eşimin çok mu üstüne düşüyorum?

Sizinki üzerine düşmek değil bambaşka bir durum gerçekten.
Ben sevgilimle dışardayken hayatım şuna baksana buna baksana diye zorla baktırıp yorum yapıyoruz bide beraber, misal şu fizik bende olucaktı buralarda mı harcanırdım be diyorum gülüp geçiyoruz
Televizyonda da böyle, ne bileyim magazin izlerken şunlara bakarmısın diye fiziğinden tutun tüm ayrıntılarına kadar eleştiriyoruz beraber.
Çok mu genişim acaba

Tamam eşinizi kıskanmanız paylaşmak istememeniz normal olması gereken bu ama sizinki psikolojik bi rahatsızlığa dönüşmek üzere dönüşmüş dahi olabilir.

Gecen hafta Doğum yaptım, kocam o andan beri yanımda. Dün zorla Bodrum merkez e gitti, hani ısrar etmesem evden çıkmayacak.

Bir kahve iç, dergi oku, deniz havası al, keyfine bak. Sen de benimle yoruldun cok dedim.

Yani demem o ki; 'her insan özgüvenli olmalı'.

Kocana bile güvenmiyorsan, öyle evliliğin ne anlamı var?

sen abartmıssın ilerisi zor bu evlılıgın.seninkı kıskanclıgı gecmıs güvenmıyorsun kendıne.yapacak olan yapar bunu engelleyemezsın.

Adamın gözlerini koli bandıyla kapatın,hem cesaret edip açamaz malum kirpikleri yolunur;soruna kökten çözüm!

bu evlilik yürümez, ya sen kafayı yersin ya da adam seni kapının önüne koyar
evlilik dediğin şey güven üzerine kurulur, ayrıca erkekleri bazen öyle bir yere koyuyoruz ki sanki ayaklı sapık gibi, yok televizyondaki bayanları görüp cinsel isteği olurmuş felan filan bu nasıl sapkın bir düşüncedir arkadaşım, hangi kafayı yaşıyorsun sen

özgüvensiz bir haliniz var. bende kabul ediyorum benden daha güzelleri var diye ama adam beni sevmiş benimle evlenmiş. ayrıca göze yasak mı var? öyle iç geçirerek bakmak var bir de tesadüfen bakmak var. bende ilk zamanlar eşim gözünü başka tarafa çevirince sinir olurdum ama baktım ki çok rahatsız edici bir durum ( karşısındaki kadının kendine güveni yok diye algılıyor herkes) artık hiç umursamıyorum. baktı diye içindeki cinsel dürtüler hemen ortaya mı çıkıyor.? hiç sanmıyorum..

Hayır aldatmadı çok şükür ama yolda yürürken başkasına bakmak da aldatmak değil midir?

Bu bakma dediginizi acarmisiniz?'Nasil bakiyor? yiyecek gibimi? kafasini cevirip tekrar tekrar bakicak gbimi?

Şaka olsun bu konu lütfen. Başkasına bakmak aldatmaktır ne demek ya? Ben eşime gösteriyorum baksana kadın ne güzel diye tvde gördüklerimi Çok büyük bir özgüven probleminiz var ve evliliğinizin yürümesi gerçekten zor.

Esiniz cok mu yakisikli onun yaninda kendinizi kotu mi hissdiyorsunuz ?
Esinize ne kadar guveniyorsunuz size bir yanlisinimj gordunuz ?
Sizin daha once olan iliskilerinizde size yanlis yapan biri mi oldu ?
Bu sebepler bile olsa sizi bu denli dusuncelere iten sey size ve esinize zarar veriyor dahada vericek gibi bende cok cok kiskanc bi insanim ama siz bendede betermissiniz .....Oncelikle ise kendinizi sevmekle baslayin....
Ama sorun esinizdeyse biz onu bilemeyiz guvenilir biri degilse yapacak bisey yok

merak ettim çok mu çirkin buluyorsunuz kendinizi
özgüven probleminiz de var sanırım

Bu üstüne düşmek değil kendi özgüven eksikliğin.Psikolojik destek ve kendini geliştirmek gerek

hayatı zehir etmişsin kendine de eşine de.
çok zor bu şekilde evlilik yürütemezsiniz.
düşüncelerin normal makul sınırlar dışında çünkü.
bir psikologa gitmeni öneririm

Böylr hayat mı geçer, sanada yazık eşine de yazık dünyadaki kadınlara da yazık.. Yardım almalısın..

Eşin açısından üzücü , film izlerken bile kendini bir kavganın ortasında buluyordur.
durduk yerde kavga, kimse bunu çekmez acilen kendine çeki düzen vermen lazım.

Bencede sizde özgüven eksikliği var eşiniz size çok iltifat etmiyor muhtemelen buda kendinizi çirkin hissettiriyor davranış sebebiniz bu olabilir spor yapın onun sizi biraz ozlemesine fırsat tanıyın en önemlisi ozmn düzelecektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…