Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

şu yazdıklarının 1 tanesi bile boşanma nedeniyken hala iyi zamanında melek gibidir bilmem ne diyorsun. Size ne yedirip içiriyorlar da bu kada kör, cahil oluyorsunuz? İyi zamanında herkes iyidir zaten önemli olan kriz anlarında nasıl bir kişiliğe büründüğü. Yok konu uzamasın diye güldüm falan yazmışsın okurken sinirden elim ayağım dolandı. Müstahak galiba sizin gibilere

Yok bacım ne boşanması, “özel bölgene bicak batırmak” gibi eğlenceli fantezileri olan adam kacirilir mi?

Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Yüzünüze tükürmüş ,ailenize hakaret etmiş elbiselerinizi yırtmış bir adam mı şiddet uygulamaz diyorsunuz. Psikolojik şiddet olduğuna göre fiziksel şiddette başlar

Eşimin değişik hareketleri diyince “toplum içinde dilini burnuna değdiriyor ya da birine vurup kaçıyor” gibi şeyler sandım.
Adam deli şizofren manyak yakında seni öldürür öğretmensin kaç kurtar. İnşallah kurtulursun bu adam pislik!

Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
ciddi misin kardeşim? adam şizofren kendi söylediklerine inanıyor farkında mısın? seni yere düşürmüş ya bu şiddet değil mi kapıları kırması şiddet değil mi namusuna iftira atması şiddet değil mi? bunlar düzelmeyecek bil yani git gide dozajı artarak devam edecek. nesine güveniyorsun hayret bir şey. boşan tabi ki ama boşanırken bile dikkatli ol tam olarak boşanırken karılarını öldüren bu tipler işte.

İyi zamanlarında çok iyi, melek gibi mi.
Yapmayın ya lütfen bu adamın iyiliğinden ne gelir.
Çok endişelendim sizin için iinşallah bir zarar vermez size

Eşinin "değişik" hareketleri mi? Ruh hastası bu herif, ne değişiği?

Genel görgü kurallarından uzak dağdan inen birisi galiba
siz sayın öğretmen hanım denginize göre birini bulamadınızmı? Boşam dicemde buraya yazdığına göre düşünmemişssin bile inşallah çocuk olmaz

Bir gün söylediklerini yaparsa, size bir şey olursa aileniz dahil herkes çok üzülür.

Olan size olur, koca dert ailenize yüklenir.

Kendinizi kurtarmak için daha neyin olmasını bekliyorsunuz?

Haklısınız ama annemler çok üzülüyor herkese rezil olacağım korkusu var lütfen kınamayın beni elalem ne der diye cok düşünüyorum
ne derlerse desinler kızım sen canınıdamı düşünmüyosun benimde evli kızım var Allah korusun aynı şekilde bana gelse bi dakika dahi durmasını istemem , çocuğunda yokmuş ne güzel onla hiç bi bağın kalmaz hasta ruhlu bi insanın neler yapacağı hiç belli olmaz benden sana bi abla anne tavsiyesi kendini kurtar acilen .....

Yooo mutlu evlilik var. Elhamdülillah eşim bana bu tarz şeyler söylemedi, böyle davranmadı, insan gibi kafeye de gidiyorum, hatta bazı akşamlar eşimi evde bırakıp ben çıkıyorum, çalışıyorum erkek iş arkadaşlarımı "normal bir insan gibi" sorun etmiyor.
Hanımefendi normalleştirmeyin, bunlar normal şeyler değil.

Haklısınız ama annemler çok üzülüyor herkese rezil olacağım korkusu var lütfen kınamayın beni elalem ne der diye cok düşünüyorum
Elalem ne mi der?
Genç bir eğitimci değil Anadolu’nun kırsal kesiminde yaşayan yaşlı nineler gibi değil mi, bu düşünce yapısı normal mi sizce?

Pardon çalışırken bakamadım mesajlara Evet tabii ki de ailem her şeyi biliyor dön demiyorlar Aslında kararı bana bıraktılar ama tedavi olursa hani gidebilirsin dediler ama tedavi olmayı Kabul edeceğini düşünmüyorum teklifi ettim doktorun yanına tek gireceğim dedi öyle deyince dedim bu adam İlacı da içmez geri dönmeyeceğim yani

Karakter bozukluğu var kocanızda. Psikologla geçeceğini sanmam. En fazla çocuk yapana kadar rol yapar cocukdan sonra eskiye doner

Hala daha boşanayım mı diyorsun ya iyi misin sen adam şizofren midir nedir belli değil kaç kurtar kendini böyle böyle oluyor kadın cinayetleri Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…