- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini Allah bilir de,
Sanki böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması daha hayırlı gibi..
Kimsenin kimseyi evladından ayırmaya hakkı yok ki.. Ne mantık damızlık inek gibi doğursun sana versin. Eee konu sahibi zaten kabul etmez de karşıdaki niye kabul etsin?sakın beni yanlış anlamayın ama bu zihniyette biriyle evli kalıp birde ondan çocuk yapmak nekadar doğru ? annelik çok kutsal elbette mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah
bence bu teklifte bulunan adamın derdi sadece çocuk sahibi olmak , kimden olduğunu çok önemsediğini sanmıyorum , zaten çocuk yapıp birine verecek ve hadi bana eyvallah diyip çekip gidecek bir kadın olduğunada inanmıyorum , bunlar anca eski türk filimlerinde oluyordu , onlarda bir süre sonra pişman olup geri dönüyordu ,Kimsenin kimseyi evladından ayırmaya hakkı yok ki.. Ne mantık damızlık inek gibi doğursun sana versin. Eee konu sahibi zaten kabul etmez de karşıdaki niye kabul etsin?
Çok ama çok vicdansızca.
Var öyle tanıdığım biri. Sırf çocuk olsun diye imam nikâhıyla başka bir kadınla evleniyor. Amac çocuğu almak. Çocuk doğunca kadın ya nikah ya da çocuğu göremezsin diyor. Adam dımdızlak kalıyor mu ortada? Yıllar sonra evlat sahibi oldum ama olmasaymış daha iyiymiş. Şimdi göremiyorum demiş. Oh olmuş bence.bence zaten bu teklifte bulunan birinin derdi sadece
bence bu teklifte bulunan adamın derdi sadece çocuk sahibi olmak , kimden olduğunu çok önemsediğini sanmıyorum , zaten çocuk yapıp birine verecek ve hadi bana eyvallah diyip çekip gidecek bir kadın olduğunada inanmıyorum , bunlar anca eski türk filimlerinde oluyordu , onlarda bir süre sonra pişman olup geri dönüyordu ,
Ya varya dişim dişimi yedi önce insan olmayı öğrensin yazıklar olsun be senin eşine azonce yazdım yine söylüyorum dünya kadar spremi olsada rabbim vermedikçe olmaz bunu olmayan beynine soksun!!!!!Evet canım normalin çok çok yükseğinde bunca yıllık doktorum ilk kez gördüm böyle yüksek dedi.. yanlıştır dedi.. bir daha yaptırdı sperm testi ve sonuç yine aynı cıktı..
Buna sonsuz bir özgüven geldi..
Bana diyorki benim spermim çok fazla normal de hemen olur ama olmuyor işte...
Yani demek istiyor ki senden dolayı olmuyor..
Geçenlerde boşanalım ben sana mani olmayayim dedim SUSTU SADECE...