eşimin dengesizliği

hep beni suçlu görüyorsunuz ama dört duvar arasında neler yaşıyorum belki kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum sorunda bu yüzden.eşim bana çok büyük sözler verdi çok güzel vaatlerde bulundu kandım inandım. evlendik hiçbir sözünü hiçbir lafını tutmadı. en ufak kavgada boşanalım dedi işine geliyorsa dedi bu yüzden ne evliliğe adapte olabildim nede onunla yaşamaya. . en ufak kavgada üztüme yürüyen azıcık daha konuşsam beni dövecek biri.kavga esnasında hiç beni konuşturmaz küfür eder üzerime yürüyerek beni susturmaya çalışır.kendimi hiç ifade edemiyorum ona karşı.bağırarak kızarak korkutarak beni bastırdı.evet boşanmak aklıma geliyor ama güçlü bir karakter olmadığım için kendime güvenemiyorum kaldırabilir miiyim .
en ufak bişeyine karışayım hemen der ki işine gelmiyorsa boşanlaım kızım ananın evine git der.bu kadar kolay mı dediğimde ise evet benim için çok kolay der

birsenh sen evliliğe adapte olmadığın gibi eşinide uzaklaştırmışsın..bana vaadde bulundu evlendim diyorsun resmen ticaret antlaşması yapmış gibisin. , anlamadım nasıl vaadler bunlar sana hanlar hamamlar hizmetkarlar mı vereceğim dedi merak ettim:ssz:

birsencim biz hep sana göre yorum yapıyoruz ve sen başından beri iki cümlelik açıklamalar yapıyorsun şöyle başından beri eşinin söyledikleri senin yaptıkların ve evlilik durumuna girdiğin süreci yazarsan kendini daha sağlam ifade etmiş olursun...:49:

evet hep bu eşimin beni bastırmasından dolayı iyice içe kapanık kendimi ifade edemez oldum.ben bile bile burada kendimi neden kötülettireyim ki gerçekten çıkmazda olduğum için yazıyorum

birsenciğim burda bizler diyoruz ki
bir konu açtığında tek veya 2 cümle yazma
güzel uzun uzadıya anlat ne olduğunu anlayalım
böyle de hakka giriyorsun bence anlayana kadar kafa patlatıyoruz çünkü
senin nickini görür görmez içim şişmeye başlıyo ne diyim....

Back
X