Eşimin değişimi...

Bu arada, belki tüm bunları bir şans olarak görmeli ve değerlendirmelisiniz. Olamaz mı..?

Belki çocuğunuz olsa ayrılmanız zorlaşacaktı böyle birinden. Hem ailesi de sizi açıksınız diye aşağılıyormuş, kimbilir çocuğunuz olsa ne gerginliklerde büyüyecekti... Belki de böyle bakmak lazım. Hiç geçen yıllarınıza da üzülmeyin. Millet 15-20 sene evli kalıyor ne saçma sapan şeyleri çekerek, neleri farketmeyerek... Siz farketmişsiniz, kendi kendinizi sarsmışsınız. Hiçbirini çekmek zorunda değilsiniz, sizden kıymetlisi yok.

Çok üzüldüm ISSIZZ .
Sen onun ailesi değil misin, kendi kardesine ve yengesine sizin ne derdiniz var benim eşimle diyemiyor mu ?
Dediği şeyi de senin tepkini ölçmek için yaptığını düşünüyorum, bu adama pek güven olmaz maalesef.
Bu kadar zorlu bir süreçte ( iğneler, hormonlar, stres...) verdiğin emeğe karşılık seni avutacagina bir de dengesizce konuşuyor.

Issızcım seni anlayabiliyorum şu yönden bizim de çocuğumuz olmuyor ve sorun sanırım bende ve eşim bana bunu ima bile etse ben neler yaparım bilmiyorum tepki vermekte çok haklısın. Elti konusu da bir tane de bende var böyle cahil kişiliksiz beni çekemeyen arkamdan konuşuyor diyor ki e bunun çocuğu olmuyorsa tüp bebek midir nedir ondan yapsın rezil kadın sana ne benim özelimden yok sayıyorum onu görmezden geliyorum deli oluyor sen de öyle yap kaynımla zaten hoş geldin beş gittin çünkü karısı sanki peygamber ondan doğrusu yok modunda biri yani diyeceğim o ki elti kısmını salla. Zaten tüp bebek ve hormonlar bizi mahvediyor hele ki sonucu eşine de mesafeli ol hatasını anlayınca eşşek gibi de gelecek bu arada da kendini üzme sakın eşin de olsa üzmeye değmez

Bu düşüncede bi insandan çocuk yapmamak en iyisi

Eltin tam bir mal.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Çok üzgünüm canım..
Biliyorsun neler çektim ameliyat dan tut iğneler hormonlar ilaçlar.. tekrarlayan olumsuz denemeler zaten çok yıprandım..
Bunun beni sahiplendiği aile yerine koyduğu yok .. bana öyle geliyor ki bu cümlelerle bitsin istiyor.. kendine yeni bir yol çizer rahat rahat..
Son zamanda herşey çok üstüme geliyo...
Bu cümleleri haketmiyorum ve çok yıprandım...
Hayırlısı...

Eltin tam bir mal.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Basından beri beni kıskanıyor..
Babası zorla evlendirmis görücü usulü ile..
Ayrıca saçları boya birilerinin zoruyla kapanıyor ve eve girdi mi saç açık eşim ve diğer evdeki erkekler saçını görüyor ama ben kapalıyım diye geziyor ve beni eleştiriyor...

Anlıyorum canım seni zaten bu çocuk meselesi bize yetiyor içinden ne geliyorsa onu yap ama üzmemeye çalış kendini Allah korusun başka sıkıntılar çıkar başına sağlıkla ilgili

Bu erkekler ne kadar terbiyesiz olabiliyor insan eşinin duygularını düşünür biraz beraber çıkılan bir yol bu sonuçta... benimde 2 çocuğum var 2. Evliliğim bu eşimden dolayı olmuyor asla onu kırıcak birşey söylemem çok hassas bir konu bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim tüp bebekti yapıcak birşey yok rabbim nasip etmedikçe hiç birşey olmaz

Ne kadar seviyesiz muhabbetler yapmıs eş kişisi
Nasıl bir kafaya sahip ne kadar çirkin
Ailesine karsı sizi savunmuyor, rahminiz olmasa tekmeyi vuracak hazır cocukta yok daha neyi bekliyorsunuz ki ayrılmak için

bu herifle beraber olmak ısrarı niye peki bir de çocuk yapmayı düşünmek yani? adam bildiğin iğrenç sana saygısı yok çocuk olsa iki gün sonra onu da bu kafayla bozar psikolojisini. ayrıca nasıl doktormuş merak ettim herkesin 1ken senin 5 diyen emin misin onu doktorun dediğine?

eltiden banane de eşinizin söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. gerçekten kusura bakmayın ama iğrenç bir insanmış. Kadını bu kadar aşağı gören bir zihniyetin sevgi beslemesi imkansız bence,asla olamaz.

Evet canım normalin çok çok yükseğinde bunca yıllık doktorum ilk kez gördüm böyle yüksek dedi.. yanlıştır dedi.. bir daha yaptırdı sperm testi ve sonuç yine aynı cıktı..
Buna sonsuz bir özgüven geldi..
Bana diyorki benim spermim çok fazla normal de hemen olur ama olmuyor işte...
Yani demek istiyor ki senden dolayı olmuyor..
Geçenlerde boşanalım ben sana mani olmayayim dedim SUSTU SADECE...

fazla olsa bile kaliteli olmayabilir verim düşüktür bir şeydir. eşin aşırı derecede itici geldi yalnız burada anlattıkların muhtmelen yaşadıklarının çok küçük bir kısmıdır ona rağmen katlanmak istemezdim sanırım bu kadarına bile.

Fazla ve kaliteli evet... ona güvenerek konuşuyor işte.. kendi tuzu kuru olunca...

Siz ciddi ciddi senin çocuğun olmasaydı başkasından çocuk yapar getirir kucağına bırakırdım diyen adamın yanında mı duruyorsunuz hala? Bir de onu baba yapmak için uğraşamaya devam mı edeceksiniz?

Her şerde vardır bir hayır. Çocuğunuzun olmaması çok hayırlı olmuş. Böyle bir adama ve aileye çocuk yapsaydınız hem size hem de çocuğa yazık olurdu. Böyle bir adamla bir ömür geçmez. Emeklerinizi ve geçen yıllarınızı boşverip önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…