Eşimin davranışları

Kızlar selam
Henüz eşimle 1 yılımızı tamamlamadık ancak cozum bulamadığım noktalar var..
Eşimin arkadaşı şehirdisindan 4-5 günlüğüne yatılı geldi benim hoşlanmadığımı bildiği bir olay var gidip çocuğa bunu anlattı benim rahatsız olduğumu bile bile birkaç gün önce ufak araba çiziği yaptim onu arkadaşına anlatıyor gidiyor başka arkadaşlarının üstüne bastıra bastıra anlatıyor üstüne aptalmışım gibi benden iyi araba kullanir diyor ama öncesinde beni öyle bir gomuyor ki… konustugumuzda da ne var bunda diyor sorun ne rahatsız olmakta haksız miyim ve bunu nasıl engelleyeceğim..
Eklemek istediğim diğer şey ise sen benim istediğimi yapmazsan (kıyafetimden bahsediyor ona göre açık bana göre açık olmayan giyim tarzı) bende senin istediğini yapmam

Eklemek istediğim diğer şey ise sen benim istediğimi yapmazsan (kıyafetimden bahsediyor ona göre açık bana göre açık olmayan giyim tarzı) bende senin istediğini yapmam
Ne istiyormuş beyfendi?
Bu kıyafete karışma da hiç hoş değil.
Şartlı şurtlu evlilik mi olur yav? Mini giydin, o zaman ben de seni arkadaşıma rezil ederim. Abovv mantığa bak. :deli:

Arkadaşın 5 gün evde kalması.Kocanizin sizin hoşlanmadığınız şeyleri boş bogazlik edip konuşması .Aile mahremiyeti denen şeyden habersiz olması.Kendisine bunlar söylendiğinde dogrusunu idrak edemeyecek kapasitede olması .Yeterli mi?

Erkeklerde kronik bu..
Surekli kadinlarin suruculugune gonderme yapma hastaligi..
Ben olsam gulup gecerim..
"Hayatim keske araba yerine seni cizseydim,cana gelecegine mala gelsin degil mi ama" derim ve susarim..
Anlamasi 1 kac dakika alabilir,ama anlayacaktir :)

İsin kötüsü aile mahremiyeti saymamasi ona göre normalmiş bunlar mahremiyete girmezmiş..

Evettt sormayın dün artık yanına çıkmayınca ayıp ettin çocuğun morali bozuldu diyor işten gelmişim yorgun argın cekemedim artık bende
Ben muhafazakar degil genis biriyimdir ama, bir erkegin evde genc karisi varken yabanci bir herifi yatili getirmesini hic anlamam🤦🏻‍♀️

Ben muhafazakar degil genis biriyimdir ama, bir erkegin evde genc karisi varken yabanci bir herifi yatili getirmesini hic anlamam🤦🏻‍♀️
Evet çalışan biriyim akşamdan akşama gördüm ama insan rahat edemiyor yine de.. yeni evli sayılırız korkuyorum daha neler çıkacak

Evet çalışan biriyim akşamdan akşama gördüm ama insan rahat edemiyor yine de.. yeni evli sayılırız korkuyorum daha neler çıkacak
Bu durumu birdaha tekrarlamamasini kesin bir dille söyle. Ne münasebet yani, gitsin hotelde kalsin arkadaşı.
Ikinci soruna gelirsek, o sizi baskalarinin yaninda yeriyorsa siz de onu yerin. Eminim daha çok açığı vardir, erkek sonucta😂

Back
X