- 19 Haziran 2019
- 40
- 117
- 93
- Konu Sahibi sinemguler
-
Uf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yalla
İşyerinde ekip arkadaşları doğumgünlerinde birbirlerine pasta keserler ve bu çok doğaldır, siz neyi kıskanıyorsunuz tam olarakmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Allah aşkına sen git kutla. Bu karaktere yakışan bir kutlama olur.Uf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yalla
Üslubun çirkinliğine bak zaten. Önce türkçe yazmayı öğrenUf kes tm çok bilmiş hepiniz başıma pıskolog oldunuz tm defol hadi yalla
bir gelenekleri varmış zaten niye ekstra bir şey çıkarıyorsunuz ? akşam kutlayın.merhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Çok saçma onlar ayrı kutlarlar siz başka bir organizasyon yapın.Zaten ortamın buram buram kıskançlık koktuğunu anlayacaklar işyerindekiler.Boş yere kendinizi bu hallere sokmayınmerhaba arkadaşlar benim eşim şirkete çalışıyor mesela bir odada 7 kişi çalışıyorlar ve o odadakiler herkesin doğum günü biliyorlar doğum günlerinde pasta alarak supriz yapıyorlar benim eşimin doğum günüde 2 ocakta acaba pasta alıp gidip supriz yapsam iki yaşındaki oglumla nasıl olur bide yani biraz kıskanıyorum bensiz oradakiler eşimin doğum gününü kutlayacak böyle bişe düşündüm bide biraz çekiniyorum acaba oradakiler ne tepki verir diye gereksiz bulurlarmı
Yav çok iyiİyi ki doggdun muzaffer ep Allah icin calisaysin ep Allah icin isleyeysin karisin bir tanesi cocugunun bubasi
Tükür çocuğum babanın yüzüne repliğini anımsadım elinde çocukla kola perran kutman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?