Eşimin değişimi...

Eşiniz değişmemiş aslında, eltinizin o laflarina rağmen sizin yanınızda olmayan adam çocuğunuz olmadığında bu dediğini yapmak ister çünkü size verdiği değer ortada malesef. Nasıl bir çevreleri varsa böyle saçma sapan bir şeyleri normal görüyorlar.

Farz edin ki hiç çocuğunuz olmadı, inşallah olur ama olmaması da bir ihtimal bu zihniyette bir adamla evli kalınmaz. Bu zihniyette bir adamın baba olması bile sıkıntı zaten.

İmam nikahını böyle şeylere alet edenlere de çok şey yazmak isterim burada ama yer müsait değil.

eşimde olan bazı problemlerden dolayı çok zor gebe kalıyorum hatta geçtiğimiz günlerde düşük yaptım . birkez bile eşime bununla ilgili ima da dahi bulunmadım . eşinin yaptığı çok ayıp . eltiye gelince de sen kendini ezdirme

İlk evliliğim canlandı gözümün önünde 16 yıl iç Anadolu yöresinden bir adam bitmek bilmez çocuk isteği sana eşinin söylediği herşeyi söyledi kabul etmedim sürekli çocuktan ötürü beni suçladı tüp bebek tedavisi aşılamalar ameliyatlar olmadı olmadı en son annemi kaybettim ani bir şekilde o zor günlerimde yine benim yanımda olmadı isyan ettim boşandım benden dolayı olmuyordu 16 yıl çekmediğim aşağılanma kalmadı psikolojik sorunlar yaşadım en son bipolar hastası oldum sana çocuk yönünden bu tarz yaklaşan adamı boşa gitsin ben çok uğraştım adam edemedim sende edemezsin üzgünüm

Eşinize cok kızdım ! Ne kadar güveniyor öyle kendine. Her iki tarafin da cocugu olmamasi icin hic bir sebep bulunmayan çiftlerin bile cocugu olmayabiliyorken benim bilmemnem kaliteli diye övünmesin.
Eltinizi insan yerine koyup yorum bile yapmiycam! Seviye koyun hem de hemen.
Eşiniz icin türlü fedakârlıklar yapip evlenmişsiniz sanırim, maalesef bu tip durumlari ,sonucları cok sık oluyor bu ödünlerin.Aileler hep haklidir biliyor musunuz...
Eşinizin size kurmuş olduğu ; başkasindan cocuk yapma cümlesi tamamen sizi denemek ve bu konuda nabzinizi ölcmek.Her sakanin bir alt yapisi vardir unutmayın
Ilerde bunu yapabilirligi yüksek ihtimal.
Allah büyüktür,olmazlari oldurandir.insallah hakkinizda hayirlar getirecekse hamile kalırsiniz yakinda kimse hic bir üstünlügüne güvenmesin.Allah yar ve yardimciniz olsun

Yoo siz gayet sağlıklı düşünüyorsunuz. Hiç kendinizden şüphe etmeyin. Sağlıklı düşünemeyen o.

Çoook da güzel demişsiniz, ne demek o zaman gidin siz de başka adamdan çocuk yapın getirin.

Biliyorum aynı şey değil, ama şu anektodu anlatmak istiyorum: Bir keresinde eski bir erkek arkadaşım laf arasında ilk kez yaşadığı bir cinsel deneyimden bahsetmişti, gülerek ve detaylıca da anlatmıştı. (Bir takım acemiliklerden bahsediyor, komik hikaye cidden.) Ben de gülmüştüm acemiliğine. Sonra, pat diye kendiminkini anlattım. "Ya benim de şöyle şöyle olmuştu, hehe acemilik işte" falan diye. ADAM BUZ OLDU BUZ. Şok geçirdi. Aşırı rahatsız oldum, devam etme vs vs. Kalktı kendi ekseni etrafında döndü falan. Ahahaha. Yani o kadar kendilerine hak görüyorlar ki bazı şeyleri demeyi, tersi ihtimalde şok yaşıyorlar. Madem karşındakinin geçmiş cinselliğini duymak istemiyorsun, kendininkini pat diye ortaya atamazsın. Sizinkinde de aynı hesap. Madem başka biriyle cinselliğin lafını sözünü kaldıramıyorsun, çeneni kapatacaksın.

Neyse, çok iyi olmuş ona bu şoku yaşattığınız. Benzer şekilde asimetrik hareket ederse yine bu şokları yaşatmaya devam edin, destekliyorum. Böyle böyle ya eğitilecekler, ya yalnız kalacaklar :)

Allah senden nasip etmediği çocuğu başkasından da nasip etmesin ona Sana da eğer ki Allah doğru yolu buldurur ıslah ederse onu adam gibi koca olursa Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gönlümden geçen düzelmesi ama sanmıyorum be bacım can çıkar huy cikmazmis

Konuşmuyorum onunla demin geldi laf attı..
Cevap bile vermedim.. benim için sadece bir boşluk..
Utanmadan diyorki ben senin ailene laf ediyor muyum sen benim kardeşime yengeme ediyorsun.. nefret ediyorum onlardan..
Bide üstüne çocuk mevzusu geldi..
Iğrenç teklifleri ile birlikte lanet olsun ona...

Sizin aileniz esinizin onuruna, şahsiyetine hakeret etmiş mi peki, eltiniz namusunuza kadar laf edebiliyor da eşiniz de adamım diye dolanıyor ortada birde onları savunuyor. Bol sabır diliyorum size, böyle bir " adamla" evli olmak başlı başına bir sorun.
Çocuğunuzun olmamasında da vardır bir hayır, birde bu açıdan bakın.

Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin sana. Hee bu arada kocanızdan ne baba olur,ne koca...

Bosver beddua etme. ben seni biliyorum tüp bebek topiklerinden benimde dilimin ucuna geldi de ettigim beddua tutar yada bana doner diye o kocana bisey demedim ama çok üzüldüm inan içim kavruluyor zaten insallah bu yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler böyle insanlar. Yazıklar olsun. Ailesini de başına çalsın inşallah. Inadina görüşme kudursun o kocan.

Prenses kavramını sevmem ama siz hakiki prensessiniz...
(Cordelia da Shakespeare' in eserinde bir prenses.)

Allah sabırlar versin sana. gerçekten çok iğrenç bir insanmış.keşke kafanı toparlayabilsende mantıklı kararlar alabilsen kendin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…