eşimin dağınıklığı....

Eşinizin yardım ettiği kısımları çıkarın işte benim hayatım..:) çok uğraştım, güzellikle söyledim bağırarak söyledim bak yetişemiyorum artık diye kendimi acındırarak söyledim. Yok yani düzeltemedim, artık ona söylenerek harcayacağım enerjiyi arkasını toplamaya kullanıyorum. Nasıl büyüyorlarsa öyle kalıyor, oğlan anneleri düzenli evlatlar yetiştirin lütfen..:)

bu sefer de diyor ki bunu yıkamamışsın, keşke bunu da yıksaydın. ben bıraktım diye ben mi alıcam illa ki falan üff

kural bu diyeceksiniz

kirli sepetine girmeyen yıkanmaz

ben bunu oğluma da uyguluyorum

ortaya attığını gördüğüm şeyi de almıyorum yıkamıyorum

şimdi hemen koşturup getiriyor

anneeeeee bu kalmış diyeee

oldu canım. kaınvaliden yanlış söylemiş. biz hayatı paylaşmak için evlendik, onların oğullarının arkasından hizmetçi gibi gezmeye değil seninki iyi azaltmış en azından

Evet Canim tabi ki öyle ama gel de anlat bunu kayinvalidelere,Allah'tan eşim bu konuda böyle düşünmüyor ,bı kaç kere annesine kizkardesimin kocası ona hizmet edince evde yardım edince hosuna gitmiyor mu anne demişti,kayınvalidem de o başka bu başka demişti ,gel de şimdi sev bu kadını ..

Aynenn benim eşimi tarif ediyorsun resmen. Çıkarır pantolonu çıkardığı yerde o şekilde bırakır. Islak bornozu 1000 defa söylememe rağmen yatağın üstünde bırakır. Kirlisi temizi bir arada karışık dolaba atar. Sonra birde evde iş yapmıyormuşum gibi her şeyim kirli duruyor der. Ya ben ne bileyim hangisi kirli hangisi temiz? Kirliye atsana be adam! İlla donunu gömleğini mi koklayayım? Ben katlar yerleştiririm o bir elbise alacak diye hepsini dağıtmış olur. Gözlerimle gördüm hepsini top gibi yapıp dolaba tıktı ya

Aynı senınki gibi. Eve kendi annesi gelsin banyo havlusuna elini yüzünü silsin kadın, o havluyu kullanmaz. Gider dolabı açar hiç üşenmez oradaki koca hamam havlusuna yüzünü kurulayp atar. Hamileykende aynısını yaptı. Artık yorulup kızıyordum bende bunun için kızılır mı diyordu. Yani seni çoook iyi anlıyorum.

Çözüm bulamadım. Ya oturup ağlayacaksın yoruluyorum sinirlerim bozuldu artık diye çikolata yiceksin. Eşin haline acıyacak ve donunu gömleğini toplamasını bilecek. Ya da yapacak bişey yok toplayacaksın. Ben bazen kızıyorum öylece kalsın diyorum. Ona da katlanamıyorum 10 dk sonra yine topluyorum. Hani sudan sebepten büyük tartışmalar çıkarma derler ya, al işte bu sebepten büyük tartışmak lazım ki çözüm olsun. Sonra geceden sütyenimi çıkarmışm yatağın kenarına saklamıştm ki uyanınca alırım kaldırırm diye. Onu görmüş beyefendi diyor ki "ortalık yere sütyen bırakmışsın" bide böyle yaparlar yani

Canım ne yaparsan yap sadece birazcık törpüleyebilirsin tamamen düzelmez .

Benim eşim evin tek oğlu ve kayınvalidem hiç kiyamadiği için alistirmamis. Mesela pantolon yeri ayrıdır ve görülücek kadar düzenli dolabı.
Benden kot pantolonunu ister. Dolapta olduğunu söylerim ve bulamayacağını her seferinde bilirim. Söylenmez hiç gider açar dolabı ama göremez ellerini kullanmaz bakmak için. Gerçi baksada görmesi gerek oda ayri durum. Ve bana seslenir hani yok ben onu giyicem kirlimi yıkamadinmi diye kızarken en üst- en görünen yerden veririm eline. Ve okadar şaşırır ki baktım ama diye bakakalir. Bakar kör azıcık
Bardak yanında sürahi yanında beni odadan çağırıp su isterdi istem dışı ama bunu artık yapmıyo düzeldi. Ve konuştuğumuzda hak verir çabalar çabaladiği kadar yapcak birşey yok malesef.
Burdan tüm hanımlara sesleniyorum erkek kız demeden sorumluluklarini yerine getirmeyı öğretin. Kirlilerini sepete atmayı eşyalarını katlamayı Vs .

Aaah ah benim eşimden bahsediliyor sanki... Her yerden her şeyini toplamak mümkündü bir zamanlar.. Sonra bir cinnet her şeyi çözdüü.. Dedim ki senin burda babanın eşşeği mi var çok afedersin.? Üzerinden çıkardığını kirliyse kirli sepetine atacaksın değilse katlayıp kenara koyacaksın yoksa oraya buraya bıraktığın şey donun dahi olsa yıkamam donsuz kalırsın işe de çıplak gitmek istemiyorsan arkanı da topla dedim.. Ve o gün bugündür kirliler sepette:) yemek zaten yapmaz.. Ama ola ki yaptı sudan geçirip kenara koyar pis pis bırakmaz yani:) azcık sert çıkacaksın başka türlü olmaz.. Şimdi sorar " aşkım bunu dün giydim kirliliğe atayım mı sence diye?" bazen de kıyamam ama belli etmem:)

Canim esin daginiklik konusunda bana cok benziyor ama ben gozume batinca gidip topluyorum. Camasir yikamaktan da yoruluyorum ama yine de cikardigim seyi giymeme huyumu degistiremiyorum. Bu benim icin cok zor. Esin de oyleyse ona gore yuklen.

Boyle insanlar temizim titizim demesin iste. Kimisi ustune basina temizdir. Kimisi evine titizdir. Kimisi yemegine titizdir. Bence hepsi 4/4 luk olmalidir.

vayyy değişik bi uygulama... ama benim kocamı düşünemedim şimdi. yatak odasındaki kirli sepetinin üzerine koyar, yetmez bi de gider banyodakinin üstüne koyar anacım
Ben de kendim icin iki farkli yere kirli sepeti koydum ve olur da ikinci kere giyerim diye dusundugum giysiler icin ozel bir askim var. Yetmiyor ama daha iyi oluyor.

Kusura bakmayın ama eşiniz çok terbiyesizmiş.Ne demek ben bıraktım diye illa ben mi kaldıracagım?O zaman sende senin bıraktığını illa ben mi toplayacağım de. Sende dağıt oyleyse evi sende aynı cevabı ver ben bıraktım diye ben mi toplayacağım de.Arif olan anlar zaten.Ayrıca market poşetlerini yerlere atan, çöpü tezgah üstünde bırakan kişi titiz değildir.Göstermelik titizlik onunkisi.Sadece üstüne başına dikkat edip millete titizlik taslayan tipler bunlar.

Allahım ne olur bizde eşimle bian önce aynı evde yaşayalım ve benim de tek sıkıntım bu olsunnn

bu kadr titizliğe tezat bu kadr dağınık olması

Degismez malesef. Kendi de rahatsiz olsun yine degismez. Kendimdem biliyorum. Kendime cok kiziyorum. Yillardir is yerimde hijyen sorumlusuyum. Disarda patlasam tuvalete gitmem siz dusunun. Titizlik hastalik derecesinde bende. Ama cikartigim t shirtu hala firlatirm bir kenara. Tezgahi mahvederim yumurta bile yapsam. Birtek mutfagi isim birince toplarim. Gerisi yok. Olmuyor. Bir yapsam iki yapsam 3. gun yine ayni...

Kapı arkasına askı tak ve çkardgını buraya asacaksın diyip anlaş.ben bu çözümü buldum.. Çorap a blamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…