sen abartmıssın ilerisi zor bu evlılıgın.seninkı kıskanclıgı gecmıs güvenmıyorsun kendıne.yapacak olan yapar bunu engelleyemezsın.Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
Değildir ..Ayrıca eşini baskıyla kontrol edemezsin..Hayır aldatmadı çok şükür ama yolda yürürken başkasına bakmak da aldatmak değil midir?
Hayır aldatmadı çok şükür ama yolda yürürken başkasına bakmak da aldatmak değil midir?
Bu üstüne düşmek değil kendi özgüven eksikliğin.Psikolojik destek ve kendini geliştirmek gerekKızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
hayatı zehir etmişsin kendine de eşine de.Kızlar lüften bana akıl verin çünkü evliliğim çok zarar görmeye başladı.lüften lütfen..eşimle 11 aylık evliyiz.ikimiz de memuruz, akşam 6 gibi evimizde oluyoruz.benim sorunum sürekli eşimin gözümün önünde olmasını istemem ve sürekli bakışlarını kontrol etmem.örneğin ben mutfakta yemek yaparken onun içeride tv izlemesi bile aşırı rahatsız ediyor korkuyorum tvde açık güzel bi kadın görür cinsel duygularını harekete geçirir diye.ya da dışarı çıkınca yanımızdan açık elbiseli bi kadın geçince acaba bakıyor mu diye hep onu kontrol ediyorum sinirleniyorum dışarı çıkamaz olduk.evde film izleyemiyoruz, güzel kadınlardan nefret ediyorum çünkü.eşimin kadın bacağına karşı bi ilgisi var bunu anladım.güzel mini elbiseler giyiyorum öyle çıkıyorum karşısına ama benden başkasından etkilenince yıkılıyorum çok mutsuzum.şu an ablamdayım kavga ettik çıktım evden.ve aramızdaki tek sorun bu.lütfen akıl verin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?