- 18 Şubat 2021
- 112
- 106
- 18
- 39
- Konu Sahibi esmeralda85
-
İnanın bende çok gelgitler yaşıyorum ,aile kurmak istiyorum ama düşününce işin içinden çıkamıyorum maalesefBöyle bir adamdan çocuk istediğinize emin mısınız? Yok amacım sadece çocuk ona da ailem bakar, adam umrumda değil diyorsanız bilemem.
Slm arkadaşım ,biraz önce senin konunu okuyordum bu kadar olur kalp kalbe karşı resmenBence yol yakinken cocuk düsünme vur tekmeyi gitsin ilerde cocuk oldugunda calismaniz zorlasacak ve surekli calis deyip duracak bu daha zor degil mi
Senin gelecegini yasiyorum suan ben
Selam canim Bende senin konunu okudugumda kendimi gordum. Es kisisi banada herseyi odettirirdi. Boyle rahata alistirip sonra sikayet ediyoz yol yakinken haddini bildir cocuk yapma benceSlm arkadaşım ,biraz önce senin konunu okuyordum bu kadar olur kalp kalbe karşı resmen
Slm cnmSelam canim Bende senin konunu okudugumda kendimi gordum. Es kisisi banada herseyi odettirirdi. Boyle rahata alistirip sonra sikayet ediyoz yol yakinken ya haddini bildir cocuk yapma bence
ilerde calisamazsan cok sıkıntı cekersin laf işitirsin Allah yardimcin olsun
Siz ikiniz aile olamamışsınız ki canım. Çocuk olunca nasıl olacaksınız. Ben olsam baba olmak istemeyen adamdan çocuk yapmayı düşünmezdim.İnanın bende çok gelgitler yaşıyorum ,aile kurmak istiyorum ama düşününce işin içinden çıkamıyorum maalesef
Cok üzülüyorum canım ne diyimSiz ikiniz aile olamamışsınız ki canım. Çocuk olunca nasıl olacaksınız. Ben olsam baba olmak istemeyen adamdan çocuk yapmayı düşünmezdim.
Bende çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahCok üzülüyorum canım ne diyim....
Bende çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Verici olmayacaksin tavuk gibi yolacan aslinda evli oldugun surece calisma calisirsanda birikim yap parani sakla bankaya yatir hesap actir cocukta yapma bu adamdan bir halt olmaz benim durumuma düşmeSlm cnm,nedir bu erkeklerin derdi anlamıyorum inan ben ne kadar iyi olmaya çalışsamda, verici olsamda hep daha fazlasını istiyor nerde yalnış yaptım acaba diyorum .hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Neden çocuk istemiyor anlamadım ve size kendi masraflarını çıkar demesi çok ağır benceHanımlar selam ,
Nasılsınız ,biraz içim sıkıldı size danışıyım dedim Ben nerdeyse 5,5 senelik evliyim daha önce konu açmıştım sağolsun burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım (konu eşimin çocuk istememesiydi bu arada) eşim benim üstüme hiçbir şey almaz yani ne kıyafet, ne ayakkabı ,ne çanta ,ne çorap ,herşeyimi sağ olsun annem alır büyük çogunlukla yada ben alırım gelirime göre tabii.
dışarda yemeğe gideriz mesela hep ben öderim ,eve yiyecek içecek çok ender alır genel olarak çogu şeyi ben alırım ve hep benim ödememi ister ,kirayı o öder (eşimin geliri de çok kötü değil hani askerinin üzerinde ama kiradayız peşinat biriktirmek için uğraşıyoruz )
diceksiniz ki hayat müşterek ,haklısınız elimden geleni yapmaya çalışıyorum, pandemiden dolayı işten çıkarıldım,geçenlerde bana ‘çalışmanı istiyorum ne kadar oldugu önemli diil yeterki kendi masrafını çıkart ‘ dedi ,benimde biraz ağrıma gitti tamam çalışıcam ,kafama göre bir iş bulunca bakıyorum dedim.’ben sana iş bakıyorum zaten ‘dedi
aslında ,hazır boştayken bir an önce hamile kalıp çocuk istiyorum yaşım 35 .
benimle fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim hepinize cok selamlar sevgiler
Günaydın arkadaşım para biriktirmeye çalışıyorum çalıştıkca ama gözü hep parada tabii ilerde o birikiminle ev peşinatı için kullanırız diyor ,yok bana cıkartıp para vermez ben çalıştıgımı harcarım yada anneciğim sağolsun ara sıra yardım eder bana .cocuk konusunu açıncada ev kredisine girivez bu sene sonuna dogru diye diye 6 seneyi geçirdi inan artık her yaptıgı her söylediği her lafı batıyor bana ne diyimVerici olmayacaksin tavuk gibi yolacan aslinda evli oldugun surece calisma calisirsanda birikim yap parani sakla bankaya yatir hesap actir cocukta yapma bu adamdan bir halt olmaz benim durumuma düşme
Maddi manevi ,cocuk sevmiyorum bakamam önce eve girmemiz lazım diyor . Arkadaşım yemin ediyorum bana bu 5.5 -6 yılda bir çorap almadı hep ben hep kendi annem alır ,annen sana kıyafet alıyor zaten ben kirayı ve faturalı ödüyorum gerisinide sen hallet diyor .sinir hastası oldum kafamda saç kalmadıNeden çocuk istemiyor anlamadım ve size kendi masraflarını çıkar demesi çok ağır bence
Merhaba arkadaşım günaydın mesajını şimdi okudum (dün hastane işlerim vardı )çok güzel yazmışsım hisselerime resmen tercüman olmuşsun annemde hep söyler arada ‘eşin bencil ‘diyeEvlilikle ev arkadaşlığı karışıyor bazı ailelerde sanırım, kendi masrafını çıkart söylemi çok bencilce ve bireyselleşme belirtisi, ama aile olmak bunun tam tersini gerektirir. Herkes taşın altına elini koyar biri diğerine yükmüş gibi davranılmamalı.
allah yardımcın olsun canımMaddi manevi ,cocuk sevmiyorum bakamam önce eve girmemiz lazım diyor . Arkadaşım yemin ediyorum bana bu 5.5 -6 yılda bir çorap almadı hep ben hep kendi annem alır ,annen sana kıyafet alıyor zaten ben kirayı ve faturalı ödüyorum gerisinide sen hallet diyor .sinir hastası oldum kafamda saç kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?