- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi turunculimon
-
Insallah degildir.simdiden kendinizi doldurmayin.Umarım öyle değildir..
ben bu tavırları tanımıyorum ne yazıkki..
Benim eşimde ara sıra işten dolaylı gel gitlere giriyordu ama çok sinir bozucu neyin var diyip cevap alamamak üzerine bide tavır çekmek.. Ve anlamsız paylaşımlar, hiç yapmadığı şeylere niyetlenmek(içmek) falanBilemem eşim de bazen durduk yere içine kapanır. Sorarım cevaplamaz. Kendi haline bırakırım. Gerçi çoğunluğu bana attığı tripmis. Bir kısmı da iş stresi, doların yükselmesi borsanın düşmesi falan sebepli. Ama hiç öyle manalı paylaşımlar yaptığını görmedim. Bilemiyorum kalp yarası falan demiş ya siz bilmeden onu kırdınız ya da başkası kırdı.
Sadece sözü bir yerde duymuş hoşuna gitmiş paylaşmış da olabilir. Siz gizli takipte kalın normal davranın. Bir şey varsa kokusu çıkar. Sizi terslerse de durup dinlemeyin ağzının payını verin ama. Hiç sevmem durduk yere terslenmeyi.
Bilmiyorum kafam çok karışık. Şuan uyuyor, bende burda kendi kendimi yiyorum.. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım sizceGüven probleminizin olmaması başkasının olmayacağı anlamına gelmiyor ki... yani iş işleyişe dökülmemiş olsa bile belli ki başkasına karşı bir hoşlantı vs birşey var. Polyanna olmayın diye söylüyorum. Paranoya yaşadım diyorsunuz ama paranoya da değil ki bu gayet haklısınız farklı birşey düşünmekte.
TakipteyimAllah tanıtmasın diyelim,
Biz tanıdıkta ne oldu Adliye de aldım soluğu
Takipte kalın ama hissettirmeyin,
Hissederse böyle bir halt yeniliyorsa üstü kapanır, yok bu halt yenmiyorsa evliliğiniz güven duvarı yıkılmış olur.
Benim eşim agina alkol koymaz. Mümkün mertebe alkolsüz yerlerde yemek yemeye dikkat ederiz. Eğer sizin eşiniz de öyleyse durum ciddi olabilir.Benim eşimde ara sıra işten dolaylı gel gitlere giriyordu ama çok sinir bozucu neyin var diyip cevap alamamak üzerine bide tavır çekmek.. Ve anlamsız paylaşımlar, hiç yapmadığı şeylere niyetlenmek(içmek) falan
Paylaştığı şarkıyı bende çok seviyorum hatta bende durum yapıyorum nakarat yerini ama hayatımda kimse yok evliyim eşimi seviyorum benim eşimde hep bu tür dinler bence sakince takip et biraz yoktur inşallah yanlış bir durumGünaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Evliliğimizde bi sıkıntı yok. En azından benim gördüğüm ve hissettiğim buydu.
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
Dün bi paylaşım yaptı whatsappta. Şarkının sözleri aynen şöyle;
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?
Insallah karsilasmazsiniz, belki de kucuk bir hoslanmadir ve adam kafasindan silmeye calisiyordur eger bunu yenebilirse cok iyi, insallah birsey yoktur siznl bu surecte ustune gidip kendinizden uzaklastirmayin, takipdee kalinEdiyorum ama henüz bişeyle karşılaşmadım, ve nolur karşılaşmiyim ya
Gönül kapısı bu işlere açıldıysa bir kere ne yapsanız boş.. istese herkes hoşlanacağı birilerini bulur önemli olan sadakati içinde taşıması. Bu gelir geçer başkasından hoşlanır. Siz takipte kalın sakın ona sorup uyandırmayın bu sefer çok dikkatli olur hiçbir şeyi yakalayamazsınız.Bilmiyorum kafam çok karışık. Şuan uyuyor, bende burda kendi kendimi yiyorum.. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım sizce
Ama o mesaja eş olarak esine tavirli sogukPaylaştığı şarkıyı bende çok seviyorum hatta bende durum yapıyorum nakarat yerini ama hayatımda kimse yok evliyim eşimi seviyorum benim eşimde hep bu tür dinler bence sakince takip et biraz yoktur inşallah yanlış bir durum
Gunaydin:)Günaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?
Yakon seyler yasanmisiz eslerle ilgili ve esimin beni evli bir kadinla aldattigini ogrendim sin zamanlarda cok efkarli ve duygusal muzik dinlerdi ve beni terslerdiGünaydın kk hanımları..
En son askere gitmeden önceydi içtiği zamanlar. Yani bana da tuhaf gelen bu oldu açıkcasıBende duruma değilde , içme isteğine takıldım..
Hiç içmeyen biri ve arkadaşı bile şaşırmış .. muhakkak bir sıkıntı var , dilerim aklınızdan geçenler olmasın
Genelde bu tarz şarkıları sever ama en son paylşım yaptığında “gel hayalim anıları alalım kaçalım buralardan..” dı sözleri şarkının ve beni tatile götürmüştü, ve söylemişti bana bu anlama geldiğini. yani şimdide birine gönderme yaptığını düşündüm o yüzdenbende hep öyle şarkılar paylaşıyorum, çoğu zaman eşim hayırdır der imalı imalı çok çirkin hiç hoş değil ama seviyorum o tarz.. bir de tüm şarkılar göndermeli yav
Genelde bu tarz şarkıları sever ama en son paylşım yaptığında “gel hayalim anıları alalım kaçalım buralardan..” dı sözleri şarkının ve beni tatile götürmüştü, ve söylemişti bana bu anlama geldiğini. yani şimdide birine gönderme yaptığını düşündüm o yüzden
Ohabiraz zamana bırakın.. baktınız ki değişmiyor oturun aklınızda ki tüm soruları sorun..
bir de ben eşimle yeri gelir rakı içerim (hiç sevmem sadece 1-2 yudum gider) gerekirse evde masasını hazırlarım, inanırmısınız pavyona götürmüşlüğüm var adamı öyle kons falan yokta işte şarkı söyleyen kız baya açık:) yani benimle herşeyi yapabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?