- 19 Ocak 2011
- 268
- 296
- 303
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
bu sefer de diyor ki bunu yıkamamışsın, keşke bunu da yıksaydın. ben bıraktım diye ben mi alıcam illa ki falan üff
oldu canım. kaınvaliden yanlış söylemiş. biz hayatı paylaşmak için evlendik, onların oğullarının arkasından hizmetçi gibi gezmeye değilseninki iyi azaltmış en azından
E bir süre kendisi yapsın çamaşır yıkama işlerini. Siz de hatta onun gibi oraya buraya bırakın. Anlar.bu sefer de diyor ki bunu yıkamamışsın, keşke bunu da yıksaydın. ben bıraktım diye ben mi alıcam illa ki falan üff
Aynenn benim eşimi tarif ediyorsun resmen. Çıkarır pantolonu çıkardığı yerde o şekilde bırakır. Islak bornozu 1000 defa söylememe rağmen yatağın üstünde bırakır. Kirlisi temizi bir arada karışık dolaba atar. Sonra birde evde iş yapmıyormuşum gibi her şeyim kirli duruyor der. Ya ben ne bileyim hangisi kirli hangisi temiz? Kirliye atsana be adam! İlla donunu gömleğini mi koklayayım? Ben katlar yerleştiririm o bir elbise alacak diye hepsini dağıtmış olur. Gözlerimle gördüm hepsini top gibi yapıp dolaba tıktı yaarkadaşlar merhaba. 1.5 yıllık evliyiz. çok şükür eşimle çok uyumlu ve mutluyuz , bir şey dışında : eşim çok dağınık. çok titizdir, kişisel hijyenine ve bakımına çok önem verir, dışarda heryere peçeteyle dokunur, milletin elinin değdiği yere dokunmuşsa şayet gider ellerini yıkar vs. ben de öyleyim ama aynı zamanda derli topluyum. eşim çıkardığı pantolonu çamaşır sepetinin üstüne bırakır. bornozu yatağın üstüne koyar orada kalır, cımbızı kullanır, lavabodaki aynanın önüne bırakır, yemek yapar, tezgah anam babam günü olur, marketten gelir aldıklarımızı yerleştirirken poşetler olduğu gibi yerde kalır. tezgahın üzerine bıraktığı çöpü alıp çöpe atmaz ben atarım. çorabını 2 saat bile giyse çıkardıktan sonra bi daha giymez ve o çıkardığı çorabını da kirliye atmaz gider başka çorap alıp giyer. bi süre sonra bir bakmışım yatak odasında komidinin üstünde kapının arkasında 2-3 tane eşofman altı, t şört. hepsi 2-3 gün içinde bırakılmış. çünkü yıkadığım çamaşırlardan biliyorum. vs. bana temizlik konusunda ve yemekte yardım eder gerçekten hakkını yiyemem ama ben de çalışıyorum . eve aynı saatte geliyoruz. yemekle uğraşırken yardımcı oluyor tmm ama kendi dağınıklığını da hiç toplamaz. hep peşinde geziyorum bu konuda. konuştum, söyledim de ama değişen bişey yok. ben hep böyleydim diyor. diyorum ki senin perşinde geziyorum. bari çıkardıklarından kirli olanları kirliye at. 2 günde 3 çorap veya tşrt giyiyorsun, ben nerden bileyim hangisi kirli diyorum. bu sefer kirli sepeti doluyor , haftada 2, hatta bazen 3 kere makine çalıştırmama rağmen bitiremiyorum. evde çamaşır telinde hep çamaşır vardır .. tek sıkıntımız bu ama çözüm bulamadım daha , ne yapmalıyım ?
not: dağınıklığını toplamadığımda diyor ki bunu yıkamamışsın ? e diyorum kirli olup olmadığını nerden bileyim . ya da bu hala niye burada diyor, sen bırakmışsın kaldır diyorum, ben bıraktım diye illa ben mi alacam diyor, çıldırmamak işten değil
Boyle insanlar temizim titizim demesin iste. Kimisi ustune basina temizdir. Kimisi evine titizdir. Kimisi yemegine titizdir. Bence hepsi 4/4 luk olmalidir.arkadaşlar merhaba. 1.5 yıllık evliyiz. çok şükür eşimle çok uyumlu ve mutluyuz , bir şey dışında : eşim çok dağınık. çok titizdir, kişisel hijyenine ve bakımına çok önem verir, dışarda heryere peçeteyle dokunur, milletin elinin değdiği yere dokunmuşsa şayet gider ellerini yıkar vs. ben de öyleyim ama aynı zamanda derli topluyum. eşim çıkardığı pantolonu çamaşır sepetinin üstüne bırakır. bornozu yatağın üstüne koyar orada kalır, cımbızı kullanır, lavabodaki aynanın önüne bırakır, yemek yapar, tezgah anam babam günü olur, marketten gelir aldıklarımızı yerleştirirken poşetler olduğu gibi yerde kalır. tezgahın üzerine bıraktığı çöpü alıp çöpe atmaz ben atarım. çorabını 2 saat bile giyse çıkardıktan sonra bi daha giymez ve o çıkardığı çorabını da kirliye atmaz gider başka çorap alıp giyer. bi süre sonra bir bakmışım yatak odasında komidinin üstünde kapının arkasında 2-3 tane eşofman altı, t şört. hepsi 2-3 gün içinde bırakılmış. çünkü yıkadığım çamaşırlardan biliyorum. vs. bana temizlik konusunda ve yemekte yardım eder gerçekten hakkını yiyemem ama ben de çalışıyorum . eve aynı saatte geliyoruz. yemekle uğraşırken yardımcı oluyor tmm ama kendi dağınıklığını da hiç toplamaz. hep peşinde geziyorum bu konuda. konuştum, söyledim de ama değişen bişey yok. ben hep böyleydim diyor. diyorum ki senin perşinde geziyorum. bari çıkardıklarından kirli olanları kirliye at. 2 günde 3 çorap veya tşrt giyiyorsun, ben nerden bileyim hangisi kirli diyorum. bu sefer kirli sepeti doluyor , haftada 2, hatta bazen 3 kere makine çalıştırmama rağmen bitiremiyorum. evde çamaşır telinde hep çamaşır vardır .. tek sıkıntımız bu ama çözüm bulamadım daha , ne yapmalıyım ?
not: dağınıklığını toplamadığımda diyor ki bunu yıkamamışsın ? e diyorum kirli olup olmadığını nerden bileyim . ya da bu hala niye burada diyor, sen bırakmışsın kaldır diyorum, ben bıraktım diye illa ben mi alacam diyor, çıldırmamak işten değil
vayyy değişik bi uygulama... ama benim kocamı düşünemedim şimdi. yatak odasındaki kirli sepetinin üzerine koyar, yetmez bi de gider banyodakinin üstüne koyar anacım
Ben de kendim icin iki farkli yere kirli sepeti koydum ve olur da ikinci kere giyerim diye dusundugum giysiler icin ozel bir askim var. Yetmiyor ama daha iyi oluyor.İlk evlendiğimizde eşim de böyledi.
Uyardım, dinlemedi.
Birgün canıma tak etti dedim ki 'kirli sepetinde olanı yıkarım, benden bu kadar'.
Ve iki hafta sonra her şeyi kirli olduğunda kavga ettik.
Çözümü yatak odasına bir tane daha kirli sepeti koyarak bulduk.
Şimdi o benim çıkardıklarımı topluyor.
bu kadr titizliğe tezat bu kadr dağınık olmasıarkadaşlar merhaba. 1.5 yıllık evliyiz. çok şükür eşimle çok uyumlu ve mutluyuz , bir şey dışında : eşim çok dağınık. çok titizdir, kişisel hijyenine ve bakımına çok önem verir, dışarda heryere peçeteyle dokunur, milletin elinin değdiği yere dokunmuşsa şayet gider ellerini yıkar vs. ben de öyleyim ama aynı zamanda derli topluyum. eşim çıkardığı pantolonu çamaşır sepetinin üstüne bırakır. bornozu yatağın üstüne koyar orada kalır, cımbızı kullanır, lavabodaki aynanın önüne bırakır, yemek yapar, tezgah anam babam günü olur, marketten gelir aldıklarımızı yerleştirirken poşetler olduğu gibi yerde kalır. tezgahın üzerine bıraktığı çöpü alıp çöpe atmaz ben atarım. çorabını 2 saat bile giyse çıkardıktan sonra bi daha giymez ve o çıkardığı çorabını da kirliye atmaz gider başka çorap alıp giyer. bi süre sonra bir bakmışım yatak odasında komidinin üstünde kapının arkasında 2-3 tane eşofman altı, t şört. hepsi 2-3 gün içinde bırakılmış. çünkü yıkadığım çamaşırlardan biliyorum. vs. bana temizlik konusunda ve yemekte yardım eder gerçekten hakkını yiyemem ama ben de çalışıyorum . eve aynı saatte geliyoruz. yemekle uğraşırken yardımcı oluyor tmm ama kendi dağınıklığını da hiç toplamaz. hep peşinde geziyorum bu konuda. konuştum, söyledim de ama değişen bişey yok. ben hep böyleydim diyor. diyorum ki senin perşinde geziyorum. bari çıkardıklarından kirli olanları kirliye at. 2 günde 3 çorap veya tşrt giyiyorsun, ben nerden bileyim hangisi kirli diyorum. bu sefer kirli sepeti doluyor , haftada 2, hatta bazen 3 kere makine çalıştırmama rağmen bitiremiyorum. evde çamaşır telinde hep çamaşır vardır .. tek sıkıntımız bu ama çözüm bulamadım daha , ne yapmalıyım ?
Allahım ne olur bizde eşimle bian önce aynı evde yaşayalım ve benim de tek sıkıntım bu olsunnn
Ay Rabbim bide evlat versin bizede :) :) o dağınık olsun napim :)kız madem dua ediyosun tam et öyle deme:) valla dağınıkla uğraşması çok zor hele de çocuk olduktan sonra...
Ay Rabbim bide evlat versin bizede :) :) o dağınık olsun napim :)
Kapı arkasına askı tak ve çkardgını buraya asacaksın diyip anlaş.ben bu çözümü buldum.. Çorap a blamadım malesefarkadaşlar merhaba. 1.5 yıllık evliyiz. çok şükür eşimle çok uyumlu ve mutluyuz , bir şey dışında : eşim çok dağınık. çok titizdir, kişisel hijyenine ve bakımına çok önem verir, dışarda heryere peçeteyle dokunur, milletin elinin değdiği yere dokunmuşsa şayet gider ellerini yıkar vs. ben de öyleyim ama aynı zamanda derli topluyum. eşim çıkardığı pantolonu çamaşır sepetinin üstüne bırakır. bornozu yatağın üstüne koyar orada kalır, cımbızı kullanır, lavabodaki aynanın önüne bırakır, yemek yapar, tezgah anam babam günü olur, marketten gelir aldıklarımızı yerleştirirken poşetler olduğu gibi yerde kalır. tezgahın üzerine bıraktığı çöpü alıp çöpe atmaz ben atarım. çorabını 2 saat bile giyse çıkardıktan sonra bi daha giymez ve o çıkardığı çorabını da kirliye atmaz gider başka çorap alıp giyer. bi süre sonra bir bakmışım yatak odasında komidinin üstünde kapının arkasında 2-3 tane eşofman altı, t şört. hepsi 2-3 gün içinde bırakılmış. çünkü yıkadığım çamaşırlardan biliyorum. vs. bana temizlik konusunda ve yemekte yardım eder gerçekten hakkını yiyemem ama ben de çalışıyorum . eve aynı saatte geliyoruz. yemekle uğraşırken yardımcı oluyor tmm ama kendi dağınıklığını da hiç toplamaz. hep peşinde geziyorum bu konuda. konuştum, söyledim de ama değişen bişey yok. ben hep böyleydim diyor. diyorum ki senin perşinde geziyorum. bari çıkardıklarından kirli olanları kirliye at. 2 günde 3 çorap veya tşrt giyiyorsun, ben nerden bileyim hangisi kirli diyorum. bu sefer kirli sepeti doluyor , haftada 2, hatta bazen 3 kere makine çalıştırmama rağmen bitiremiyorum. evde çamaşır telinde hep çamaşır vardır .. tek sıkıntımız bu ama çözüm bulamadım daha , ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?