- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi asii nuran
-
Canim sen hicbir sey yapma o adamaBendebi gun sexsi bi tayt ustune dekolteli dantelli atlet giymistim altina spor ayakkabi evde plates yaparken dikkatini cekiyim dedim topun ustundeyksn ustume atladi cenemi vurdum insan uzaktan izler biraz iltifat eder gelir bildigin recep ivedikti ökuz bosuna o kadar suslenmisim
Arkadaşlar hepinizin içerisine aşkı memnu kadrosu kaçmış.
Kadın dediğin işveli olur cilveli olur laflarına karnım tok. Kadın dediğin de bir insandır. Kendi evimde bile pijama giyemeyeceksem öleyim daha iyi. Yataktan kalkar kalkmaz hafif makyaj yapıp ayağıma da babet tipi ev ayakkabası giyip pofuduk terliklerimi çöpe atacağım öyle mi? Yok sağolun ben almayayım.
Size kolay gelsin :)
Helaaaal :) İşte ben de bunu söylemeye çalışıyordum.
trip misen sordun ben söyledim. peki diye trip atman bişeyi değiştirmeyecek.
öyle iştearanızda hiçbir samimiyet yok bu nasıl evlilik
severek evlendik eğitim farkı yok
Bu arada bende ne kıyafetler ne gecelikler giydim de üstümde 10dkdan fazla kalmadılar, onca emeğe biraz saygı yaCanim sen hicbir sey yapma o adamaBendebi gun sexsi bi tayt ustune dekolteli dantelli atlet giymistim altina spor ayakkabi evde plates yaparken dikkatini cekiyim dedim topun ustundeyksn ustume atladi cenemi vurdum insan uzaktan izler biraz iltifat eder gelir bildigin recep ivedikti ökuz bosuna o kadar suslenmisim
takmadım sordum bi umut belki düzelir diye ayrıca cinsel hayatta sıkıntı yok sıkıntı bendeMini şortlu takımlar var onlarla başlayın bari :) Giyinince cinsel hayatınızın düzeleceğine takmışsınız belli ki yavaş yavaş kendinizi alıştırın o halde.
teşekkürlerBen ki ilgi delisi birisi olarak ilgisiz bir kocaya tahammül edebileceğimi sanmıyorum.
Burda verilen tavsiyeleri bir değerlendir bence. Yavaş yavaş değiştir ama kendini, öyle pat diye olursa kocanın garibine gider bu defa kendi için yapıldığını anlayınca o burnu iyice havalanır falan... Baktın yine aynı, o zaman ya fazla bir şey beklememeye alıştırcaksın kendini ya da ona göre bir yol izliceksin arkadaşım...
Bol şans
takmadım sordum bi umut belki düzelir diye ayrıca cinsel hayatta sıkıntı yok sıkıntı bende
Şu da var her erkek cok merakli degildir oyle ic camasirina felan.Ben eski esim beni gordugu an cosuyordu adamin icinde ates yaniyordu onemli degil diyordu ben susleniyim suslenmeyim farketmiyordu.Mesela iki tanidigim var onlarin esleri de bayiliyormus para verip gecelik felan al diyorlarmis.Ne zaman onlarla disari ciksam fantazi urunler bakiyorlardi.Sen once kocani bi tani ama once burnunu asagi indir bi selamlasin.Ay neyse cok yazdim ben
Aynen ya bi sene evli kaldim 44 tane fantazi urun almisim ne manyakmisim ya benimki şalvarla gezsemde farketmiyordu bende hikaye cokta sonu husranBu arada bede ne kıyafetler ne gecelikler giydim de üstümde 10dkdan fazla kalmadılar, onca emeğe biraz saygı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?