Bende takmamaya clisyrm beraber tv izlerken tv de guzel kiz gorunce bakmasi bnmde gicigima gidiyo veya yolda guzel bi kadin gcse ay dikkatini cekmistir illaki diye snr oluyrm ama icinden dyrm ya bsver sonucta tv deki kadin bakarsa baksn noluck veya yoldaki kadini bida nerde grucek gcti gitti kendi kendimi teskinliyrm snde oyle yap hep icinden cnku erkekleri fzla sktin mi kacarlar snde kiskanma brk o seni kiskansin desinki bni neden artk fzla kiskanmiyosun bak gor ozmn o senin ustune dusup ister istemez kiskanmaya baslicakPeki siz nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz bu durumun?
Böyle hayat geçmez eşinize guvenmiyorsunuz neden birliktesiniz benim için güven sevgiden daha onemliKızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
Şaka bu dimiKızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
şaka di miKızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
aynı şeyi yazmışız görmedenŞaka bu dimi
Aklın yolu biraynı şeyi yazmışız görmeden
faunus bunlara çok kibar kalır@office ' i kocaları faunusa koyma projesi için buraya davet ediyorum. Yaptırın bir faunus siz de rahat edin biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?