Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

Bu dirdirci adamlar zaten hep analarına çekerler. Ve en kötüsü kendi boktan bi konuda saatlerce dırdır yapar hak görür kendinde, ama sen cok buyuk bir haksizliga ugradiginda en ufak konuşsan bile seni dirdirci olmakla suçlarlar. Örneğin kendi niye yolun sağında degil de solunda bekliyordun diye 1 saat vaaz verir, ama sen bunun bir adiligini yakaladığında of ne konuşup duruyorsun moduna girerler. Bu çelişki bicaklanmalari icin yeterli bir sebeptir. Uzak durmak, asla çocuk yapmamak gerekir. Ama olan olmus. Sen kendi akıl sağlığına sahip çık lütfen cocugun icin. Bir süre ayrı yaşayın bence.

Uzuldum ya bizim bi kiracimiz adam vardi o da boyle cok konusur herseyden sikayet eder dururdu.Dusunurdum buna karisi nasil katlaniyor acaba diye o hesap

Böyle bu şartlarda devam etmeyeceğinizi ÇOK NET bir biçimde kendisine gösterin.. Gerekiyorsa evden de gidin bir süreliğine ya da onu gönderin.. Kendinize zarar verecek duruma gelmişsiniz..

Eski konunuzu da biliyorum.. Konuşarak anlatamayacaksanız derdinizi davranışlarla ve kaybedeceklerini göstererek anlatın.. Bu kadar susmayacak kadar konuşmana katlanmayacağım deyin gerisini o düşünsün.. Bir kızınız var onun da sağlıklı bir ortama ihtiyacı var..

Soğuk davran ona uzak dur ayrı odada bebeğinle ilgilen kitap oku o yanına gelince bi bahane bul uzaklaş iş bul kendine sorarsa bebeğimi deli edeceksin dersin geç odaya al bebeğini ders çalış onunla mı uğraşacaksın konuşması tatlı muhabbet olsa hadi neyse yurt dışında kimsesi yok seninle de mi konuşmasın günah derdim ama adam insana kafayı yedirir güya sana iyilik yapıyor oku diyo destek oluyor ama sürekli söyleniyor annemin yemeği temizliği diye o kadar kolay mı bebekle master yapmak hem ev bakmak kafayı mı yemiş

aynı dedem. 85 yaşında ve hala aynı dırdır devam ediyor. ananem ağlardı hiç susmuyor diye. 66 yaşında vefat etti. şimdi aynısını anneme yapıyor. annem bağırıyor çağırıyor, sinir krizi geçiriyor, tansiyonu 20 lere çıkıyor ama susmuyor. ben ne dedim demesi daha da çıldırtıyor.

Bu sizin açınızdan çok yıpratıcı okurken yaşadım resmen. Konuşmaya başlamadan tamam sen haklısın konuşmayalım desen anlamıcak bir tip sanırım. Bilemedim sabır diliyorum bol bol

çok üzüldüm ya Allahım yardımcınız olsun kendinize zarar vermezsiniz inşallah bir daha.. bebeğinize de size de yazık.. bilemedim ki ne diyeyim erkeğin dırdırı da hiç çekilmez

Çok üzüldüm ben de ne yazık ki çok dır dır eden biriyim gerçekten anneyle alakalı bi durum tek çocuk olduğum için annemle çocukluğumdan beri sürekli muhabbet ederiz ve illaki konuşmaya bi şey buluruz. Bu durumdan benim sevgilimde yakınıyordu benimle konuştu şimdi beni oyalayacak biraz dırdır yerine iç benliğime dönmemi sağlayacak şeyler buldu örneğin günlük tutmak günde 2 saat kitap okumak yeni bir dil öğrenmeye çalışmak vs. Eğer sizi seviyorsa biraz sizi rahat bırakmalı sürekli dır dır etmek yerine sessizce düşünebileceği aktiviteler yapmalı. Umarım düzelir aranız bebişinize iyi bakın sakin olmaya çalışın

Acaba benim eşimden mi bahsediyorsun diyecektimsen=ben birgün cinnet geçirmekten korkuyorum.canım benim ya

benimkide tartisma esnadinda yafa bi konu savunurken heeeep krndi hakki oldugu icin susmaz ama neyseki arada oluyo bunlar ama gercekten cok bunaltici ne diyim

cinsiyetçi yorumlar her zamanki gibi üzdü.
erkek adam konusur mu bu kadar
erkeğe dırdır yakışmıyor
vs vs
sanki kadınlara yakışıyor arkadaş!
kimse dırdır yapmasın saygı sevgi çerçevesidne konuşsun herkes.. kadını erkeği yok..
eşine gelince sevgili konu sahibi, evlilik terapistine sıcak bakar mı ? ya da sıcak bakmasını sağlasan ? sen açıklasan ya da yıprandıgını, birbirinizin düşmanı olmadıgınızı, bir bebek yetiştirdiğinizi vs.. ?

Dırdır eden kadın ve erkeklerin eşleri sorumluluk konusunda ve başka konularda rahat umursamaz vurdumduymaz kişiler olur genelde.
Dırdır eden taraf da fazla pimpirikli.
Bu evlilikler eziyet olmasının yanı sıra katlanılmazdır her iki taraf için...

Benım boyle bı annem var ve asla susarak hakkından gelemıyorum mılyon kez dıyorsun ya oyle ıyı anlıyorummm kı su an bıle dısımı sıkıyorum annem gozumun onune gelıyor evettt mılyon kez soyler o gıcık ses tonuyla bagıra bagıra ancak aynı sekıl cevap verınce bıraz mola verebılıyor cenesıne yoksa ımkansızz .Ben annemden devamşı kacıyorum gorusmemeye calısıyorum sen boyle bı ese sahıpsın bıldıgın bela otesı yok ya bosan ya da sende saygızca aynı sekıl cemkır yoksa ruh hastası olursun

Millet annem annem dıye bı hallerde ya ben o duyguları hic bilmem.Anne deyınce sorun cıkartan susmayan mılyon kez aynı sey soyleyn bı fıgur gozumun onune gelıyor sadece..Psıkolojım bozuk onun bu davranısları yuzunden yedım cıdden kafayı.

Lütfen kusuruma bakmayın ama okurken çok güldüm
Ama size değil kendime güldüm siz öyle bir yazmışsınız ki sanki kendimi okudum Daha bugün eşimin dırdırından cinnet geçirdim Havalimanının ortasında avazım çıktığı kadar ağladım gebelikte var hormonlar tavan yapmış zaten ve ben eşimi nasıl susturacağımı yıllardır bulamadım.
Eşimi çooook seviyorum sadece onun rahatsız olduğunu ve benim bakımıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Ya Sabırrr diyorum geçiyor.
Benim eşim 47 yaşın da ve hiç değişmedi.
Eşimin için de 5 kayınvalide 3 görümce 2 elti var gibi
Gerisini sen düşün artık.
Eşim ne derse yaparım bu defa da neden yaptın diye dırdır yapar
Susmadı gitti.....

Öyle bir anlatmışsınızki acınızı taaa içimde hissettim, çünkü benimde şu hayatta tahammül edemediğim şeylerden biriside çok konuşan insandır, öyle bir insanla aynı ortamı paylaşmak zorunda kaldıysam yeminle 2 gün kendime gelemiyorum Allah sabır selamet versin ne denir başka

Kaç yıllık evlisiniz merak ettim?

Kayınpederim anneannem aynı eşiniz gibi makinalıya bağlamışsınız sanki hiç susmazlar onlardan ayrılınca derin bi oh çekerim ve şükrederim iyiki başımda falan değiller diye dualar ederim Rabbim bana muhtaç etmesin diye bu işin kadını erkeği yok o kadar itici bir şeyki o konuşmalar insanın resmen psikolojisini bozuyor bu adamla inşallah bi ömür geçirip iyice hasta olmazsınız çünkü kafa daha ne kadar dayanacak bilemiyorum işin kötüsü birde kızınız var o da bu olup bitenden çok hasar görecek ayrılın demiyorum ama ruh sağlığınız açısından bu işi mutlaka bi gözden geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…