Canim ben antalya manavgattayimda otel fikri guzel ama butceye daha uygun birseyler olsa iyi olurEğer istanbuldaysan ağvada çok romantik oteller var internette gördüm veya büyükadada ordan oda ayirtabilirsin odaya özel seyler yaptirabilirsin pasta vb ben bu sene yapmayi düsunuyorum
Him bnlar yapilabilir aslinda mantikli arti neler yapilabilir bu isin hediye kısmiBen sevgiliyken esimle tanisma hikayemizi masalvari bi tarzda anlatip ona kücük bi kitap yazmistim cok mutlu olmuştu bikerede kalpli bir kutu almistim üzerinde x i neden bukadar çok seviyosun yazmistim icindede kucuk kagitlara nedenlerini yazmistim belki 100 tane kagit vardi mesela çok şefkatli oldugu icin gibi
Balon fikri cok guzelde biraz daha farkli birseyler olsa ya otel olmas dediysem o kadarda durumlar kotu degil 1 gunluk bisey ozel guzel olsun istiyorumAnilarinizin oldugu yerlere git ve video cek onlari birlestir sonra durumun yoksa eve ucan balonlar al her birinin ucuna ozel resimler bagla
Hediye bütcene ve esinin ilgi duydugu seylere gore degisir canım güzel bi parfüm olabilir saat olabilir eger vaktin varsa esine atki örebilirsin hem emegin olmus olurHim bnlar yapilabilir aslinda mantikli arti neler yapilabilir bu isin hediye kısmi
Erkek degilim kadinim bu 1.... Esime gecen sene yaptigim dogum gunu nasil diye sormadim bu 2.....Yorum yapmak icin yorum yapmayin buda 3Erkek misin diyesim geldi. Ne bu kağıtlar güller falan. Kadına yapılır bu sürprizler bana göre.
Canim hediye isi kolay ben nasil nerde kutlasam diye dusunuyorumHediye bütcene ve esinin ilgi duydugu seylere gore degisir canım güzel bi parfüm olabilir saat olabilir eger vaktin varsa esine atki örebilirsin hem emegin olmus olur
Vala esime en uygun fikir bu gibi geliyoda bakalim gecen sene onun ailesine yakindik bas basa biseyler yaptim ablamlarida cagirsaydin keske kalabalik hosuma giderdi dediAileni eve cagirabilirsin evi susleyebilirsin oylede mutlu olur
O zaman hem eşinin ailesini hem kendi aileni çağır yemek-pasta güzel olur.Öncesinde yemek yenir ailecek sonra pasta-içecek vs.KIZLAR DISARDA BI YEMEK MI AYARLASAM ACABA PASTASI MASAYA GELSE KLISE DIYEBILIRSINIZ AMA ESIM DAHA ONCE YASAMAMIS BU TARZ SEYLER ONA FARKLI GELEBILIR .....
BIDE ESIM AILE ORTAMINI COK SEVIYO AILEMIDE COK SEVIYO ONLARLA MI BIRSEYLER YAPSAM DIYORUM
AMAN SONRA KALABALIGI DUSUNUNCE VAZGECIYORUM
süpriz yapıp gelemezler mi 2 günde olsa en güzel doğum günü hediyesi olurdu.Esimin ailesinden hic kimse yok burda benim ailem burda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?