Eşimin efkarı

E
Eski sevgilisi evlenmistir buda duyup efkara bogulmustur aklima o geliyor.

İşinizinn kötü gitmesine uzuldum ama düşündüğünüz gibi çıkmadı diye çok sevindim. Ben dünde başka biri olduğunu düşünmüyorum demiştim, haklı çıkmama çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Altından kötü birşey çıkmamasına sevindim günahını almışız adamın İyimi :)

Ara ara bakıyordum konuya.
Sonuca sevindim.
Is durumu elbet çözülür ama bu aldatma konuları sıkıntılı.
Öyle çıkmamasi sevindirdi.
Evliliginiz daim olur inşallah.

Ara ara bakıyordum konuya.
Sonuca sevindim.
Is durumu elbet çözülür ama bu aldatma konuları sıkıntılı.
Öyle çıkmamasi sevindirdi.
Evliliginiz daim olur inşallah.
Bende öyle düşündüm o yüzden hiç üzülmedim iş konusuna, vardır bi hayır dedim. Amin inşallah, çok teşekkür ederim

çok şükür düşündüğümüz gibi kötü bişey çıkmamış. inşallah daha iyi işler çıkar karşınıza. yalnız içtiğini gizlemeside hoş değil bu konuda yalan söylemiş hep diğe olaya odaklanıldığından bu önemsiz gibi görünüyo ama ciddi bi durum.
sanki önceki yorumlarından birinde evlendikten sonra söz vermişti içmicem dediğini hatırlıyorum. sözünü tutmamış hemde saklıyo.neden içiyomuş

çok mutlu oldum:)) yani açıkçası insanı eşinden yana en yıkan şey sanırım başka birisinin varlığı olurdu..
iş güç para hepsi düzelir değişir dengeye oturur yeterki evinizin huzuru kaçmasın sevgiler:)

Ayy çok sevindim şüphelendigin şeylerin gerçek olmadığına :) iş bir şekilde halledilir yeter ki aranızdaki bağ sağlam kalsın. Inşallah işleri de yoluna girer bir an önce.

Ay canim çok sevindim inan valla işinin kötü gitmesi tabiki şöyle bi zmnda çok zor cünki hayat çok zorlast iyice hak veriyorum ama aldatma durumlarının olmamasına da daha çok sevindim evet para durumları da zor ama evdeki huzur olmadı mi olmuyor ben ekmek soğan yiyim ama huzurum olsun diyenlerdenim

Çok sevindim. Önce Hepimiz aldatılıyor gibi hissettik şimdi hepimiz mutlu olduk sanıyorum yemişim dükkanını marketini ağız tadı olsun kafi. Mutlu bir ömür diliyorum.

Ortağının mesajını okudum diyince direk aklıma geldi işle ilgili sorun olduğunu. Sizinki kadar olmasada benzer bir durum yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…