:) ya işte benimki odungillerden değil çok haklısın ama 1 ay önce benım doğum gunumdu uzakta olduğu için orkide almış yollamış bana. Bende çalışıyorum malesefŞimdi iki koca tipi var bir odungillerden öyleyse yorma kendini ikinci tip kadir kıymet bilenlerden öyleyse kalk git yanına bundan güzel hediyemi olur
Yani olabilir ama o da benim doğum günümde çiçek yollamıştı. Değişik olsun diye düşündümBonnyfood siparişi verebilirsiniz.
hayır çalıştığı yerin misafirhanesi var orda kalıyor.Eşiniz şehir dışında otelde mi kalıyor?
hımm bak bu mantıklı geldi olabilir :)Yatağı süsle güllerle çikolatalarla, üstüne de giyeceğin geceliği koy fotosunu çek ona at "haftasonu seni böyle bi manzara bekliyor kocacım" yaz
Haftasonu kutla, hediye olarak da saat güzel olur bence. İş yerine çiçek vs çok klasik.
Çicek yollayın ama meyve görünümlü olanlardan aslında bir kaç gün zaman olsaydı sevdiği yemekleri yapardınız.Kızlar yardım. Yarın eşimin doğum günü ve il dışında çalışıyo yanımda değil. Ona ne gibi bişey yapabilirim şaşırtıcı bişey olsun istiyorum. Uzaktayken imkanlar kısıtlı biliyorum aklıma bişey gelmiyor. Haftasonu gelcek o zamana da sarkıtabilirim. Uzaktayken yada yanıma geldiğinde bir erkeğe nasıl bir hediye alınabilir.
hayır çalıştığı yerin misafirhanesi var orda kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?