Eşimin değişimi...

sakın beni yanlış anlamayın ama bu zihniyette biriyle evli kalıp birde ondan çocuk yapmak nekadar doğru ? annelik çok kutsal elbette mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah

elti bazen ayakkabima yapisan sakiz gibi- gereksiz, sinir bozucu ve igrenc. hadi onu gectik- esinin beynine dogarken oksijen gitmemis galiba.
nasil igrenc düsünceler bunlar.
kuma getirme cabasi, sonra kadina bosol diyecekmis vs. fanteziye bak.
nerden buluyorsunuz bu ipini koparmislari?
bazen allah cocuk vermek istemediginde sebebi kabak gibi ortada oluyor ama görmek isteyene.
allah bile bu adami baba yapmak istemiyor- siz hala ugrasin

Evlat sahibi olmayı isteneni anlıyorum ama evladın olunca da değişmeyecek emin ol. Burada çoğumuzun evladı var ve eşlerimiz yeri geliyor ezdiriyor bizi. Aslında çocuk olunca daha çok eziyorlar nasılsa bırakıp gidemez diye.
Yani çocuğunuz olmuyor diye değil eşin olacak şahsın karakteri bu canım.

Direk boşan. Çocuğunun olmamasında belkide bir hayır vardır. Boşan böyle düşüncelere sahip bir adam nasıl sevilebilir?? Sana cocuk doğurabilcek bi kadın alırsın kendine de , bas tekmeyi. Eminim ki seni okadar streesse sokmuslar ki senelerce cocugun olmamıs. Kendıne bunu yapma

sakın beni yanlış anlamayın ama bu zihniyette biriyle evli kalıp birde ondan çocuk yapmak nekadar doğru ? annelik çok kutsal elbette mevlam isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kimsenin kimseyi evladından ayırmaya hakkı yok ki.. Ne mantık damızlık inek gibi doğursun sana versin. Eee konu sahibi zaten kabul etmez de karşıdaki niye kabul etsin?
Çok ama çok vicdansızca.

Benımde cocugum olmuyor. Ama eşim bir gün olsun beni strese sokcak tek kelime dahi etmedi. Tam tersine her adet oldugumda beni çiçeklerle pastalarla karsıladı. Yeterki ben canımı sıkmiym diye . Sizi seven değer veren adam çocuksuzda bunu yapar. Ama sizi sevmeyen adama 40 cocukta doğursanız bir hiç sayılırsınız

bence zaten bu teklifte bulunan birinin derdi sadece
Kimsenin kimseyi evladından ayırmaya hakkı yok ki.. Ne mantık damızlık inek gibi doğursun sana versin. Eee konu sahibi zaten kabul etmez de karşıdaki niye kabul etsin?
Çok ama çok vicdansızca.
bence bu teklifte bulunan adamın derdi sadece çocuk sahibi olmak , kimden olduğunu çok önemsediğini sanmıyorum , zaten çocuk yapıp birine verecek ve hadi bana eyvallah diyip çekip gidecek bir kadın olduğunada inanmıyorum , bunlar anca eski türk filimlerinde oluyordu , onlarda bir süre sonra pişman olup geri dönüyordu ,

Pis fikirli rezil herif asla ama asla katlanma bu pislige elimde olsa bir kaşık suda boğarım böyle bir kocayı yumurtalıgin rahimin var nedir ya seni sadece obje olarak görüyor en kisa sürede şartları ayarla ve boşan.

Rabbim neylerse güzel eyler size evlât vermemesi de en hayırlı olan.

eşini sevip ailesine sahip çıkan biri çocuk olmuyorsa bu kimden olduğuna bakılmaksızın , her iki tarafta çok istiyorsa gidip kimsesiz bir çocuğa aile olalım derdi

Tabi canim kadin imam nikahli çoçuk yapip bosol diyince cocugu birakip gider hemen.
Esiniz kendini baska bir ulkede yasiyor saniyor, sanirim.

Niye demiyor canim stres yapma tedaviye devam ederiz, çözüm olmazsa evlat ediniriz.
Bir çoçuğun anne babası oluruz o da bizim evladimiz olur geçinip gideriz diye

Kendi bulduğu çözüm yolu mide bulandirici

Kimden dolayi olmuyor ne farkeder ki sebebin bir önemi olmamali, tedaviyi denersiniz.
Ha olmazsa da sevgiye ac cocuklar var kurumlarda.

Böyle abuk subuk kuma'li fantaziler nedir ya

Ben senin yerinde olsam bu adamla evlenmezdim. Neticede yengesi bana hakaret edebilen bir adamda da kusur ararım.

Demek ki yenge bu adamı hiç kaale almiyor ki böyle rahat konuşabiliyor.

Koca olacak ayıya da kuma teklifi getirdiği zaman: "Senin gibi bi adama layık 1 kadın tanıyorum ben aslında. Çok uzaklarda arama. Etrafına iyi bak. Görürsün. Git çocuğu ondan yap. Süper uyumlu bir çift olursunuz "

Derim ben olsam.

Sonra çıkar giderim o evden.

seni üzmek istemem ama
ben 3 yıllık evliyim 2 kaybımız var bikaç aydır olmuyor çocuk tüp bebeğe geçmedik henüz ilaçlar iğneler deniyor doktor olmuyor ama bir gün bana derse ki doktor çocuğun olmayacak beş dakika durmam eşimi çok seviyorum ölürüm onsuz ama onun baba olma isteğini çok iyi biliyorum. O beni asla bırakmaz biliyorum ama bazen duurp kafamda kurguluyorum belki birşey demez ama o adamın baba olmayı çok istediğini bile bile tüm hayatı boyunca diğer çocuklara içi giderecek bakışını izlemektense hayatından çıkıp yeni bi hayat kurmasına izin vermeyi tercih ederdim.
Ki benim eşim istemiyorsan yorulduysan bırak tedaviiy omasın hiç ya da istersen evlat edinelim hiç ark etmez der bana. Ona rağmen durmam. Ki eşin çok üzgünüm ama düşünülmüş planlanmış bi cevap vermiş sanki size çözüm yolu bulmuş da bi nabız ölçmüş gibi tepkini ne olur diye. Yine de çok iğrenç Çocuk bu kadar önemliyse yarın boşanalım derdim ..

Bizde 7 yıllık evliyiz bizimde bebek olmuyor,ikimizde de sorun yokmus,açıklanamayan infertilite bizim ki,ve tüp bebege basliycaz bu ay,bu bile yeterince stresli bı durumken,duygularınızı çok iyi anlıyorum üzülmemeye çalışın 😞lakin eşiniz bence bitsin istiyor gibi hissettim siz bilirsiniz tabi, hakkınızda hayırlisi

bence zaten bu teklifte bulunan birinin derdi sadece

bence bu teklifte bulunan adamın derdi sadece çocuk sahibi olmak , kimden olduğunu çok önemsediğini sanmıyorum , zaten çocuk yapıp birine verecek ve hadi bana eyvallah diyip çekip gidecek bir kadın olduğunada inanmıyorum , bunlar anca eski türk filimlerinde oluyordu , onlarda bir süre sonra pişman olup geri dönüyordu ,
Var öyle tanıdığım biri. Sırf çocuk olsun diye imam nikâhıyla başka bir kadınla evleniyor. Amac çocuğu almak. Çocuk doğunca kadın ya nikah ya da çocuğu göremezsin diyor. Adam dımdızlak kalıyor mu ortada? Yıllar sonra evlat sahibi oldum ama olmasaymış daha iyiymiş. Şimdi göremiyorum demiş. Oh olmuş bence.

Bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz gerçekten?

Evet canım normalin çok çok yükseğinde bunca yıllık doktorum ilk kez gördüm böyle yüksek dedi.. yanlıştır dedi.. bir daha yaptırdı sperm testi ve sonuç yine aynı cıktı..
Buna sonsuz bir özgüven geldi..
Bana diyorki benim spermim çok fazla normal de hemen olur ama olmuyor işte...
Yani demek istiyor ki senden dolayı olmuyor..
Geçenlerde boşanalım ben sana mani olmayayim dedim SUSTU SADECE...
Ya varya dişim dişimi yedi önce insan olmayı öğrensin yazıklar olsun be senin eşine azonce yazdım yine söylüyorum dünya kadar spremi olsada rabbim vermedikçe olmaz bunu olmayan beynine soksun!!!!!

Ahhh ISSIZZ ISSIZZ ...Canim Benim yaşadığın yıkımı biliyorum.Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz eşin olacak o şahıs (adam diyemeyeceğim )sözunu unutmuş sanirim .Söyledikleri gerçekten çok iğrenç.Merak ediyorum seninle çocuk yapmak için mi evlenmiş sana boşan diyemem ama ağır bir ders vermelisin.

Back
X