eşimin dalgalı ruh hali.

Allah bağışlasın. Bir de evliliğimiz tam pandemi dönemine denk geldiğinden çoğunlukla evde geçti mecburen...ona da hak veriyorum

Sagolun Insallah beraber güzel bir anlasmaya varirsiniz. Ben cocuk olunca hayat bitiyor diyenlerden degilim. Ilk seneler onlara ama baya bagli geciyor. Ondan haric biz beraber tatile de gidiyoruz, geziyoruz da, ama cift olarak tek gezmeye benzemiyor tabi. Ama anne baba olmak da dünyada baska birseye benzemiyor. Her gün sükür sebebi benim icin..sevgileri bambaska. O yüzden hazir olunca cok güzel bir sürec oldugunu söyleyebilirim

Hayır öyle demiyor tabi ki önceliğim eşim. Sadece ani fikir değişikliğini kaldıramadım.

Zaten istiyorum diyen oydu , konuyu açan oydu sonradan hazır olmadığını hissetmiş. bu yüzden ben de sizin gibi düşünüyorum hiç istemeyen biri bunu yapmazdı herhalde . Haklısınız .

İnşallah... Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

eşiniz bir kaç ay deneyip henüz bebeğiniz olayınca strese girmiş olabilir mi? bebek olayı girince işin içine biraz olay görev gibi oluyor, eşiniz bunu hissetmek istemedi belki de.

bence bi süre akışına bırakmakta fayda var.

Dalgalandim da duruldum
Kostum ardından yoruldum
Binlerce güzel sevdim de en son sana vuruldum

Son düzenleme:
Haklisın bence de ama afrikadaki kadınlar nasıl şakır şakır doğuruyor o zaman.buradakiler folik asit, vitamin minerallerle anca belini doğrultuyor, millet o açlıkla çatır çatır sevişip, boyuna çocuk yapıyor.bazı şeylere akıl.sır ermiyor.

Arkadaşların dediklerine katılıyorum eşiniz hazır olmadığını belirtmiş bence bekleyin. Beklemezseniz ne olur derseniz benim eski eş olacak İnşaAllah çok hevesliydi herşeyi yapardı çocuk doğdu sanki doğuran o kenara çekildi elini ne çocuğa değirdi ne bana o yüzden istemiyorsa zorlamayın lütfen

Haklısınız zaten zorla güzellik olmuyor. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu işler ikna ile olmuyor maalesef. Çocuk isi gerçekten çok zor. Biz çok istedik ama çok zorlandığımiz dönemlerden geçerek büyüttük. İstemeyen ne kadar ilgilenecek? Size ve bebeğinize yazık. Zamana bıraksanız bile birkac yıl sonra eşiniz yine aynı fikirde olabilir. Çocuk yapmak zorunda da değilsiniz. Dışarıdan güzel gözukse de eşiniz çok haklı. Yeni jenerasyonu yetiştirmek eğitmek gerçekten insanın canina okuyor.

Bu kadar gözünüzde büyütmeyin çocuk olayını. Fazla da geciktirmeyin. Eşiniz şimdi böyle der olunca güzel ilgilenebilir.

Net bir şekilde istemiyor değil önce kendisi istedi zaten. Konuyu açan da kendisi oldu sonradan birden gözü mü korktu ne oldu bilemiyorum. Üzüldüğüm nokta da bu zaten baştan beri aynı tavır içerisinde olsaydı daha anlayışlı davranabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…