eşimin çok mu üstüne düşüyorum?

Özgüven eksikliği gibi geldi bana. Ayrıca bu kadar sikarsaniz adamı biktirirsiniz. Ve hep savunduğum bisey var kiskansan da erkeğe belli etmicen. İçim birbirini yese de izlediğimiz filmde güzel biri varsa ben söylüyorum. 'Ya çok güzel kadınmis ya 'gibi. Kiskaninca erkekler havaya giriyo sonra sanki bütün kızlar aç kurt gibi onlari bekliyomus gibi.
 
Acilen tedavi olmalısınız. Ya kendinize ya da eşinize güveniniz yok.
 
özgüven eksikliği başka bişey değil.

benim ni kuzenim var. karısı garibim bana derdini anlatırdı. meğer bunlar 'yok ona niye baktın buna niye baktın' diye kavga ediyodu.
kız o kadar bıkmış ki.

tatillerinde hiç denize fln gitmezler. 'sevmiyoruz' diyolar ama ben biliyorum asıl sebebini.

insan böyle mutlu olur mu?

Allahım bana öyle nasip etmez inşallah.
 
Aranizdaki bu tek sorun hiçte küçük bir sorun değil bunu bilin ve destek alin
 
Psikoloğa görünün üzerine düşmekle ilgisi yok takintilisiniz onun bi çaresini bulun bence bi uzmana gorunun
 
Bence bir sandığa koyun arka odada saklayın ne o kimseyi görsün ne kimse onu, mazallah parçalarlar, kapanın elinde kalır. Hem Çeyiz sandıkları ne işe yarıyor, gizli işlevleri bu.
Sevgili konu sahibi, ben de gayet kıskancım ama adamı filmdeki kadınlardan kıskanmak da neyin nesi yahu.
Hem benim Kocacığım supernatural da dean winchester ı ağzımı ayıra ayıra izlememe bile ses etmiyor niye etsin ki.
 
Başkasından etkilendiğini nerden biliyorsunuz?

Hani ben de bi erkeği yakışıklı bulabilirim, ne yapayım allah yaratmış, maaşallah. Bu ondan etkilendiğim veya onunla sevişmek istediğim anlamına gelmiyor.
 
ÖzgüvensiZlik
Güvensizlik
Kendini aşağılama
Kıskançlık
İtimatsızlık

Gibi duygular hakim
Bence de destek almalısın
Bu kadar ilgiye herkes bunalır
Ki sen ne kadar sınırlayabilirsin ki eşini ne kadar kontrol edebilirsin hislerine nasıl engel olabilirsin
Bence eşin ve işin dışında ilgilenip zaman geçirebileceğin bi hobi etkinlik vs bul
Kendine zarar verirsin
 
1)Oz guven sorunun var.
2)eşinin seni begenmedigini dusunuyorsun
3)esinden iltifat almiyosun.
4)guzel olmadigini dusunuyosun.
hepsi zamanla gececek ama cok uzulup yipranirsin.oyuzden bosver takma.
 
Başkasından etkilendiğini nereden anlıyorsunuz ki? Söylüyor mu?
 
geçmişte sizi güvensizliğe itecek bir şey mi yaşadınız acaba?
 
Zor durum sizi rahatlatacak,aklınızı başka yöne verecek aktiviteler bulmaya çalışın.Sizi de eşinizi de yorar, bıkkınlık verir. Sonrası daha kötü olaylar baş gösterebilir
 
Eğer gerçek bir konuysa bu uzman desteği almalısınız. Ozguven eksikliği ve kontrolsüz duygularınız var. Bu şekilde hem.eşinize hem size zarar.
..

Hemen hemen her bu tip konuya yazıyorum ; " Güzel kadın gördüğümde ben bile bakıyorum " ifadesi çok anlamsız , oldukça anlamsız.
Sen kadınsın , bakabilirsin. Senin yanındaki erkek bakamaz. " Yakışıklı erkek gördüğümde ben bile bakıyorum " deseniz anlarım ama hayatımda gördüğüm en saçma cümle " ben bile bakıyorum " cümlesidir.
Bu cümle neyi anlatıyor yahu ?
 
Ay biz adamla ebru şallı açıp plates yapıyoruz ben öleyim o zaman. Niye bu kadar takıyorsun ki he diyelim ki kocan yoldan geçene bakıyor, e yoldan geçen de üstüne atlamak için senin kocanı beklemiyordu heralde. Ayrıca niye kocan her önüne gelenden etkilensin sapık mı bu adam? Değilse etkilenmemesi lazım sapıksa zaten onunla işin olamaz. Bence sen bi destek al böyle hayat mı geçer.
 
ustune dusmek diye konu basligi olmamış. nefes aldırmiyorum daha iy. walla hem kendinizi hem esinizi bunaltmissiniz. ustunde durmadiginiz bi psikolojok sorununuz olabilir. yoksa da duzeltin kendinizi. ozguvenli olun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…