eşimin çok mu üstüne düşüyorum?

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...

bence doktora gitmelisin, bu kadarı çok fazla

Kendinizi normal görmeyin cunku normal değilsiniz. böyle giderse de bu adam sizi terkeder,bıkar yani.

Ben kadin olmamla kocam böyle davransa bende terkederim. sıkıntı bastı...

Bence yardim almalisiniz.

Sen anlatırken ben sıkıldım eşin nası dayanıyor.ilk evlendigim zaman bende 1 ay oyleydim ama sizinki baya zaman geçmiş
Bencede yardım alın çok kotu Bi durum hem siz sinirlenip uzuluyosunuz hem eşiniz.ayrıca size bi tavsiye siz böyle herşeyi kıskadıkca eşinizin aklına karpuz kabuğu koyuyosunuz.aklında aldatma yoksada siz getirceksiniz.yapmayın böyle yazık evliliğinize

Tabiki üzerine çok gidiyorsunuz. Adama yazık. Kendi kendini bu konuda düzeltmezsen uzman yardımı al. ilerleyen süreçte kocanın sabrı tükenecektir.

Durumun biraz tuhaf geldi .bence kendi kendine kötü düşünceler kuruyorsun.
Biraz kendine güven diğer kadınlarda senden daha güzel dgl kendini nasıl görürsen öyle olursun

normal bir kıskançlık değil sizin ki bezdirir kaçırırsınız elinizden.bence de yardım alıp bu sorununuzu aşmalısınız.
güzel kadınlardan nefret ediyorum diyorsunuz bu durum hiç iyiye gitmiyor.

Çok çok abartmışsınız valla ben bile bunaldım. Yakışıklı erkeklere ben de bakarım. Bütün güzel kadınlar sizin kocanızı mı baştan çıkarıcak? Adami sıkmayın yahu bu kadar. Ustteki yorumlara katılıyorum en iyisi yardim almak

Reactions: KV_
milletin işi gücü yok sizin kocaya nasıl bacak gösteririzde ele geçiririz modunda yaşıyo zanleder millet,kocanızın ne özelliği var ki çokmu zengin millet paraya gelir ooo benım bacağıma baktı bir tek bu baktı ozaman tamamdır alıp geçelim yok öyle birşey ,nerde yaşıyorsunuz anlamadım ki

Daha önce aldattı mı sizi bu adam? bu korku ancak öyle anlaşılır yani... aldattı ve affettim diye düşünüyorsanız affedememişsiniz . ..

Bliyomusun bende seninle ayniyim bende cok kiskaniyrm nisanlimi beni sevdgini blyrm ama donuo guzel kizlara bakmasini kaldiramyrm hepimizin ortak sorunh bu galiba ama snnki brz ileri boyutlara gelms cnm profesyonel bi destek al yoksa kocani bukdr cok skmaktan dolayi kaybedersn bnde suan brz o huyumj atmaya calisyrm sonucta soyle dusun butun erkekler oyle nerde guzel seksi kadin gorseler donup bakarlar bakmayan erkek erkek degil demektir bu doganin kanunu

Hayır aldatmadı çok şükür ama yolda yürürken başkasına bakmak da aldatmak değil midir?

Peki siz nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz bu durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…