eşimin dikkatini çekmek istiyorum

canim evde tayt ve bol ama omzu acik ya da dekolteli tshirtler giy. Hem rahat edersin hemde frikik kolay olur. bi ust level ici gozuken tshirtler vardir ince bi kumasdan onlardan giy. Gecelik asamasina gelince ilk once geceligin uzerine sabahlik giy kendini rahat hissedersin... sonrasi zaten gelir.
önemli olan tarzini bulman ben biraz daha spor daha rahat seviyorum ev/gece giysilerimi dantelli gecelik giyince dolmalik bibere datel sarmissin gibi olurum :)))

Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor
Kim belirliyor bunları? Kanun mu bu? Erkekler bunları ister kadınlar bunları ister bunları yapmazsanız erkeklerin gözü dışarda olur falan.
Yani kareli pijama panduf giymek erkeğin gözünün dışarda olmasını ve aldatmasını haklı kılar.
Yemek yapıyorım temizlik yapıyorım çocuk bakıyorum işe gidiyorum
Ha Bi de kocamın gönlü olsun diye evde makyaj yapmalıyım. Eşofman giymemeliyim. Eşim işine gitsin, her gün duşunu alsın dişini fırçalasın yeter.
Where is THe adalet? Ayrıca aldatmak bir karakter meselesidir , kareli pijama panduf meselesi değil.
Not: Kareli pijamam panduflarım yok ben eşofman ya da tayt giyerim evde. Can'ım öyle istediği için, eşimle alakalı değil.

Bunlarla erkeklerin ilgisini cekemezsiniz . Ergen bir kız çocuğundan farksız olur. Erkekler bunları is ti yor

Nasıl bu kadar genelleyebiliyorsunuz ki

Erkekler barbi Bebek değil gerçek eş istiyor bence

Yeri gelince geyşa olabilen teri gelince filozof yeri gelince asker arkadaşı

Ada'mın hem gönlüne hoş gelmelisin hem beynine

Yerine göre yaşamak önemlidir

Kapıyı topuklu ayakkabı ile saten gecelikle yüzeysel ilgi sağlanır

Günübirlik ilişki değil ki bu gözüne hoş görünelim biz yaşamı paylaşıyoruz

En sade en çıplak halimizle olduğumuz bir kişiden ilgi bulmak tüketim çılgınlığına bağlanmamalı

1- evin içinde makyaj yap. ilk dikkatini çekmese bi şekilde görür sorarsa dışarıdan geldim artık evde de yapıcam kendimi böyle görmeyi seviyorum de.
2- evinde dekolte giy. Sonuçta kocan rahat ediyorum dersin yaz geliyor hem sıcaklar geliyor. eğil kalk sessizce ama yüz verme yani ona bakma ilgilenme.
3- dışarı çıkarken de kıyafetlerini değiştir. açık olarak değil daha öz güvenli ol. yani ona sorma bence güzel oldum de makyaj yap abartmamışım değil mi de. saçınla uğraş bakışlarını değiş.

Bir yerden sonra bu kadına ne oldu diyecek. kendini sevdiğini söyle. Tabi bi şekilde neden değiştin biri mi var derse sana dersin. ama işe yarar diye düşünüyorum.

Bu evde seksi elbiseler le makyajlı gezip kocalarının deli gibi aşık olduğu hanımlar.Allah sağlığınıza zeval vermesin.Bir ay yatağa düşseniz Allah korusun eşleriniz bu artık bakımlı değil diye sizi aldatabilir yani.. Ayrıca hayat tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki böyle kokoş hatunların kocaları burnunu karıştırırken kendinden geçen parmağının yarısı gözükmeyen,kendinden başka hiçbir şeyi önemsemeyen bencil tipler oluyor.Allah herkese bizi her halimizle sevecek hayırlı eşler nasip etsin bence.Bu işler gönül işidir ,süsle makyajla olacak işler değil.

ARKADAŞIM BENDEN SANA TAVSİYE.
NE KADAR GÜZEL, BAKIMLI, KENDİNE GÜVENLİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR KADIN OLSAN DA ADAMIN ALDATACAĞI VARSA ALDATIYOR.
İLGİSİZ KALACAĞI VARSA DA KALIYOR.
YANİ BU DENİLENLERİ YAP AMA 2 GÜN İLGİ ÇEKERSİN SONRASI YİNE HİÇ.

Aynen cnm insanın yapısında varsa belli oluyor zaten, mesela ben öyleyim işve cilve var, gecelik falan çeşit çeşit giyerim, seviyorum yani böyle şeyleri.

Hep kadınlar hoş giyinsin seksi olsun güzel koksun. İyi de erkekler akşam eve gelince ne giyiyor eşine hoş görünmek için ne yapıyor ? Giyiyorlar Mücahit şortlarını yada eşofmanlarını ellerinde telefon ne sohbet ne muhabbet. Birazda onlar çabalasın karılarına kendilerini beğendirmeyi.

Aynen yorumunuza saglik

Gecelik giymemek paspal giyinmek Ya da bakımsız olmak demek değil ki. Saten gecelik sırf erkeği tahrik etmek için giyilen ucuz bir yöntem bence. Dusunu alıp gerekli bakımı yapmak yeterli. Geceligim yüzünden ilgisini cekeceksem hiç çekmeyeym daha iyi. Beni seven her türlü ister zaten. Üzerimde ayicikli pijamam olsa bile.

Hiç gerek duymadım, eşi evde tutan şey seks değildir. Eşleri birbirlerine bağlayan şey zihinsel, duygusal ve fiziksel bütunluktur. Siz bu şekilde düşündükçe şişme bebekten farkınız kalmaz. Ya uğraşınız yok ya da kadınlığı çok başka anlamışsınız.

Hakkaten yahu gecelige tav olacaksa hiç olmasin

Bi an ironi yaptınız sandım ama bayağı bayağı ciddiymişsiniz

Vay be evliliği bi erkeği bu kadar basit bilmiyodum en azından bi çaputa tav olacak kadar basit

Konuyu neden carpitiyorsunuz bayanın acitigi konuya nazaran yazdım orda eşinin dikkatini gecelikle falan çekebileceğini düşünüyor bende ona karşılık yazdım . Anlamiyorsunuz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…