eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Ahaha ya çok güldüm benim eşim de aynı ben geceliğe çok para vermek istemem misal alışverişe çıkıyoruz eşim bana seçiyor bak bu çok güzel filan diye orada bazı kadınlarda tuhaf bakış atıyorlar eşim sever böyle gecelik olayını ama işte en uzun 2 dk kalıyor insanın üstünde ben daha çok takım iç çamaşırı seviyorum dantel olanları en azından gecelik gibi 2 dk da çıkmıyor

Sabah kalıp pijamlarla evde gezinen sadece saçını tokayla yukrfan toplayan düğün dernek haricinde makyaj yapmayan kadınlar biliyorum. Umarım onlardan değilsindir bacım. Kalk sabah. Makyajını yap 2 dakika. Parfümünü sık. Terlik giyiyosan öyle pembeli kalpli svimli modellerden değil giy topuklu terliklerini. Mis gibi giyin uyumlu falan. Saçını düzlrştir hızlıca. Azcık alımlı ol :)

Gecelik fln giymeye cekinirim cunku sismanim. Icinde seksi degil komik gorunmekten korkarim. Zayiflayinca oyle bi giyerim ki sasarsin
Bence bunun ozguvenle alakasi var
Geceligi kendine yakistirsan giyerdin.

Önce kendin için yapcaksın bunları eşin için değil ben kendim hoşuma gittiği için tayt giyiyorum mesela evde mutfakta işim biter bitmez saçlarımı açarım tabi eşiminde hoşuna gittiğini bildiğimden birazda

Yaa güzel şey hayalı olmak ama kk daş sende görüp dokunmadigi bir şey var mı ki bide öyle düşün
Bi kere kendini sevmeyi unutturmus sana bilerek esin haberin olsun böylece sen kendine guvenemeyecek eldeki eleman olacaksın. O'nada gün doğacak!

paraya ip bağla.
önüne at. yaklaştıkça çek.

maaşını vermiyorsun diye aşağılayan kocana iyi bir ders olur.

Şimdi bu kişiden kişiye değişir. Ben saçım düzken şöyle iyice havadan sımsıkı bağlıyorum çok hoş oluyo ama bazısına açık yakışır. Gecelik de herkes sevmez ben de giymem pek.ama bordo ruj her daim dikkat çeker. Yalnız dikkat çekmek bunlarla olmaz. Bunlar anı kurtarır. O da bir zaman sonra normal gelir.

Elin adamı (kocam bile olsa) bana ilgi göstersin diye evde ziyagiller gibi gezemem. Adam bana nikah basmış, ilgilenmeye mecbur. İçimden gelse ne danteller ne satenler ohooo ama ilgisizlikten başvurmam bu yöntemlere.

Konu sahibi 3 yıllık kocanla arandaki ilişkinin resmi olduğunu söyleyen sensin. Danteli manteli boşver de ilişkiniz neden mesafeli ona çare bul. Yatakta ne yaparsan yap gözünün içine bakmayan adamdan gelecek hayır gelmesin daha iyi.

önce kendını begeneceksın sonra senı eşin yada sevgilin begenecek

kombiyi 70 de çalıştırsam kış boyu dantelli kombinozonla gezerim ,

Ayy eşimde bi ara çok takmıştı internetten bakıyordu geceliklere felan almak istiyordu pahalı diye aldırmıyordum ama kendime yakıştıramıyorum , bakıyosun manken kızlara bide kendine eşimde üzerimde orada ki gibi duracak sanıyordu galiba

ben de önce kendini sevmekten başla tavsiyesine katılıyorum ve ekliyorum kendine saygı duy...tabii ki insan arada değişiklik alımlı olayım falan hoşuna gidiyor her iki tarafında ama bunlar sonraki şeyler. çalışıyor musun bilmiyorum ama. dışarı çık, dolaş, git bi kitap/dergi al otur bi kafeye biraz kendine zaman ayır.emin ol kendine güvenin gelir. gerisi de gelir zaten insan önce kendini keşfetmeli..o da seni keşfetme konusunda heyecanlansın (sadece cinsel anlamda değil)..bi hobi falan da edinebilirsin, bir iki arkadaşınla görüş..naçizane fikirlerim bunlar.. sevgiler.

bence bu işin gecelikle değil kendine güvenle alakası var
kendine güven yeter !
benim öyle muhteşem bir fiziğim yoktur ama yarı çıplak gezerim evde

Bir şey merak ettim eşinizi beğendiğinizi söyleyip onu pohpohlar mısınız?

daha once de soylendigi gibi kendine guvenmek en onemlisi, kendini sev, kendine zaman ayir, kendi kendinin ilgini cek, etraftan ilgi aninda gelir :)

Kendimden örnek veriyim sana arkadaşım daha 3 aylık bebeğim var ama her daim dusumu alır hafif bir makyaj yapıp saçlarımı duzlestiririm üstüne de öyle illa ki elbise vs gerek yok tayt giy bir tane kilon varsa sıkı siyah bir tayt giy sade ev Botları var onlardan giy içine dantelli dekolteli bir askılı istersen üstüne de ince bir hırka al ama önünü kapatma :)))) ve kesinlikle parfüm kullan esinin yannda otururken ya da geçerken miss gbi bir kok bak nasıl yanasıyor erkekler böyledir isterler kimisi söyler kimisi söylemez gerci kadinda ister dusunsene esin cok hos kokuyor saçı başı düzgün temiz bakımlı ilgilini illa ki çeker önce kendi öz güvenin icin sonra esin için yap yavas yavaş kendi tarzını bulursun zaten :))

insan eşinden neden utanır ki hem dıkkat cekmek ıcın değilde kendi sevdiği için giyen kadın cılvelı olmasa bile seksidir bana göre kendine göre bir cool tarafı vardır cunku ılla gecelik değil dar kapalı bir elbise bile gıyse hostur tamamen kendıne guven meselesi..

Eşimin umurunda değilim diyorsun hemde nasıl dikkatini çekerim diyorsun umurunda değilsen ne yaparsan yap dikkatini çekemezsin bence.. (kusura bakma biraz ağır oldu ama söylediklerinden bu anlaşılıyor )

Eşinizden neden utanıyorsunuz?
Ayrıca madem sizi görmüyordu nasıl evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…