- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi asii nuran
-
Ahaha ya çok güldüm benim eşim de aynı ben geceliğe çok para vermek istemem misal alışverişe çıkıyoruz eşim bana seçiyor bak bu çok güzel filan diye orada bazı kadınlarda tuhaf bakış atıyorlar eşim sever böyle gecelik olayını ama işte en uzun 2 dk kalıyor insanın üstünde+1
Katılıyorum benim eşimde gecelik vs giyiyorum gerek yok aşkım gell diyor bende değişiklik olsun diye giydiğimde en fazla 1 dakika kalıyor.
Ben kendim evde esofman pijama vs giymem kışın uzun tayt üzerine kısa kazak yada tşört,ayrıca insan eşinden utanırmı ayolkaranlıkta da şey olmaz eşime kalsa avize açık kalsın ama ben loş ışık tercih ediyorum ayy neyse çok detay verdim
paraya ip bağla.Merhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
Elin adamı (kocam bile olsa) bana ilgi göstersin diye evde ziyagiller gibi gezemem. Adam bana nikah basmış, ilgilenmeye mecbur. İçimden gelse ne danteller ne satenler ohooo ama ilgisizlikten başvurmam bu yöntemlere.süper yorumbence arada değişiklik olsun diye yapılabilir de, sürdürülebilir değil, zaten hep bihter gibi giyinirsen ondan da sıkılınır bi süre sonra, ama arada yaparsan değişiklik olur bi önem arzedebilir
zaten bu tip şeyler özgüvenle alakalı ne giydiğinden ziyade...
Ayy eşimde bi ara çok takmıştı internetten bakıyordu geceliklere felan almak istiyordu pahalı diye aldırmıyordum ama kendime yakıştıramıyorum , bakıyosun manken kızlara bide kendineAhaha ya çok güldüm benim eşim de aynı ben geceliğe çok para vermek istemem misal alışverişe çıkıyoruz eşim bana seçiyor bak bu çok güzel filan diye orada bazı kadınlarda tuhaf bakış atıyorlar eşim sever böyle gecelik olayını ama işte en uzun 2 dk kalıyor insanın üstündeben daha çok takım iç çamaşırı seviyorum dantel olanları en azından gecelik gibi 2 dk da çıkmıyor
Merhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?