eşimin dengesizliği

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
eşimin artık dengesizliklerinden bıktım.sürekli bi sinirlilik gerginlik..maddi olarak sürekli eksilerde ona para yetiştirmekten yoruldum. birkaç gün önce eve alışveriş yap dediğimde benden para isteyen bir tip utanmadan. ozaman ben koca diye neden seni aldımki hep para ver ver nereye kadar bıktım.ama akrabaları misafir geldiğinde gidip alışveriş yap dediğimde kredi kartına yüklenmeyi biliyor.

eşimin artık dengesizliklerinden bıktım.sürekli bi sinirlilik gerginlik..maddi olarak sürekli eksilerde ona para yetiştirmekten yoruldum. birkaç gün önce eve alışveriş yap dediğimde benden para isteyen bir tip utanmadan. ozaman ben koca diye neden seni aldımki hep para ver ver nereye kadar bıktım.ama akrabaları misafir geldiğinde gidip alışveriş yap dediğimde kredi kartına yüklenmeyi biliyor.

siz çalışıyor musunuz peki

Off birsen,geçen konunda da yazdım..
Adamcağız,kirayı ödüyor,faturaları ödüyor,benzini ödüyor..
Bu adam ne yapsın daha?ne yapsın da sana yaransın artık?
Sırf adamı kötülemek için açıyorsun bu konuları.
Eşine cidden üzülüyorum.

"kira mutfak masrafı benzin faturaları ödüyor"

Bak üstte alıntıladığım yazıyı sen yazmıştın..:ssz:

Bir denge sorunu var ama esinizde degil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eşin çalışıyormu,ikinizde çalışıyorsanız bütçe yapın..

Bir denge sorunu var ama esinizde degil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Elmayra'ya katılıyorum, sürekli eşinden şikayet halindesin ama adamdan da vazgeçmiyorsun. Başka birimi var aklında?
Sen ondan nefret ediyorsun bence, o senle mutlu mu peki? Hayır sizin bu birlikteliğinizin amacı ne? Sevgi yok, saygı yok, paylaşım yok, amaç sosyal toplum için aile imajı taşımak mı sadece?

.

Off birsen,geçen konunda da yazdım..
Adamcağız,kirayı ödüyor,faturaları ödüyor,benzini ödüyor..
Bu adam ne yapsın daha?ne yapsın da sana yaransın artık?
Sırf adamı kötülemek için açıyorsun bu konuları.
Eşine cidden üzülüyorum.

Ben de üzülüyorum. Hakketen, adama geçici bir üyelik verseler de bir de onu dinlesek burada. :6:
.

Elmayra'ya katılıyorum, sürekli eşinden şikayet halindesin ama adamdan da vazgeçmiyorsun. Başka birimi var aklında?
Sen ondan nefret ediyorsun bence, o senle mutlu mu peki? Hayır sizin bu birlikteliğinizin amacı ne? Sevgi yok, saygı yok, paylaşım yok, amaç sosyal toplum için aile imajı taşımak mı sadece?

.
Aynen ya...
Adamcağız sevgililer günün de çiçek yaptırıp geliyor eve,vayy efendim neden sadece çiçek aldı diye konu açıyor.:20:

Bide eşini dinlemek lazım sanırım. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.neden hemen bu şekilde yargılıyorsunuz ki kadını,kadın dengesiz diyor kendi ailesi gelince kredi kartını dolduruyor diyor bilmiyorum ama ben evliyim hemen sizn kadar yargılamıyorum bu durumu çünkü erkekler maalesef sırf kendilerini düşünüyorlar biraz değil fazlaca benci yapıları olduğu için bu yazdığı yoruma şaşırmadım hiç

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.neden hemen bu şekilde yargılıyorsunuz ki kadını,kadın dengesiz diyor kendi ailesi gelince kredi kartını dolduruyor diyor bilmiyorum ama ben evliyim hemen sizn kadar yargılamıyorum bu durumu çünkü erkekler maalesef sırf kendilerini düşünüyorlar biraz değil fazlaca benci yapıları olduğu için bu yazdığı yoruma şaşırmadım hiç
Yargılamak??
Konu sahibesinin eski konularını okumanı tavsiye ediyorum.:34:
Bu arada evliyim..:ssz:

Son düzenleme:

ilk mesajın buraya yorum yapmak olmuş...kk'da yorum yapabilmek için bekar evli diye bi ayırım yokk:51:

vallaha birsenh sen çok fazla takıntılısın ama haklısın sanırım bu konuda bence bi kavga kıyamet olayı çözebilir :) nedense kavga ettikten sonra adam gibi konuşulabiliyor eşine ulaşmaya bak hatalarını sürekli yüzüne vur isteklerini söyle canım akıllanır belki ve sana maaşının hesabını verme gereği duyana kadar para mara verme harcadığı yerleri seninde bilmen lazım sonuçta aynı evdesiniz erkek kalan parayı harcasın yesin nereye gittiğinin hesabını vermesin sonra gelsin eşinden harçlık istesin olmaz yani evlilik böyle yürümez

Canım bak, burada yenisin işte, göreceksin, belki binlerce üye var. Çok az üyenin adı aklında kalacak, Birsen de bunlardan biri. Onlarca konusu var, sürekli eşinden şikayet ediyor, mutsuz olduğunu, sevgisi kalmadığını söylüyor. İyi de bu kadar bezdiysen kendi yoluna bakacaksın değil mi? Adam kazara okusa yazdıklarını 2 dak durmaz zaten.

Yargılamak??
Konu sahibesinin eski konularını okumanı tavsiye ediyorum.:34:

Konu başlıklarını okusa bile yeter. Onlarca bıktım ondan tarzı paylaşım, bir tanede yanımdayken bile özlüyorum diye konusu var.:27:
.

Back
X