- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Daha öncekine göre düzelmiş hali. Söyleye söyleye13 senedir mi böyle?
Daha kötüydü, söyleye söyleye biraz düzeldi. Maddi sıkıntıyı bende çekiyorum. Ev aldığımızdan beri çok zorluk çekiyoruz. Çok fedakarlık yaptım hiç bir zamanda yüzüne vurmadım. Maneviyata huzura önem vern bir insanım. Ama hep iş hem çocuk sorumluluğu, birde üzerine eşimin gamsızlığına tahammül edemiyorumSizi anlıyorum. Ama belki o da bunalımdadır. Sonuçta dediklerinizi belli ölçüde yapıyormuş. Hep böyle miydi yoksa maddi sıkıntılardan sonra mı içine çekildi?
Alıştırmamak gerekıyor ıstede sorumluluk sahıbı yokEşimle 13 senelik evliyim. Bu zaman kadar bir küs bir barışık bir evliliğiniz oldu ve 9 yaşında bir çocuğumuz var.
Yılların verdiği yorgunluktan mıdır, tahammülüm hiç kalmadı. Genel olarak uyumlu bir insan olsada gamsız olmasından bıktım. Evdeki bütün ödemeler, faturalar, çocukla ilgili herşey benim üzerimde. Ben unuttuğum zaman sıkıntı çıkıyor. Kendisine birşeyi yapması için 3 kez söylüyorum. Benim söylediğim şeyleri çoğunlukla unutuyor. Tek unutamadığı şey telefonları şarj etmek ve iş kıyafetlerini yıkamak.
Bu sabah ben kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum. Bana yardım eder misin dedim ki bende çalışıyorum ve yetişemiyorum. Yardım etmeye geldi bir anda iş kıyafetlerimi makineye atmadım. Deyip banyoya gitti. Bende ne alaka şimdi kahvaltı hazırlamaya çalışıyoruz sen ne derdindesin, benim söylediğim çoğu şeyi unutuyorsun ama bu tarz şeyleri unutmuyorsun diye kızdım. Bana sen nasıl insansın, hastamızın sen deyince ben çok sinirlendim. Sen kime hasta diyorsun dedim. İşin kötü tarafı bunların hepsini çocuğum duydu.
Alt tarafı bir kıyafet yıkamak istedim ne var bunda dedi. Her tartışmada alt tarafı, ne var bunda abartma vs gibi kelimeler kullanıyor.
Çocukla oyun oynamak gerekir, oyna diye ben söylerim. Ödev yapılır ben söylerim.evdkeş herşey benim üzerimde çok sıkıldım çok yoruldum. Üstelik bana hasta mısın deyince çok kızdım, kırıldım.
Bir sürü maddi sıkıntı yaşadık, hala borç ödüyoruz ama hiç sıkıntı çıkarmadım. Her zaman maneviyata önem veren biri oldum ama oda yok. Tek bildiği kumanda elinde televizyon izlesin.
Tek artı tarafı sessiz olması, ve birşey istediğimde üşenmeden gidip yapması. Gece canım birşey istediğinde gitmesi vs
Şu an odada öyle yatıyor artık akşama kadar yatar. Bende bıraktım herşeyi artık ilgilenemiyorum dedim.
Çok sinirlerim bozuk
Sorumsuz eş sanırımDaha öncekine göre düzelmiş hali. Söyleye söyleye
Eşim,birşey istediğimde banane vs demez hakkını yiyemem. Dışarıda yapılacak işleri yapar 5 kerede olsa çıkar ancak ben söyleyince.Sorumsuz eş sanırım
Bundan birtane de benim ablamın kocasi
O da 9 yıllık evli
Günden gune daha beter oluyor bunlar
Hiçbir işe yaramaz
Ablam işten gelirken ekmek al der banane der
Şunu yap der sen yap der
Ömrü boyle tükendi daha da tükenecek
Kararı siz vereceksiniz
Evet aşırı malesef ama sorsan ben kavga çıkarmaya yer arıyorumHerşeyin sorumluluğunu almışsınız , alışmış.
Tek değil iki çocuk böyle insanlar sorumluluk sahibi birine kendisini yamatip parazit gibi yasiyorlarEşimle 13 senelik evliyim. Bu zaman kadar bir küs bir barışık bir evliliğiniz oldu ve 9 yaşında bir çocuğumuz var.
Yılların verdiği yorgunluktan mıdır, tahammülüm hiç kalmadı. Genel olarak uyumlu bir insan olsada gamsız olmasından bıktım. Evdeki bütün ödemeler, faturalar, çocukla ilgili herşey benim üzerimde. Ben unuttuğum zaman sıkıntı çıkıyor. Kendisine birşeyi yapması için 3 kez söylüyorum. Benim söylediğim şeyleri çoğunlukla unutuyor. Tek unutamadığı şey telefonları şarj etmek ve iş kıyafetlerini yıkamak.
Bu sabah ben kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum. Bana yardım eder misin dedim ki bende çalışıyorum ve yetişemiyorum. Yardım etmeye geldi bir anda iş kıyafetlerimi makineye atmadım. Deyip banyoya gitti. Bende ne alaka şimdi kahvaltı hazırlamaya çalışıyoruz sen ne derdindesin, benim söylediğim çoğu şeyi unutuyorsun ama bu tarz şeyleri unutmuyorsun diye kızdım. Bana sen nasıl insansın, hastamızın sen deyince ben çok sinirlendim. Sen kime hasta diyorsun dedim. İşin kötü tarafı bunların hepsini çocuğum duydu.
Alt tarafı bir kıyafet yıkamak istedim ne var bunda dedi. Her tartışmada alt tarafı, ne var bunda abartma vs gibi kelimeler kullanıyor.
Çocukla oyun oynamak gerekir, oyna diye ben söylerim. Ödev yapılır ben söylerim.evdkeş herşey benim üzerimde çok sıkıldım çok yoruldum. Üstelik bana hasta mısın deyince çok kızdım, kırıldım.
Bir sürü maddi sıkıntı yaşadık, hala borç ödüyoruz ama hiç sıkıntı çıkarmadım. Her zaman maneviyata önem veren biri oldum ama oda yok. Tek bildiği kumanda elinde televizyon izlesin.
Tek artı tarafı sessiz olması, ve birşey istediğimde üşenmeden gidip yapması. Gece canım birşey istediğinde gitmesi vs
Şu an odada öyle yatıyor artık akşama kadar yatar. Bende bıraktım herşeyi artık ilgilenemiyorum dedim.
Çok sinirlerim bozuk
Evet,her zaman söylerim ben ölürsem yandınız diyeOdunluktan kocalığa terfi etmesi lazım. 13 yıl iyi tahammül etmişsiniz. Bu evliliği siz ayakta tutuyorsunuz belli ki
Sorumluluk vermeye, herşeyi söylemeye bıktımDüzelmez sadece sorumluluk verip yaparsa yapar ınutursa sorumluluk almayın küçük alışkanlıklar kazansın yavaş yavaş
Benimde yıllarca hayalimdi yavaş yavaş basardım sonuç adamda özguven patlaması oldu eski halini mumla arıyorumSorumluluk vermeye, herşeyi söylemeye bıktım
Yöneten değil, yönetilen olmak isterdim
Aile terapisti denediniz miEşim,birşey istediğimde banane vs demez hakkını yiyemem. Dışarıda yapılacak işleri yapar 5 kerede olsa çıkar ancak ben söyleyince.
O evdeki işleri yada fatura ödemesi, çocuğun ödevleri gibi şeyleri yapmıyor.
Birde ben birşey söyleyince onu unutur ama telefon şarj etme gibi kendi canı istediği şeyleri unutmaz ben buna kızıyorum
Kahvaltı hazırlayalım deyince kalkıyor, yada akşam işten gelince yemekten sonra sen yıka bulaşıkları diyorum öyle yıkıyor.Hata sizde. Kahvaltiyi hazirlamayin , yatin , esiniz hazirlasin , hazırlamiyor mu , çıkıp dışarda tek basiniza yapin kahvaltınızı.
Hata sizde , bizde. Umursamayin , ben de çalışıyorum degil , ben çalışıyorum, o araya ekledigimiz de eki karşı tarafın aklında farkli bir algi oluşturuyor. Cocugun odevi sizin sorununuz degil basta , çocuğunuzun sorumlulugu . Esit haklara sahipsiniz eşinizle. Her konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?