Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
bayanlar merhaba,

Daha once de bahsetmistim, esim bir erkege gore Cok fazla konusuyor, Oyle Ki hic susmaz, dayanilmaz bir cenesi var. Cok fazla dirdirci, Iki dk sessiz oturamayiz, havadan Sudan herseyden konusur, dinleyeyim eyvallah tamam da hic susmuyor ki. Bir yere gidelim on saatlik yolun on saati de konusur, uyuya am bile. Bir de Cok fena dirdiri var, ne yaparsam ne edersem yaranamam, illa Ki dirdirini yapar. Kavga ederken dayanilmaz bir Hak aliyor, saatlerceeeeeeee konusuyor, bagiriyor, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Sadece ve sadece sussun diye tamam diyorum, bir Daha olmaz diyorum, ozurdilerim diyorum hala ve hala susmuyor susmuyor susmuyor. Inanin dayanamiyorum. Az once arabadayiz bir yere gidiyoruz, Yine basladi Ben sana o elbiseyi giyme dedim giydin, Ben sana gitmeyelim dedin gittik, Ben istemedim Sen yaptin, hep Senin istediklerin oluyor vs vs bagira bagira konusuyor. Bir yasinda kizim arkada agliyor Onu susturuyorum, Yine bagiriyor, Yine Yine Yine Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez soyluyor. Anladim diyorum susmuyor, ozur diliyorum susmuyor, Iki dk susmuyor. Tam bir Saat sustum, dinledim, alttan aldim susmuyor. Yapanlar, iftira lar atiyor. Ben de artik arabanin onune kafami abartmiyorum belki de yuz kere falan vurdum bagira bagira ANLADIMMMMMM dedim. Bebegim korkusundan agladi surekli arkada. Arabayi durdur diye bagirdim, aldim bebegimi uzaklastim. Bir Saat Sonra surekli mesaj atti. Arabayi bize ver dedim. Arabayi aldim bebegimle, kendisini yolda biraktim. Bebegimle yarim Saat surdum, Simdi cektim bir kenara agliyorum. Bebegim uyuyor. Burasi ABD, Ben master yapiyorum, Bu dirdiri bitmeyen Adam da doktora yapiyor. Gidecek, siginacak yer de Yok. Kafam morarmis vurmaktan, agriyor. Deli degilim, ama inanin kafami yuz kere bagira bagira vurmasam susmazdi. Dayanamiyorum artik. Haberlerde karsisinin dirdirina cinnet getiren kocalar gorurdum, Ben de Bu adamin dirdirina cinnet getiriyorum. Yazik gunah bebegime, Boyle bir ortamda bulunmasini buyumesini hic istemezdim.

Kadın çenesine sahip adamla evlenmişsiniz malesef.
Dırdır etmek kadınlara özgü erkeklerde itici duruyor.
Oturun konuşun diyemicem anlamaz gibi görünüyor.
En iyisi kulak tıkacı alın konuşmaya başladığında takın o konuşsun kendi kendine

Adam degismez karakteri o, kafa travmalari yasamak istemiyosan sen kendine mukayyet olmaya bakacaksin. Ayrica cocugun da seni ornek alip ayni hastalikli davranislari sergileyebilir. Evlenmeden once geveze ve takintili oldugu bellidir keske o zaman goze almasaydin bu adamla bi omur gecirmeyi

Ay hatırladım konunu
Çok üzüldüm ya senin adına da bebeğin adına da off bir yolun olsa da defetsen keşke bu adamı
Elini kana bulattırır böylesi... Bence o konuşmaya başlayınca yüksek sesli şarkı söylemeye başla

Ben konunuzu okumuştum sizi zorla türkiyeye geri götürecekti... Bence vermeyin çocuğu abd'de kalın bi iş bulup

Bunu bebeğinize, kendinize been yasatiyorsunuz
Ayrılmak var mi seceneklerinizde.
.doktora gitmelisiniz başınız için

Cok pismanim ya. Ayni annesi yemin ederim. Annesi de Boyle dirdiri, cenesi bir dk bitmez, Ayni seyleri milyonlarcaaaaaa kez tekrar eder eder eder, karsisindakini biktirir. Babasi sonsuza dek susmus artik, robot Gibi oturur bir kosede. Erkek Adam Iki dk susmaz mi. Ayni seyleri milyonlarca kez tekrar edilir mi. Dayanamiyorum ya.

Bunu bebeğinize, kendinize been yasatiyorsunuz
Ayrılmak var mi seceneklerinizde.
.doktora gitmelisiniz başınız için
Yani emin degilim ama dusunuyorum. Yok Yani Boyle kafa goz yararak ne zamana kadar Bu ceneyi cekebilirim ki.

Icim daraldi!
Eski konunuzu da okumustum cok ilgimi cekmisti cunku benim dayim da boyle hic susmaz .Ben dayimi senede iki-uc goruyorum ama siz hergun Allah yardimciniz olsun yuz milyon kez.

Siz daha fazla konusup her soyledigine cevap verip saatlerce konusmayi,esinizi konusturmamayi denediniz mi?

Offf çaresizliğinizi hissettim ta buradan !!!
Allah yardımcınız olsun
Ne diyeceğimi bilemedim

Sus deyip anlamıyorsa, kaçın yanından. Arabada kaçamazsınız tabii. Ay çok itici geldi bana şu anda. Net söyliyor musunuz? Bana karışma, seni dinlemek zorunda değilim diye.
Allah sabır versin.

En zoru da erkek dırdırı:)))

Arada eşinizi cigarette bar, huqqaya gönderin. Başbaşa kalınca, yurtdışında olunca böyle sarıyorlar, onlarınki de bir çeşit depresyon bence.

Sukuneti özlediğinizi, artık başınızın kaldırmadığını söyleyin. Sadece bu iki cümle.

Benim eşimde konuşmayı sever konuşmasa şarkı söyler veya ıslık çalar ilk zamanlarımız da daha çoktu diye diye ben azaldı neyseki telle falan artık çok uğraşiyorda eskisi gibi değil.
Bende tam tersiyim saatlerce konuşmasam konuşmam.
bikaç sefer tartıştığımızda sırf sinirlenip sussun diye karı gibi dır dır yapma demişliğim vardır (o lafıda hiç sevmem) ama senin kocanın yanında benimki melek bu konuda hiç cekilecek şey değil dır dırcı koca

Evlenmeden önce böyle değil miydi?
Allah yardımcınız olsun....

Benim eşimde aynı...bende sizinle aynı konumdayım...işiniz kolay degil...bizdede paso eşim konuşur...7 yıllık evliyim.6 yılım anladım özür dikerim haklısınlarla gecti...ben alttan aldıkça o daha çok konuştu...7.yılımda ben konuşmaya başladım..o konuşunxa ben daha çok konuşuyorum şimdi...ozamn susuyor...mecbur...
Ve 2 cocugum var..ikisi de vabalarının çenesinden bıkmış durumda...

Ben fazla konuşanı sevmem zaten, tersime gelir çok ağır konuşurum.
Siz kafayı vurmuşsunuz yine, her zaman böyle dırdır eden adama o esnada, şiddete karşıyım falan ama, gelişine bir tane sallardım.
Durdan sustan anlasın koca adam, çocuk değil ya! Kafanıza zarar vermeyin bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…