esimin cocukluk arkadasi

esim yillar once beni aldattiginda o adam yanindaydi cunku esimi belki affettim ama o adami hazmedemiyorum
Adamin sucu ne? Sizi aldatan onursuz esi affedebiliyorsaniz o esnada yaninda olma talihsizliginde bulunan adami kotu bilmek de yanlis bana gore. Hata yapiyorsunuz derim ama secenek sizin tabii

Kesinlikle taviz vermeyin. Gerekirse gecmisi hatirlatin.
Hem hangi sartla affettigini hemde gecmiste onunla birlikte oldugunda yedigi halti hatirlatin.benimmi kusmmem gerek senin mi diye?

Tam tersi olsaydi ya?
Senin atiyorum fingirdek arkadasin olsaydi. 3-5 erkekleri ayni anda idare eden ve bunu kocan bilseydi (ki sen hic aldatmamis olsan cunku kadinlarin aldatmasi affedilemez ya haniii erkekler affedilir) birak senin o arkadasin ile bulusuz gezmeni telefonda gorudmeni bile istemezdi.

Bu erkekler empati kurmasini bilmiyor.
Daha dun arkadaslardaydik konusu acildi.

Arkadasim. Kadin kendini bildikten sonra erkeler icindede calisabilir demişti. Benim esimde, sen kendini bilebilirsin ama o erkeklere guvem olmaz iste demisti.
Banada firsat geldi. Bende dedim kendinizin bizim icin dusundugunuzu kendiniz icin neden dusunmuyorsunuz? Bizde size ayni seyleri diyoruz. Okadar kiz is arkadaslarin bende samimi olma dedigimde kiziyorsun yok komsu kizi yok is arkadasi vs ben kotu dusunmuyorum diyorsun belki onlar kotu dusunuyor.bak istr tamda senin dedigini diyorum bende...

Ama yok islerine gelmiyor

Herkesin tuttuğu kendine. Kimseyi suçlayamazsın erkekler aldatma konusunda birbirlerine arka çıkarlar. Eşin yapmış arkadaşıda bakmış. Olmayınca mabud neylesin mahmut

Herkes kocan hatalı o değil diyor ama işin mantık kısmını atlıyorsunuz ; o adamda geçmişten bir bağ sonuçta.
Eşini affetmis devam etmiş ve eşi geçmişle bağını koparmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…