- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
bu sefer de diyor ki bunu yıkamamışsın, keşke bunu da yıksaydın. ben bıraktım diye ben mi alıcam illa ki falan üffbunun sebebi arkasını toplayan anneler
örneğin kv her şeyi anında yıkarmış toplayıp
bu nedenle kaldıralım kirliye atalım yahut kenara koyayım akşam gelince giyerim kültürü onun çocuklarında yok
kız erkek fark etmiyor hem de
bu çok titizlik de oradan geliyordur muhtemelen
kv yi gözlemleyin cevap orada
çözüm var mı zor ama tek yol atılanı toplamamak kirliye girmeyeni yıkamamak
evet çok şükür o konuda yardımcı oluyor Allah razı olsun. ama çocuk gibi peşinden geziyorum. çocuğumuz olursa vay halime. evde her yer her yerde olacak heraldeO an söyleyeceksiniz onları olup bitip yaptıktan sonra görünce değeri kalmıyor. Mesela markettin gelip eşyaları mı yerleştiriyor o yerleştirirken poşetleri de toplamayı unutma diyeceksiniz, üstünü mü değiştirmeye gitti kıyafetlerini kirliye at, banyoya mı girecek bornozu yerine as gibi. Böyle o anda söyledikçe zamanla otomatikman biraz yapıyor oluyorlar ama tamamen değişmiyor maalesef benim eşim hala orada burada bırakıyor çoraplarını falan kaldırmıyorum söylüyorum topluyor neyse ki temizlik yemek yapıyormuş yine de şanslısınız.
bıraktıklarını toplamamak da çözüm değil dimi canım .. bu sefer ben rahatsız oluyorum, alıyorum. bi şey söyleyince de ben kötü oluyorum , ah bu erkekler...Sanki benim eşim.. ben de dağınıklıktan nefret ediyorum
Söylene tartışa bir miktar değişti ama 2-3 gün sürüyor etkisi.
Sonra yine aynı.
Kv dağınık umursamaz.. hiç topla dememiş eşim de alışmamış.
Not: 2.5 yıllık evli
öyle deneneyim bi süre , umarım değişir... bugun aileme gidicez, bavulu akşamdan hazırladık, sabah işe gelicez diye.. salonu görseniz , yetişemedim ve öylece kaldı. gelince toplıycam artıkTOplama yikama ve kaldirma tabiiki
Yerde corap mi var, ya birak oldugu yerde kalsin. Coraplari bitince akli basina gelir. Kapinin arkasinda tisort mu var birak orda kalsin veya katla temizlerin yanina koy,eli mahkum ya giyecek ya da goturup kirliye atacak
:))) ben de mi öyle yapsam. belki benimkinde işe yararBen kirli çoraplarını çantalarına koyarım bizim kızın ve koca kişisinin işe yarıyor mu? hayır:)
ben de öyle yapayım bari. yoksa ömrüm arkasını toplamakla geçecek.Çamaşır kısmı aynı bizim ev.
Üstelik biz eşimle ikimiz birden eşiniz gibiyiz, bir kez üstümüzden çıkan kirliye gidyor direkt, hergün makine çalıştırıyoruz abartısız. Bunu çözmeniz biraz zor alışkanlık öyle gidiyor.
Kirlide olmayanları toplayıp yıkamayın sadece en azından onu öğrensin, giyecek giysisi kalmadığında elbet akıllanır.
Evet bu sefer de dırdırcı oluyoruz. Ya kabulleneceksin sessizce yapacaksın , li ben hala kabullenemedim, ya da dırdırcı olup yaptıracaksın.bıraktıklarını toplamamak da çözüm değil dimi canım .. bu sefer ben rahatsız oluyorum, alıyorum. bi şey söyleyince de ben kötü oluyorum , ah bu erkekler...
Kiyamam cok zor cidden. Calismasaniz da zor. Kimse kimsenin hizmetcisi degil ki. Damdan ne guzel demis hep ogullarinin totosunu toplayan anneler yuzunden bu bozuk davranislar. Temizlerle kirlileri karistirin. En kotu ihtimal esiniz oturup yikar asar utuler ve yerine kaldirir. Bari o isten kurtulursunuzöyle deneneyim bi süre , umarım değişir... bugun aileme gidicez, bavulu akşamdan hazırladık, sabah işe gelicez diye.. salonu görseniz , yetişemedim ve öylece kaldı. gelince toplıycam artık
vayyy değişik bi uygulama... ama benim kocamı düşünemedim şimdi. yatak odasındaki kirli sepetinin üzerine koyar, yetmez bi de gider banyodakinin üstüne koyar anacımİlk evlendiğimizde eşim de böyledi.
Uyardım, dinlemedi.
Birgün canıma tak etti dedim ki 'kirli sepetinde olanı yıkarım, benden bu kadar'.
Ve iki hafta sonra her şeyi kirli olduğunda kavga ettik.
Çözümü yatak odasına bir tane daha kirli sepeti koyarak bulduk.
Şimdi o benim çıkardıklarımı topluyor.
haklısın canım. sanırım en iyisi , kirli sepetinde ne varsa onu yıkıycam , haberin olsun.. dışardakileri sen düşün demek.Kiyamam cok zor cidden. Calismasaniz da zor. Kimse kimsenin hizmetcisi degil ki. Damdan ne guzel demis hep ogullarinin totosunu toplayan anneler yuzunden bu bozuk davranislar. Temizlerle kirlileri karistirin. En kotu ihtimal esiniz oturup yikar asar utuler ve yerine kaldirir. Bari o isten kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?