eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Valla ev temizliiydi utuydu yemek ti coluk cocuk derken evin icinde de emanet dolasamam. Ve isten yorgun gelen bir koca. Ve bu kilolarla off cok zor isim

siz giymezseniz başka giyen birilerine özenir, dışarda kokoş kokoş kadınları görünce evde de öyle bir kadın görmek ister insan. ben erkek olsam isterim yani :) hiç çekinmeyin, gayet de eğlenceli öyle şeyler giymek. eşiniz evde yokken giyip aynaya bakın gülün kendinizle dalga geçin alışırsınız :)) he eşiniz seviyomu böyle şeyleri o da önemli. her erkek hoşlanmaz

Kendinizi sevin,önemseyin.. böyle tedirginliklerinizi ve eksik hislerinizi icinizden attığınızda dışınızada yansıyacaktır

Siz niye kendinizi boyle kucuk goruyorsunuzki
Cidden uzucu birdurum sagliginiza psikolojinize zarar

Eşiniz size aşık değilse yüzünüze üçüncü bir kaş göz çizseniz yinede dikkatini çekemezsiniz.Ayrıca siz niye onun dikkatini çekiyorsunuz ki,o sizin dikkatinizi çekmeye çalışsın.Kadını çekici yapan süsü püsü değil ,kendine olan özgüvenidir.

Sana blr sey diyeyim mi: adamin gozu sendeyse gecelik mi giydiin picama mi hiiic umrunda olmaz. Ben yazin saten filan giyemem sicakta yatamam, kisin da kalin lahana gibi giyip ytiorum. Allah razi olsun esim beni her halimle begenio, tabi boyle diyopte kendimizi salip birakmiyoruz. Kadin her zaman bakimli olmali,

Eşofmanı zor giyiyorum bazen. Ne makyajı ne şıklığı.
Evde süslü cicili bicili takılabilen herkese saygılar sevgiler

Konu sahibi, sadece biraz özgüven dıyorım, gerisi gelir

Utanacak bir şey yok inanin kocanız o sizin yabancı değil alın güzel güzel gecelikler evde dahi bakımlı olmalı kadın . Bakın ben yemeğimi evin işlerini hallediyorum kocamın işten eve gelmesine yakın bir güzel giyinir makyajimi yaparım gece olunca giyerim geceliklerimi oh mis . Sizde böyle yapın çok güzel dikkatini cekersiniz erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanıyor tüm kadınların buna özen göstermesi lazım hiç değilse kendine olan saygısından

Canim esler evde bakimli bir es gormeyi istiyorlar bu illaki fantezi geceligiyle evde dolas demek olmuyor gecelik giymeye utaniyorsan ki garip bi durum :) neyse derine inmeyim anladin sen onu :)) giy daracik bir tayt ustune gogus dekolteli bir tisort dolas evde ama tisortunde kot ustune giydigin tunikler gibi uzuuuun olmasin sadece biraz bakim sonucu bildir :))

Eşinin totosunu sen kaldiriyorsun anlasildi...
Hic bir zaman hele de bir erkege bu durum yansitilmaz eşim benden daha iyi görünüyor dersen ona ego kendine de güvensizlik aşılarsın , ki sen burada bunu dile getiriyorsan ona da yansitiyorsun demektir...

Ayrica kocana cilve yapmayacaksin da kime yapacaksin en ufak bir mimiğimle bile ne istedigimi anlatirim...
Ama yapamiyorsan da oldugun gibi davran bu sefer yapmacik durabilir daha da itici olabilir durum...

Ben ev pijamalarina alışkınım makyaj falan yapamam diyen hanımlar erkekler istiyor böyle şeyleri bakıma giyime önem veriyor sonra kocamin gözü neden disarida evde pasbal bakımsız yemek kokulu kıyafetlerle durursaniz bakarlar yahu kendinize sayginizdan bakımlı olup güzel giyinmelisiniz . Şöyle işten gelince gözleri kamaşma li bir adamın eve geldiğine yorgunluğuna değecek şekilde karşılanmalı . Arada şaşırtmalı sevdiği saç modellerrini yapmalı sevdiği kıyafetleri giyinilmeli ohh mis . Ne o öyle kareli bebekli pijama pofuduk terlikler çok itici bence kadın dediğin sexi olmalı

Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeli

Harika anlatmissiniz kısa ve öz size sonsuz katılıyorum bayan dediğin bakımlı olmalı o kadar

5. sayfaya kadar yorumları okudum gerisini okuyamadım
eşinizin kendine olan güveni tavan yapmış, burnu düşse almazmış, o sizinle hiç ilgilenmiyormuş, siz de ilgi istiyormuşsunuz, peşinizden koşsun istiyormuşsunuz...umarım doğru anladım
bunun çözümü kıyafette, gecelikte, topuklu topuksuz terlikte değil
tutun ki adama bir gece seksi göründünüz
adam da sizinle birlikte olmak istedi
"peşinizden koşmuş" mu olacak?
hayır
sizinle sevişmiş olacak
bir insanın bir insanı önemsemesi sevişmeyle olmaz
son lokmayı sana bırakmasıyla olur, eve geldiğinde bir sarılışla olur, senin yanında olmak istemesiyle olur vs vs vs
bence bunun yolu da sadece kıyafetten, makyajdan vb. şeylerden geçmiyor

D damdan yorumunu çok beğendim

bakımlı olmakla kareli pijama giymek arasında fark var
seksi olmakla kareli pijama giymek arasında da fark var
seksapel, çekicilik penye donla da olur, kareli pijamayla da olur, pofuduk terlikle de olur

bakımlı olmakla kareli pijama giymek arasında fark var
seksi olmakla kareli pijama giymek arasında da fark var
seksapel, çekicilik penye donla da olur, kareli pijamayla da olur, pofuduk terlikle de olur
Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor

Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor
Hayatımızı erkeklere göre yaşamak zorunda değiliz. Kaldı ki yukarıdaki mesajlarınızda tek tip bir kadın profili çiziyorsunuz bu da hoş değil. "Kadın dediğin öyle olur böyle olur" kime göre neye göre? Dünya sexysi de olsan kocanın aldatacağı varsa aldatır, saten gecelikle erkeği avucumuza alıp diğer kadınlardan uzaklaştırmaya çalışmıyoruz, siz biraz yanlış anlamışsınız. Burada evliliği renklendirmek için tavsiyelerde bulunuluyor sadece. bakımlı ve temiz olunmalı paspal olunmamalı bu özeni iki tarafta göstermeli ancak 24 saat evde afrodit gibi gezmeyi de kastetmiyoruz kardeş

Herkesin bakış açısı . Ama sana katılmıyorum aldatan tabiki her şekilde aldatır ama erkekler bahane üretmeyi sever kendine bakmiyordun aldattım gibi işte bu bahaneleri vermemeli . Evliliği renklendirmenin başında bunlar gelir ya zaten

Konu sahibi eşinin dikkatini çekmeyi düşünmek yerine eşinle olan asıl problemlerini nasıl çözeceğini düşün. Onceki konularına göz attim. Ciddi problemleriniz var. Eşin öncelikle seni bir birey yerine koymalı. Ve şans oyunlari ile ilgili meselenizde ciddi. Oncelikle bunlari düşünmeniz gerek. Yoksa cinsellikte dikkat cekmekte ne var bir jartiyerli takima bakar

Yanımda olsan alnından öperdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…