Eşimin efkarı

ben bu tavırları tanımıyorum ne yazıkki..

Allah tanıtmasın diyelim,
Biz tanıdıkta ne oldu Adliye de aldım soluğu
Takipte kalın ama hissettirmeyin,
Hissederse böyle bir halt yeniliyorsa üstü kapanır, yok bu halt yenmiyorsa evliliğiniz güven duvarı yıkılmış olur.

Benim eşimde ara sıra işten dolaylı gel gitlere giriyordu ama çok sinir bozucu neyin var diyip cevap alamamak üzerine bide tavır çekmek.. Ve anlamsız paylaşımlar, hiç yapmadığı şeylere niyetlenmek(içmek) falan

Bilmiyorum kafam çok karışık. Şuan uyuyor, bende burda kendi kendimi yiyorum.. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım sizce

Benim eşim agina alkol koymaz. Mümkün mertebe alkolsüz yerlerde yemek yemeye dikkat ederiz. Eğer sizin eşiniz de öyleyse durum ciddi olabilir.

Paylaştığı şarkıyı bende çok seviyorum hatta bende durum yapıyorum nakarat yerini ama hayatımda kimse yok evliyim eşimi seviyorum benim eşimde hep bu tür dinler bence sakince takip et biraz yoktur inşallah yanlış bir durum

Ediyorum ama henüz bişeyle karşılaşmadım, ve nolur karşılaşmiyim ya
Insallah karsilasmazsiniz, belki de kucuk bir hoslanmadir ve adam kafasindan silmeye calisiyordur eger bunu yenebilirse cok iyi, insallah birsey yoktur siznl bu surecte ustune gidip kendinizden uzaklastirmayin, takipdee kalin

Bana hiç tanıdık değil bu haller. Hiç sevmem böyle ergen gibi arabesk tavırlara giren tipleri, sinirlenirim bu hallere. Ama mesela sizin eşinizin karakteri budur, melankoliyi seviyordur siz tanıyorsunuz onu. Daha önce böyle tepki verdiği bir olay oldu mu? Yaşlarınız kaç bir de?

Bilmiyorum kafam çok karışık. Şuan uyuyor, bende burda kendi kendimi yiyorum.. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım sizce
Gönül kapısı bu işlere açıldıysa bir kere ne yapsanız boş.. istese herkes hoşlanacağı birilerini bulur önemli olan sadakati içinde taşıması. Bu gelir geçer başkasından hoşlanır. Siz takipte kalın sakın ona sorup uyandırmayın bu sefer çok dikkatli olur hiçbir şeyi yakalayamazsınız.

Bende duruma değilde , içme isteğine takıldım..

Hiç içmeyen biri ve arkadaşı bile şaşırmış .. muhakkak bir sıkıntı var , dilerim aklınızdan geçenler olmasın

bende hep öyle şarkılar paylaşıyorum, çoğu zaman eşim hayırdır der imalı imalı çok çirkin hiç hoş değil ama seviyorum o tarz.. bir de tüm şarkılar göndermeli yav

Gunaydin:)
Size bahsetmedigi bir sorunu veya bir borcu vs olabilirmi?
Yada belki gecmisten bir arkadas,bir haber vs yanlis anlamayin gonul iliskisi bakimindan demiyorum,biseylere icerlemis sanki..
Bence sessizce takipte kalin ve uzerine gitmeyin bu aralar soru falan sorup darlamayin,aksine daha hosgorulu daha sevgi dolu yaklasin bakarsiniz acilir size..
Hemen kotuyu dusunmeyin,sikmayin caninizi hayirli gunler

Yakon seyler yasanmisiz eslerle ilgili ve esimin beni evli bir kadinla aldattigini ogrendim sin zamanlarda cok efkarli ve duygusal muzik dinlerdi ve beni terslerdi

bende hep öyle şarkılar paylaşıyorum, çoğu zaman eşim hayırdır der imalı imalı çok çirkin hiç hoş değil ama seviyorum o tarz.. bir de tüm şarkılar göndermeli yav
Genelde bu tarz şarkıları sever ama en son paylşım yaptığında “gel hayalim anıları alalım kaçalım buralardan..” dı sözleri şarkının ve beni tatile götürmüştü, ve söylemişti bana bu anlama geldiğini. yani şimdide birine gönderme yaptığını düşündüm o yüzden

biraz zamana bırakın.. baktınız ki değişmiyor oturun aklınızda ki tüm soruları sorun..

bir de ben eşimle yeri gelir rakı içerim (hiç sevmem sadece 1-2 yudum gider) gerekirse evde masasını hazırlarım, inanırmısınız pavyona götürmüşlüğüm var adamı öyle kons falan yokta işte şarkı söyleyen kız baya açık:) yani benimle herşeyi yapabilir..

Oha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…