- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi asii nuran
-
Kim belirliyor bunları? Kanun mu bu? Erkekler bunları ister kadınlar bunları ister bunları yapmazsanız erkeklerin gözü dışarda olur falan.Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor
Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor
Merhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
Siz de onu görmezden gelin
Ayrıca bi kadın cilveliyse cilvelidir. Olmaya çalışmak emanet durur sanırım.
Biraz kendinize güvenin, ne demek yanımda daha güzel duruyor. Kocanız Brad Pitt mi sanki :)
Cilveli olmaktansa her zaman dik duran, özgüvenli kadın daha iyidir.bana göre tabii.
Aynen yorumunuza saglikBu evde seksi elbiseler le makyajlı gezip kocalarının deli gibi aşık olduğu hanımlar.Allah sağlığınıza zeval vermesin.Bir ay yatağa düşseniz Allah korusun eşleriniz bu artık bakımlı değil diye sizi aldatabilir yani.. Ayrıca hayat tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki böyle kokoş hatunların kocaları burnunu karıştırırken kendinden geçen parmağının yarısı gözükmeyen,kendinden başka hiçbir şeyi önemsemeyen bencil tipler oluyor.Allah herkese bizi her halimizle sevecek hayırlı eşler nasip etsin bence.Bu işler gönül işidir ,süsle makyajla olacak işler değil.
Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeli
Hiç gerek duymadım, eşi evde tutan şey seks değildir. Eşleri birbirlerine bağlayan şey zihinsel, duygusal ve fiziksel bütunluktur. Siz bu şekilde düşündükçe şişme bebekten farkınız kalmaz. Ya uğraşınız yok ya da kadınlığı çok başka anlamışsınız.Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeli
Hakkaten yahu gecelige tav olacaksa hiç olmasinGecelik giymemek paspal giyinmek Ya da bakımsız olmak demek değil ki. Saten gecelik sırf erkeği tahrik etmek için giyilen ucuz bir yöntem bence. Dusunu alıp gerekli bakımı yapmak yeterli. Geceligim yüzünden ilgisini cekeceksem hiç çekmeyeym daha iyi. Beni seven her türlü ister zaten. Üzerimde ayicikli pijamam olsa bile.
Nasıl gerek duymazsiniz erkekler bunları ister . Gecelik giyinseniz gözüne hoş gözükür değişik bir hava yaratmış olursunuz . Kadın dediğin bakımlı olacak gerekse saten gecelikler giyecek makyajini yapacak en azından kendine olan saygısından ne o öyle kareli bebekli gecelikler çok itici sonra kocam neden başkalarına bakıyor oluyor . Demek ki bir şeyler verilmiyor beklentiler karşılanmıyor . Evde pasbal eşofmanla dolaşmak büyük yanlış derim bir yere gidecek gibi giyinilmeli
Ben bakımlı olmaktan söz ettim . Bir caputa tav olmayacak içindeki size olacak.Bi an ironi yaptınız sandım ama bayağı bayağı ciddiymişsiniz
Vay be evliliği bi erkeği bu kadar basit bilmiyodum en azından bi çaputa tav olacak kadar basit
Konuyu neden carpitiyorsunuz bayanın acitigi konuya nazaran yazdım orda eşinin dikkatini gecelikle falan çekebileceğini düşünüyor bende ona karşılık yazdım . Anlamiyorsunuz sanirimHiç gerek duymadım, eşi evde tutan şey seks değildir. Eşleri birbirlerine bağlayan şey zihinsel, duygusal ve fiziksel bütunluktur. Siz bu şekilde düşündükçe şişme bebekten farkınız kalmaz. Ya uğraşınız yok ya da kadınlığı çok başka anlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?