Eşimin değişimi...

Şu bir gerçek ki anne baba rızası alınmadan çıkılan yoldan hayır gelmiyor.
İkincisi başörtüsü takan kimse başkasına hakaret etmek, dinine sövmek hakkına sahip değil.
Eltiniz seviyesiz bir insan onu takmayarak alt etmelisiniz.
Sizin asıl sorununuz eşiniz, yaptığınız fedakarlıkları unutup 'sen kimsin?' demesini sindirememişsiniz, haklısınız.
Fakat insanlar özellikle erkekler böyledir; yıllarca iyilik edin 'yapmasaydın ben mi yap dedim' der.
Eğer ona inancınız bitti ise, durumunuz varsa hazır çocuk da yok, ayrılın gitsin...

Yani sizin dininize ve namusunuza küfür etti yengesi ve eşiniz sustu. Sizde evlendiniz.
Bir kadın çocuğunu doğurup size vermeyi kabul edecek mi yani? Nasıl düşünceler ya.

Ah be kuzum yazdıkların benim bile içimi acıttı...

6 yıl sonra oldu benim evlâdım eşim eğer senin eşin gibi olsaydı boşardım net....

Ne demek ya kuma getirmek ayrıca spremlerine o kadar güvenmesin rabbimin dediği olur...
Eltiyle abisine ezdirmesine sinir oldum je demek sen kimsinki çok kötü kalpli bir eşin var çocuk konusunu iyi düşün canım evladın oluncada değişmez....

Cok uzucu.
Senin hic olmasa alirdim birini cocuk yapar sonra da ona boşol derdim demesine mi uzulsem, sen kimsin demesine mi,elti meltiye karsi senin yaninda olmamasina mi...
Neye uzulecegimi bilemedim okurken.
Hakkinda hayirlisi canim.

İnsanlar neden bu kadar acımasız oldu kimse empati yapıp karşısındaki insanın yerine kendini koymuyor sorun ondada olabilirdi siz onun eşisiniz ailesi sizsiniz artık nasıl sen kimsin diyebilir yarın bir gün bişey olsa kardeşiyle onun eşi mi yanında olucakmış üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun ben olsaydım böyle bir insandan çocuk yapmayı düşünmezdim değer görmediğiniz yerde kalıp daha çok sizi üzmelerine izin vermeyin lütfen.

Senin buraya açtığın konulari hep okumusumdur İssiz ve bebek konularindaki yorumlarindan biliyorum hep. Böylesi bir konuda seni yaralamasi olmamıs eşinin. Ben senin cok kırıldığını hissettim icimden. İlk defa da birine bence boşan diyorum...

bi arkadaşımın eşi çocuğu olmuyor diye ayrılmıştı. sonra başkası ile evlenmiş ve ondan çocuğu olmuş galiba.Siz severek evlenmişsiniz. Şimdi eşinde sorun olsaydı sen de bırakıp başkasıyla evlenirmiydin. evlenmezdin. Ah bu toplumunda baskısı oluyor galiba. hakkınızda hayırlısı olsun.

Doktorun da eşin de çok acımasızmış.
Benim arkadaşım da tüp bebek tedavisinde, kadından kaynaklı bebekleri olmuyor.
Doktor adama dönüp demiş ki; "sen de kendine çok güvenme,spermlerin öyle çok kaliteli değil" demiş. Kaldı ki biliyoruz ki bir tek canlı sperm bile yetiyor yeter ki yumurta kaliteli olsun.
Eşine gelince,ben evli kalmazdım böyle bir adamla,üzgünüm.
Yok boşanamam dersen,bari çocuk fikrini gözden geçir.

Nekadar korkunc bi tutum bu bizimde cocugumuz olmuyo ve esimden kaynakli problem o kendini hep benm yanimda mahcup hissetti benimde negatif oldu ilk denemem 3 gün önce ögrendigimde bile ona sımsıki sarildim o üzulmesin diye kotu habere uzulmeyi bile unuttum.
Evlilik budur çünku yazik eşinize birbirinize destek olacaginiz bir zamanda böyle saçma düsunceleriyle evliliginizi yıprattigi icin çok hatali çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…