- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
tezgahın üzerine bıraktığı çöpü alıp çöpe atmaz ben atarım.
hep peşinde geziyorum
dağınıklığını toplamadığımda diyor ki bunu yıkamamışsın ? e diyorum kirli olup olmadığını nerden bileyim
hhahahha aynı benimkiAynenn benim eşimi tarif ediyorsun resmen. Çıkarır pantolonu çıkardığı yerde o şekilde bırakır. Islak bornozu 1000 defa söylememe rağmen yatağın üstünde bırakır. Kirlisi temizi bir arada karışık dolaba atar. Sonra birde evde iş yapmıyormuşum gibi her şeyim kirli duruyor der. Ya ben ne bileyim hangisi kirli hangisi temiz? Kirliye atsana be adam! İlla donunu gömleğini mi koklayayım? Ben katlar yerleştiririm o bir elbise alacak diye hepsini dağıtmış olur. Gözlerimle gördüm hepsini top gibi yapıp dolaba tıktı ya
Aynı senınki gibi. Eve kendi annesi gelsin banyo havlusuna elini yüzünü silsin kadın, o havluyu kullanmaz. Gider dolabı açar hiç üşenmez oradaki koca hamam havlusuna yüzünü kurulayp atar. Hamileykende aynısını yaptı. Artık yorulup kızıyordum bende bunun için kızılır mı diyordu. Yani seni çoook iyi anlıyorum.
Çözüm bulamadım. Ya oturup ağlayacaksın yoruluyorum sinirlerim bozuldu artık diye çikolata yiceksin. Eşin haline acıyacak ve donunu gömleğini toplamasını bilecek. Ya da yapacak bişey yok toplayacaksın. Ben bazen kızıyorum öylece kalsın diyorum. Ona da katlanamıyorum 10 dk sonra yine topluyorum. Hani sudan sebepten büyük tartışmalar çıkarma derler ya, al işte bu sebepten büyük tartışmak lazım ki çözüm olsun. Sonra geceden sütyenimi çıkarmışm yatağın kenarına saklamıştm ki uyanınca alırım kaldırırm diye. Onu görmüş beyefendi diyor ki "ortalık yere sütyen bırakmışsın" bide böyle yaparlar yani
Ay cok guzel fikirBen kirli çoraplarını çantalarına koyarım bizim kızın ve koca kişisinin işe yarıyor mu? hayır:)
Bende nasıl bir dolmuşum
hhahahha aynı benimki
Bundan böyle kirlide olmayan eşyalarını dolaba geri koyacağım de belki işe yarar
toplmıyorum canım ben de bıraktım. kaldırsın dağıttığınıaynısından bir de benim başımda varama suç onda değil onu yetiştirende yontmaktan bıktım usandım düzelmiyor bacım takipteyim...
ilginç ama gerçekbu kadr titizliğe tezat bu kadr dağınık olması
çoraba bulunacak gibi değil. bazen 2 tane çorap oluyor. kirliyse kirliye at diyorum. bu kadarı geliyor elimdenKapı arkasına askı tak ve çkardgını buraya asacaksın diyip anlaş.ben bu çözümü buldum.. Çorap a blamadım malesef
başka şeylerde bana yardım etmese ben de yaparım sanırım bunuBen olsam çöpe atarım.
Gerçekten atarım.
Bu kadar aciz olmamalı insan ya, ortalık yerde kıyafet bırakmak ne?
valla ben de gebeliğimi yeni öğrendim. benimki de gebeliğimde böyle olacaksa yandım. şimdiden ayarı vermem lazım2 yıllık evliyim senin eşinin yemeklere yardım etmeyen versiyonu var bende. ben kabullendim. söylenip duruyorum. hamileliğim boyunca bile talimatlarım dışında bir şey yapmadı. hala çoraplar sepetin içinde değil yerlerde. eğilemiyorum ama bende takıntılıyım illa derli toplu olcam. bir giydiğini bir daha giymez. muhtemelen ailesinin evi de öyledir. evde ne gördülerse onu yapıyolarmış eşler.
bence de . herkesin kocası böyle anacım, biri farklı olsa bariBizim yatağın altında da hep çorap var .. bunlar tek model bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?