- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi asii nuran
-
Canim esler evde bakimli bir es gormeyi istiyorlar bu illaki fantezi geceligiyle evde dolas demek olmuyor gecelik giymeye utaniyorsan ki garip bi durum :) neyse derine inmeyim anladin sen onu :)) giy daracik bir tayt ustune gogus dekolteli bir tisort dolas evde ama tisortunde kot ustune giydigin tunikler gibi uzuuuun olmasinMerhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeliCanim adamın seninle ilgilenesi varsa her şey hikaye. Ben gecelik falan hiç almadım giymem gerek duymuyorum. O an.ilgisini çekmek istiyorsan illa kılık kiyafet şart değil yanına sokul bi öpücük kondur karşılık verirse devamı gelir vermezse o an daha ugrasmanin gereği yok zaten.
Harika anlatmissiniz kısa ve öz size sonsuz katılıyorum bayan dediğin bakımlı olmalı o kadarGiyme etme diyenleri pek anlamıyorum. Erkek kesinlikle bakımlı kadın gördü mü farklılaşıyor. Her an tam tekmil hazır olamaz kimse ama tabiki insanın kocası için giyinmesi süslenmesi çok tatlış bir şey bence.
Kocanız sizden bir şeyler bekliyor gibi, arkadaşları dinle bugün çık bir şeyler al. Benim kadın olarak bakışım değişirdi mesela dizleri çıkmış gri pijama giyen koca mı yoksa düzgün bir eşofman hafif dar bir tişört giyen koca mı? Tabi ki her hallerini severiz ama o anki saygın bile değişebilir. Pofuduk hayvanlı terlik giyen erkek var mesela evlere şenlik..
Ben ev pijamalarina alışkınım makyaj falan yapamam diyen hanımlar erkekler istiyor böyle şeyleri bakıma giyime önem veriyor sonra kocamin gözü neden disarida evde pasbal bakımsız yemek kokulu kıyafetlerle durursaniz bakarlar yahu kendinize sayginizdan bakımlı olup güzel giyinmelisiniz . Şöyle işten gelince gözleri kamaşma li bir adamın eve geldiğine yorgunluğuna değecek şekilde karşılanmalı . Arada şaşırtmalı sevdiği saç modellerrini yapmalı sevdiği kıyafetleri giyinilmeli ohh mis . Ne o öyle kareli bebekli pijama pofuduk terlikler çok itici bence kadın dediğin sexi olmalı
Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeli
Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yorbakımlı olmakla kareli pijama giymek arasında fark var
seksi olmakla kareli pijama giymek arasında da fark var
seksapel, çekicilik penye donla da olur, kareli pijamayla da olur, pofuduk terlikle de olur
Hayatımızı erkeklere göre yaşamak zorunda değiliz. Kaldı ki yukarıdaki mesajlarınızda tek tip bir kadın profili çiziyorsunuz bu da hoş değil. "Kadın dediğin öyle olur böyle olur" kime göre neye göre? Dünya sexysi de olsan kocanın aldatacağı varsa aldatır, saten gecelikle erkeği avucumuza alıp diğer kadınlardan uzaklaştırmaya çalışmıyoruz, siz biraz yanlış anlamışsınız. Burada evliliği renklendirmek için tavsiyelerde bulunuluyor sadece. bakımlı ve temiz olunmalı paspal olunmamalı bu özeni iki tarafta göstermeli ancak 24 saat evde afrodit gibi gezmeyi de kastetmiyoruz kardeşBunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor
Yanımda olsan alnından öperdim5. sayfaya kadar yorumları okudum gerisini okuyamadım
eşinizin kendine olan güveni tavan yapmış, burnu düşse almazmış, o sizinle hiç ilgilenmiyormuş, siz de ilgi istiyormuşsunuz, peşinizden koşsun istiyormuşsunuz...umarım doğru anladım
bunun çözümü kıyafette, gecelikte, topuklu topuksuz terlikte değil
tutun ki adama bir gece seksi göründünüz
adam da sizinle birlikte olmak istedi
"peşinizden koşmuş" mu olacak?
hayır
sizinle sevişmiş olacak
bir insanın bir insanı önemsemesi sevişmeyle olmaz
son lokmayı sana bırakmasıyla olur, eve geldiğinde bir sarılışla olur, senin yanında olmak istemesiyle olur vs vs vs
bence bunun yolu da sadece kıyafetten, makyajdan vb. şeylerden geçmiyor
D damdan yorumunu çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?