- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
Çok üzüldümKonuşmuyorum onunla demin geldi laf attı..
Cevap bile vermedim.. benim için sadece bir boşluk..
Utanmadan diyorki ben senin ailene laf ediyor muyum sen benim kardeşime yengeme ediyorsun.. nefret ediyorum onlardan..
Bide üstüne çocuk mevzusu geldi..
Iğrenç teklifleri ile birlikte lanet olsun ona...
Eltin tam bir mal.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Issızcım seni anlayabiliyorum şu yönden bizim de çocuğumuz olmuyor ve sorun sanırım bende ve eşim bana bunu ima bile etse ben neler yaparım bilmiyorum tepki vermekte çok haklısın. Elti konusu da bir tane de bende var böyle cahil kişiliksiz beni çekemeyen arkamdan konuşuyor diyor ki e bunun çocuğu olmuyorsa tüp bebek midir nedir ondan yapsın rezil kadın sana ne benim özelimden yok sayıyorum onu görmezden geliyorum deli oluyor sen de öyle yap kaynımla zaten hoş geldin beş gittin çünkü karısı sanki peygamber ondan doğrusu yok modunda biri yani diyeceğim o ki elti kısmını salla. Zaten tüp bebek ve hormonlar bizi mahvediyor hele ki sonucu eşine de mesafeli ol hatasını anlayınca eşşek gibi de gelecek bu arada da kendini üzme sakın eşin de olsa üzmeye değmez
Eltin tam bir mal.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Anlıyorum canım seni zaten bu çocuk meselesi bize yetiyor içinden ne geliyorsa onu yap ama üzmemeye çalış kendini Allah korusun başka sıkıntılar çıkar başına sağlıkla ilgiliÇok üzgünüm canım..
Biliyorsun neler çektim ameliyat dan tut iğneler hormonlar ilaçlar.. tekrarlayan olumsuz denemeler zaten çok yıprandım..
Bunun beni sahiplendiği aile yerine koyduğu yok .. bana öyle geliyor ki bu cümlelerle bitsin istiyor.. kendine yeni bir yol çizer rahat rahat..
Son zamanda herşey çok üstüme geliyo...
Bu cümleleri haketmiyorum ve çok yıprandım...
Hayırlısı...
bu herifle beraber olmak ısrarı niye peki bir de çocuk yapmayı düşünmek yani? adam bildiğin iğrenç sana saygısı yok çocuk olsa iki gün sonra onu da bu kafayla bozar psikolojisini. ayrıca nasıl doktormuş merak ettim herkesin 1ken senin 5 diyen emin misin onu doktorun dediğine?
Böyle adamdan çocuk yapmaya uğraşman? Allah akıl fikir versin.
fazla olsa bile kaliteli olmayabilir verim düşüktür bir şeydir. eşin aşırı derecede itici geldi yalnız burada anlattıkların muhtmelen yaşadıklarının çok küçük bir kısmıdır ona rağmen katlanmak istemezdim sanırım bu kadarına bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?