eşimin dikkatini çekmek istiyorum

süper yorum bence arada değişiklik olsun diye yapılabilir de, sürdürülebilir değil, zaten hep bihter gibi giyinirsen ondan da sıkılınır bi süre sonra, ama arada yaparsan değişiklik olur bi önem arzedebilir
zaten bu tip şeyler özgüvenle alakalı ne giydiğinden ziyade...

Helaaaal :) İşte ben de bunu söylemeye çalışıyordum.

buraki kadınları çok merak ediyorum. herkes bakımlıyım güzelim evde şöyleyim böyleyim diyor da. böye gırgır ev süpürme dondurma vs bahsedince... ne bileyim hanımlar. o iş öyle olmuyor ya.

Bu arada bende ne kıyafetler ne gecelikler giydim de üstümde 10dkdan fazla kalmadılar, onca emeğe biraz saygı ya

Mini şortlu takımlar var onlarla başlayın bari :) Giyinince cinsel hayatınızın düzeleceğine takmışsınız belli ki yavaş yavaş kendinizi alıştırın o halde.
takmadım sordum bi umut belki düzelir diye ayrıca cinsel hayatta sıkıntı yok sıkıntı bende

teşekkürler

+1

Katılıyorum benim eşimde gecelik vs giyiyorum gerek yok aşkım gell diyor bende değişiklik olsun diye giydiğimde en fazla 1 dakika kalıyor.
Ben kendim evde esofman pijama vs giymem kışın uzun tayt üzerine kısa kazak yada tşört,ayrıca insan eşinden utanırmı ayol karanlıkta da şey olmaz eşime kalsa avize açık kalsın ama ben loş ışık tercih ediyorum ayy neyse çok detay verdim

Hiç uğraşmam öyle gecelikle filan.evde seksi olucam diye süslüde dolaşamam.Ben rahat olmaktan yanayım. O gün modum nasılsa öyle takılırım.
Sanki erkekler çok özen gösteriyorlar kendilerine de bizden bekleyecekler..İşten gelip hödük gibi tv ye yapışan erkeğe,benim evde bulunmam bile bir lütuf olmalı. (Bunu kendi eşim için dedim)
Bazı erkekler taş kafalı oluyor.Duvara Cilve yap onlara yapma.

kesinlikle ben de böyle düşünen arkadaşlara katılıyorum..
öncelikle orası benim de evim ve yaşam alanım,istediğim gibi giyinip gezemiceksem yemişim o evliliği.. he evet mesela genellikle dikkat etmeye çalışırım,yataktan çıkar çıkmaz pijamalarımı çıkarırım,evde genelde kışın tayt yazın şort tarzı giyinmeyi tercih ederim.ama gün gelir pijamalarımı hiç çıkarmam .dediğim gibi sonuçta orası benim de evim..öyle seksi gecelikti,mini etekti vs.öyle şeyler nadir olduğunda kıymetli bence.

Bu arada bede ne kıyafetler ne gecelikler giydim de üstümde 10dkdan fazla kalmadılar, onca emeğe biraz saygı ya
Aynen ya bi sene evli kaldim 44 tane fantazi urun almisim ne manyakmisim ya benimki şalvarla gezsemde farketmiyordu bende hikaye cokta sonu husran Bi tane arkadasim vardi kizin dugununde bile yuzunde sifir makyaj vardi kocasi hep ara ara ruj alsana yok kiyafet alsana bilmem ne diyomus bunu bana anlatti ben durur muyum buna zorla aldirdim evine gityik sacini makyajini yaptim kiyafeti de giymis adam resmen asik olmus ertesi gun aradi ama nasil mutlu arkadasim beni gecti simdi canim boyle durumlarida kullanin

Kendine güven , kendini sev ve kendine bak.
Tek bunu söyleyebilirim.
Ben çok dikkat çeken bir kadınım mesela. Çünkü işe makyajsız gelmem kokum olmadan çıkmam . Hele hele giyimimden saçımdan aşşağı birşey kısmam. Ojesiz asla. Ya ne diyeyim ki eşimle 2 yıl flirt 5 aylık evliyiz hala bana hayran hayran bakar sabah beni işe uğurlar .
Ne kadar çok bakarsan kendine okadar çok dikkat çeker.
Noluuuuo nan der.

Al eline aynayı sürekli kahretsin çok güzelim de kendini bulunmamis hint kumaşı senide ezik ozguvensiz hissetmesin. Niye utaniyorsun o senin kocan ışıkta utaniyorsan ilk zamanlar los ışık dene. Bunlar bişey değil öncelikle sen kendine guvenceksin saygı duyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…