eşimin dalgalı ruh hali.

Akıllı adam gözlem yaptı demekki. Bence sizde hiç üzülmeyin. Keyfinize bakın. Hayatınızı yaşayın.

Çocuğu enerji emici bir varlık gibi görüyor.
Biri 4 bucuk yas biri 3 aylik 2 oglum var. Allah yokluklarini gostermesin. Ama adam hakli. Cocuk tek tarafin istemesiyle olcak sey degil. Sonra yalniz anne yalniz cocuk oluyo. Eger ertelerim beklerim diosaniz devam edin. Yoksa bosanip cocuk isteyen biriyle olmaniz gerek

Ben 28 yaşında anne oldum daha erken veya daha geç olabilirdi diye hiç düşünmedim açıkçası ikimizde hazır hissediyorduk oldu. Bencede iki tarafta hazır olmalı çocuk hem özgürlüğü kısıtlıyor hemde enerji gerektiriyor iki tarafında verici olması lazım. Burda eşinden hiçbir destek görmeyen kadınlarında ne halde olduğunu okuyoruz o yüzden eşinize kızmayın takdir edin ki size çocuğa kendi bakar mantığıyla bakmıyor kendinide düşünüyor ve hazır hissetmek istiyor. Keşke bütün erkekler öyle olsa. Benim eşim çok hazırdı Allah razı olsun çocuğumuza benden daha sabırlıdır. Bekleyin çok uzun sürmez baskı yapmazsanız :)

eşim istemeden olmaz zaten ben de istemem bu şekilde. İkimiz de çalışıyoruz eşimin desteği olmadan tek başıma altından da kalkamam. Ben çok hevesli olup birden hevesinin kaçmasına üzüldüm.

baskı yaparsam daha da uzaklaşır bu fikirden zaten baskıyla olacak bir şey değil.

Allah bağışlasın :) Eşimi gerçekten seviyorum çocuğu isteme motivasyonum da buradan geliyor. O yüzden beklerim mecburen.

Eşiniz istemiyorum dedi peki korunuyor mu kendisi. Ya da korunma işini size mi bıraktı.Yani sadece söyledi mi yoksa davranış da sergiliyor mu demek istiyorum.

Yani gerçekten afrikadaki kadinlar ve çocuklar cok iyi durumdalar bu örneği verdiğin iyi oldu tobeler olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…