Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

Siz deli misiniz. Melek gibi yazmışsınız bir de. Korku filmi gibi. Ben olsam o adamla aynı evde kalp krizi geçiririm

Çok yaşayın Aynı şeyi yazacaktım tuttum kendimi.. Ben mi öyle denk geliyorum bilmiyorum ama çoğunluğu meslektaş Geçen bi öğretmen abla daha kocası da böyleydi hatta kocası 365 derece dönmüştü

Seni sevdiğini söylüyorsa sorun yok.

Bu tarz düşüncelere sahip erkekler,genellikle yasaklı madde kullanıyor
Çok dikkatli olun hiç normal değil
Şiddetin boyutu günden güne artar

Ya kızım sana denk olmayan ayının tekiyle neden evlendin? Maganda gibi adam. Sen ne güzel öğretmensiz bu hanzoyu mu hal ediyorsun? Bu manyak sana zarar verir haberin olsun

Bu tarz düşüncelere sahip erkekler,genellikle yasaklı madde kullanıyor
Çok dikkatli olun hiç normal değil
Şiddetin boyutu günden güne artar
Zaten amatemde kayıtları var geçmişte ama şey dedi bana Beni iş yeri gönderdi arkadaşımın uyuşturucusu üstümde yakaladı polis diye dedi ama Tedavi için mi gidilir sadece Yoksa her ay iş yeri gönderir mi onu da bilmiyorum 15 gün de bir gitmiş

Gözünüz kör mü oluyor, algılayamıyor musunuz olanları hangisi anlamadım. Kendine saygısı olan o ilk tükürme vs çirkin olayı yaşadıktan sonra bir saniye durmaz öyle bi insanın yanında. Bence acilen o evden ayrılmalı, uzaklaştırma kararı çıkarmalı ve boşanma davası açmalısınız. Eşiniz olacak mahluk kafayı sıyırmış, şizofren mi nedir bu kadar güven problemi yaşayan insan ayrılır yoluna bakar ne demek yok bıçak saplamak yok yüze tükürmek. Meslek sahibi insansını lütfen geri dönülmeyecek şeyler yaşamamak için bi an önce harekete geçin. Çok korkunç bu yaşananlar.

Sen de yedin? Ne zaman dedi bunu evlenmeden önce mi?

Ay evleneceğin adamın amatemde kaydı var, sen de araştırmadın bile mi?

Kullanıcı olduğunu ikrar ettiği için mahkeme tedavi almaya zorlamış olay bundan ibaret. Melek kocan madda bağımlısı. Çok mu aradın uğruna kıyafer yaktığın adamı

Bir gün gelecek, ağzını burnunu kıracak.. Özel bölgeye bıçak batırmakla tehdit eden adam ölümle tehdit etmeye başlayacak ve birgün dediğini yapma potansiyeli çok yüksek. Siz eğitimli bir kadınsınız, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor musunuz? Allah aşkına bu evliliğe bir de çocuk getirip onun günahına, vebaline girmeyin, korunun, çocuk hicbirseyi düzeltmez, o hataya sakın düşmeyin. Onu aklamaya çalışıyorsunuz ancak nafile, şimdi psikolojik şiddet görüyorsunuz yarın fiziksel şiddet de eklenecek. Kendinize bunu reva görmeyin..Adam hasta görmüyor musunuz!!!

Senin neden böyle olduğun seni yetiştiren annenden belli.
O zir cahil annene söyle herkes çekmiyor.Evliliginde ben de dahil olmak üzere cooook mutlu olan insanlar çok fazla.Mutlu olmayan da zaten boşanıyor.Cunku mahkelemeler bunun icin var.Yemin ederim her yorumunda çıldırıyorum.

Umarım bu iğrenç zihniyetinizi ders verdiğin o küçücük çocuklara da empoze etmeye calismiyosundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…