- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorumAdami neden sevmiyorsunuz?
Bir kotulugunu mu gordunuz? Eger sadece sebepsiz yere ise sevmemeniz haksizsiniz cunku. Esiniz koca adam, saliverin gitsin gorussun arkadasiyla. Sizin sevmeniz gerekmez ki
kusura bakma ama eşiniz sizi aldatmış o adam değil:) bahane aramayın....:esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum
esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum
Sürekli görüşmek istiyor derken?[/QUOTE
dogru soyluyosun ama hala yillar once bildigi halde neden bana gelip soylemedigini hazmedemiyorum.VE o kadinla bu arkadasinda ayni masada yemek yediklerini unutamiyorumkusura bakma ama eşiniz sizi aldatmış o adam değil:) bahane aramayın....:
Haklı sebeplerin varmış.Mümkünolduğunca uzak dursun.Geçmişteki o olayda da tek hatalı eşin bunuda unutmamak gerekesim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum
demez nıye desin?! kocan düşüncekti bunlar o degıldogru soyluyosun ama hala yillar once bildigi halde neden bana gelip soylemedigini hazmedemiyorum.VE o kadinla bu arkadasinda ayni masada yemek yediklerini unutamiyorum
aldatılma derken cınselık varmıydı aralarındadogru soyluyosun ama hala yillar once bildigi halde neden bana gelip soylemedigini hazmedemiyorum.VE o kadinla bu arkadasinda ayni masada yemek yediklerini unutamiyorum
dogru soyluyosun ama hala yillar once bildigi halde neden bana gelip soylemedigini hazmedemiyorum.VE o kadinla bu arkadasinda ayni masada yemek yediklerini unutamiyorum
bu arkadas oyle biriki esimin resmen zaafi var adama.birlikte buyumusler hepsi bu.esimi bu adami yoksaymak sartiyla affetmistim ama nasil olduysa bidaha girdi hayatimizaAldattığında birlikte hovardalığa mı çıkmışlardı. Siz tekrar barıştığınızdan bu tip arkadaşları ile bağını tamamen koparması konusunda şart koşmadınız mı? Beyefendi bir de size küsüyor mu? O arkadaşı ve o günleri tamamen geride bırakmış olması gerekiyordu.
tabiki konusmasin umrumda degil ama bu kusme huyundan nefret ediyorum.Hem suclu hem guclu.benimde huzurum kalmiyo boyle.Bazen diyorum ne yaparsa yapsin ama unutamiyorum gecmisiBence adamdan cok esinizin aldattigini hazmedemeseydiniz
Esinizden hirsinizi cikaramadiginiz icin adamdan cikariyorsunuz ama madem affettiniz. Ben olsam bende gorusturtmem. Fena ariza cikaririrm. Konusmazsa konusmasin.
esimi bu adami yoksaymak sartiyla affetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?