esimin cocukluk arkadasi

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
selam kizlar yeni katildim araniza.esimin cocukluk arkadasi yasadigimiz sehire tasindi.surekli gorusmek istiyor ben hic sevmiyorum adami.esim de yalniz gorusmek icin aksamlari disarda gorusmek istiyor.bunu da istemeyince esim evde kaliyor ama benimle de konusmuyor.Ne yapicam ben

Siz sevmiyorsunuz adamı bunu anlayabilirim o arkadaşla görüşmek zorunda değilsiniz ama eşiniz seviyor, gitsin dışarıda görüşsün işte buna karışmanız doğru değil. O sizin sevdiğiniz bir arkadaşınızla görüşmenizi istemese hoş olur mu?

Bu kadar sıkmayın eşinizi bence, onlarında kafa dağıtıcak arkadaşlara ihtiyaçları var. Sevmemenizin sebebi varmı?

Adami neden sevmiyorsunuz?
Bir kotulugunu mu gordunuz? Eger sadece sebepsiz yere ise sevmemeniz haksizsiniz cunku. Esiniz koca adam, saliverin gitsin gorussun arkadasiyla. Sizin sevmeniz gerekmez ki
esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum

Birincisi adam suçlu değil eşiniz suçlu, elin adamı sizi düşünmez arkadaşıyla alem yapar eşiniz sizi düşünüp aldatmamalıydı. Hazmedemediğiniz şey yanlış. Hadi diyelim ki affettiniz bunu tercih ettiniz hiç mi burnundan getirmediniz de bu adam hemen aynı arkadaşla dışarı çıkmayı teklif edebiliyor? Bu nasıl bir rahatlık ve genişlik?

esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum

Aldattığında birlikte hovardalığa mı çıkmışlardı. Siz tekrar barıştığınızdan bu tip arkadaşları ile bağını tamamen koparması konusunda şart koşmadınız mı? Beyefendi bir de size küsüyor mu? O arkadaşı ve o günleri tamamen geride bırakmış olması gerekiyordu.

Haklı sebeplerin varmış.Mümkünolduğunca uzak dursun.Geçmişteki o olayda da tek hatalı eşin bunuda unutmamak gerek

Haklısın...
adamın ne suçu var tarzı bir yorum fazla sorumsuzca olur. Ben de istemezdim heralde. Konuşmazsa konuşmasın. O Ada'mla ısrarla görüşmek istiyorsa huzursuzluğa da katlanacak. Bişeylerin üstüne sünger çekmişsiniz. O süngeri aralayıp altından bişeyler çıkarıp almak istiyorsa eski günlere dönmeyi de hesaba katmalı. Asla taviz verilmemeli bence.

dogru soyluyosun ama hala yillar once bildigi halde neden bana gelip soylemedigini hazmedemiyorum.VE o kadinla bu arkadasinda ayni masada yemek yediklerini unutamiyorum

O adamı sevmek zorunda değilsiniz. eşiniz ne diyor bu duruma? "O adam bana hiç de hoş şeyler anımsatmıyor. Ben senin aldatmanı affetmişim bunu zırt pırt da açmıyorum, sen nasıl/ne hakla bana o günleri hatırlatacak bir adam için trip atıyorsun" diyebilirsiniz.

bu arkadas oyle biriki esimin resmen zaafi var adama.birlikte buyumusler hepsi bu.esimi bu adami yoksaymak sartiyla affetmistim ama nasil olduysa bidaha girdi hayatimiza
Bence adamdan cok esinizin aldattigini hazmedemeseydiniz

Esinizden hirsinizi cikaramadiginiz icin adamdan cikariyorsunuz ama madem affettiniz. Ben olsam bende gorusturtmem. Fena ariza cikaririrm. Konusmazsa konusmasin.
tabiki konusmasin umrumda degil ama bu kusme huyundan nefret ediyorum.Hem suclu hem guclu.benimde huzurum kalmiyo boyle.Bazen diyorum ne yaparsa yapsin ama unutamiyorum gecmisi

Konuşmasın çokmu dert sessiz sakin kafa dinle iste gorunmezmis gibi davran ona sallaa

esimi bu adami yoksaymak sartiyla affetmistim

Bu kısmı hatırlatsanız iyi olur eşinize. Sert olmalısınız ki nasıl bir salaklık yaptığını hatırlasın. Bu affedilince bir süre sonra her şey normale döndü sanıp da vediği sözleri unutan insanlara ayrı uyuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…