Kesinlikle düşünmeliydi... Hata yapmış... Ben beklerim hani... Yapmassa burnundan getiririm o yemeği... O çalışıyorsa sizde çalışıyorsunuz... O oruçluysa sizde oruçlusunuz... Durum eşit yani... Neden beklentiniz yok?
Beklentinizin olmama nedenini anlayamadım. Yaşanmışlıklardan dolayı mı beklentiyi sıfıra indirdiniz?
Sorunuza gelince bence de düşüncesizlik etmiş. O an ki durumunu bilemiyorum eşinizin ama çok önemli bir şey olmadığı sürece gelip sizi alabilirdi ya da birlikte yemeğe gidebilirdiniz. Tabi bu sizin açınızdan yapılmış bir yorumdur. Eşinizide dinlemek lazım.
Canım yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var o da sen karşı tarafı düşündükçe seni düşünen olmadığı. Eşin yanlış yapmış, birşey yapılacaksa birlikte yapılmalıydı. Aç kalınacaksa birlikte aç kalınmalı. Aynı durumda sen koşa koşa annene gidebilir miydin? Hiç sanmıyorum. Kendi bacağını kendin kesince kıymetli olmuyorsun.Ben iste onceden olsa soylenirim ama pek gonlum alinmadigi icin sonrasinda susmayi bisey beklememeyi ogrendim. Artik hicbiseyi sorun etmiyorum diyebilirim. Kendi bacagimi kendim kesebiliyorum. Annemde dedi bi kadin beklemzmi kocasindan diye. Aileme gore esim bana deger vermiyo ve ben artik ne dogru ne yanlis bilmiyorum.. Onlari huzursuz ettim ne biliyim
Oruçluyken belki düşünememiştir çok da haksızlık etmeyelim de adama yine de bencillik yapmış evliliklerde benden önce biz gelmeli. Bi misafirliğe gidiyorken de annenler bile olsa o eve beraber gidilmeli.
Ben eşinizin almamasını çok da garip bulmuyorum.
Nihayetinde hepimiz çalışıyoruz ve hepimiz bir yerlere zor yetişiyoruz..
Treni kaçırmasaydınız siz de vaktinde evde olacaktınız..
Neden ikiniz de geç kalasınız ki?
Anneniz üzülmüş olabilir ama bunu size bu şekilde yansıttığında kışkırtmak gibi olmuyor mu?
Durduk yere kriz çıkarmanın manası yok..
Evet sizin için zor bir gün olabilir..
Allah orucunuzu da kabul etsin ama evde çıkacak bir kavga tüm gecenizi mahvederdi..
Bence düşüncesizlik etmiş.
Hep ona muhtaç gibi yaşasanız da ters ama böyle bu kadarda beklentiniz olmazsa oda yanlış bence.
Zamanla nede olsa kendi başının çaresine bakar,bana ihtiyacı yok vs.deyip uzaklaşabilirsiniz.
Canım yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var o da sen karşı tarafı düşündükçe seni düşünen olmadığı. Eşin yanlış yapmış, birşey yapılacaksa birlikte yapılmalıydı. Aç kalınacaksa birlikte aç kalınmalı. Aynı durumda sen koşa koşa annene gidebilir miydin? Hiç sanmıyorum. Kendi bacağını kendin kesince kıymetli olmuyorsun.
Treni kacirmadim tren gelmedi o ayri ama buda degisik bakis acisi tesekkur ederim. Kriz falanda cikarmadim cikarmam guzelce soyledim sadece hatta crvap vermesini dahi beklemedim ki bu sorun ettigim biseydir sende konus cevap ver diye
Benmi uzaklasabilirim anlamadim? cogu konuda dusuncesizlik eder zaten ama alismisim biseyi sorun edince gozunde buyutuyo bende susuyorum huzur kacmasin diye ama benlentide yok umursamiyorum resmen.
Ben kriz çıkardınız demedim..
Diğer yorumlara istinaden kurdum o cümleyi..
Hatta söylememekle iyi ettiğinizi düşünüyorum çünkü eğer söylenseydiniz belki de kavga çıkacaktı ve siz çok daha mutsuz olacaktınız demek istedim..
Sadece sen değil karşılıkllı birbirinizden uzaklaşabilirsiniz.
Biraz bazı şeylerde ona ihtiyaç duyduğunu göstermen gerek seni düşünmesi senin için bir şeyler yapması gerek.
Böyle ayrı gayrı yaşıyor gibi olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?