Esimin dirdirina artik gercekten dayanamiyorum

Bir üyenin de dediği gibi resmen içimde hissettim acınızı.

Ve de gelen kutusu abla doğru söylüyor bu adamın yaptığı çok ağır bir psikolojik şiddet

Ben asla geçimsiz bir insan değilimdir. Öte yandan tecrübelerim sonucunda kimsenin de nazını tribini afrasını tafrasını çekmemeyi öğrendim. Ne eş ne iş ne arkadaşlık ilişkisinde asla ve asla alttan alıcı peygamber sabırlı rolünü üstlenmiyorum artık. Çıkarıyorum hayatımdan rahatlıyorum. Son bir iki yılda baya bir arkadaşımı en son da eşimi eledim böyle.

Nolur alttan almayın bu adamı. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Çocuğunuzun olmadığı bir ortamda gerekirse ses telleriniz patlayana kadar bağırın yüzüne. Sakın ha peygamber sabırlı olmayın. Allah kolaylık versin tüketir bu adam sizi çok sinirlendim ya.

Allah yardımcınız olsun...
Moralinizi daha fazla bozmak istemiyorum ama can çıkar huy çıkmaz demişler.
Bu travmadan sonra eşiniz belki kendisini biraz sınırlayabilir ama nasıl diyeyim 100 kelime söylüyorsa 50'ye indirir -ki sizi 2 kelime bile çileden çıkarmaya yeter, çok hassaslaşmışsınız.
Dırdırının bıçak gibi kesileceğine inanmıyorum ya da kesilse bile kalıcı olacağına

muhtemel cinsel problemleri var eşinizin. genelde böyle erkeklerde bu tarz durumlar ortaya çıkıyor. çeneye vurmak tabiri burda kendini gösteriyor

utanmaz adam insan bebegin aglamasina uzulurde susar biraz.bi annenin yapacagi ismi kafasini vurup cocugunu korkutmasi..iste kadini bu hale getirmis.yavrucak daha 1 yasinda..bizler iste boyle masum tertemiz cocuklarin psikolojisini bozuyoryz.sonrada bu kime cekti boyle diyoruz elinin korune..tovbee..birsaha lutfen cocugun yaninda sakin olun..

Yani emin degilim ama dusunuyorum. Yok Yani Boyle kafa goz yararak ne zamana kadar Bu ceneyi cekebilirim ki.

Neden emin değilsiniz ; bu yaşındaki çocuğunuzun yanında bagirilip cagiriliyor, kavga ediliyor ve siz öyle bir hal alıyorsunuz ki kafanızı onlarca defa arabaya vuruyorsunuz.

Neyin çaresizliği bu. Hayatınızdan , sagliginizdan daha kıymetli olan ne ? O bebeginizden daha kıymetli olan kim ?

Neyi düşünüyorsunuz daha ; bir dahaki sefere nerenize zarar vereceksiniz ?

1 yaşındaki bebeğin hiç bir şey anlamadığını sanıyorsunuz . Biraz daha büyüsün ya içine kapanık bir bebek olur , ya da hırçın çok hırçın , uykusuz bir bebek olur.

Düşünmekten öteye geçmelisiniz. Ya ikinizde tedavi görmelisiniz, uzman desteği almalısınız ya da ayrilmalisiniz. Ötesi berisi yok.

Bir psikolog vardı, fazla konuşan, hiç susmayan insanların yanında 24 saat kalındığında beyinde bir takım sorunlar oluşmaya başlarmış. Benim çevremde de böyle bir kadın var, yemin edebilirim beraberken resmen beynim uyuşuyor ve hastalanıyorum. Erkekte daha da tahammül edilemez eminim buna.
Hatta psikolojim ne hale geldiyse, o konuşurken ben onun saçlarından tutup yüzünü duvarlara vurduğumu hayal ederken buldum kendimi.
Bebeğinize üzüldüm çok, bu adamla ömür geçmez, bir de insanlar yaşlanınca daha da artıyor konuşmaları şimdiden geçmiş olsun diyorum..

Su adama sert bi cikis yap. Biktim cenenden kadindan betersin ben seni boyle cekemem adam gibi az ve oz konusacaksan yola devam edelim de. Ciddi oldugunu anlasin bakalim

Iste kafamin son Hali. Ama inanin baska Carem kalmadi. Susmuyor cunku. Bu halimden Sonra bile asla degismez.

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 416
Iste kafamin son Hali. Ama inanin baska Carem kalmadi. Susmuyor cunku. Bu halimden Sonra bile asla degismez.
Neden öyle bir insan yüzünden beyin hücrelerine kıyıyorsunuz?
Gidecek yer olarak arkadaşınızda mı yok orada?
Yada boşanmak gibi bir şansınızda mı yok..
Neden çekiyorsunuz o nu?

Onceki konularina baktim. Evlilik asamasinda sinir krizi gecirdim diyorsun, ama sonrasinda evlenmissin. Evlendikten sonra bosanalim laflari havada ucusmus, ama sonrasinda cocuk dogurmussun. Velhasili tatlim bosanmak istemiyorsun. Bosanmak istemiyorsan o zaman adamla zitlasmaktan vazgec. Yok kafami vurdum, yok cildirdim vs vs bunlar sadece seni yipratir. Aranizdaki bu negatiflik arkadaslarina da yansiyor ve bu nedenle senden uzak duruyor olabilirler, veya esinden hoslanmamislardir, tuhaf bulmuslardir surekli gerginliginizi. Masterini yap, cocuguna odaklan. Doktoraya git, sikildiginda burada takil. Sessizles

Sabır diliyorum size ..bir komşum var inanın bahce kapısıni kilitliyorum gelmemesi icin 1 dk bile susmuyor yuksek ustelik sesi dedikodu kazani mubarek ve herseyi abartiyor..bebegim 2 gun hic uyumadi gayet relakstim ,kadin geldi 2 saat oturdu konustu surekli inanın gittikten sonra agladim sinirden baş agrisindan ve bende kafamı vurmustum duvara. Esim boyle olsaydi asla cekilmezdi..

Yemin ederim konunu okurken uni zamanlarimdaki basak burcu eski sevgilim gelmisti aklima. 2-3 sene gorusmustuk omrumden omur gitmisti. Sonra konularina baktim sen ikizler kocan basakmis. Ben de ikizlerim. Nefret ediyorum basaklardan. Tam boyle dirdirci takintili elestirme delisi oluyolar. Ikizler kadinin enerjisine hic uymuyolar hic. Sonra kocla evlendim miymiy basaktan sonra ilac gibi gelmisti erkeksi bi erkek :d tabi ki her insanin kendine gore negatifleri var o baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…