Eşimin efkarı

Buraya babamın taktığını yazayim:)
Yengem icip içip sarhoş olan dayımdan şikayetçi. Babam yengeme dedi ki 'Sen işini bilmiyorsun. Baktin içiyor mu,yanın gideceksin oturcksin. Bir bardak da bana koy diyeceksin. Oturun için sen de sarhoş ol, ne derdin var dökül diyeceksin.' Alkol alan insanlar degiliz ama ben olsam bunu yapardım..
Bir de birine aşık olmuş olmasın? Ama hayır mi ser mi bilmiyorum demiş,iş mevzusu olabilir. Aldatmanın hayri yok çünkü.

Evet kafa karıştırıcı bir durum ama bazen herkeste olur böyle şeyler bence bir sıkıntı yok kendi kendine Tribe girmiş eşiniz .bugün cumartesi siz gidin çok güzel bir kahvaltı hazırlayın hicbirsey yokmuş gibi davranın ve gozlemleyin bakalım eşinizi. Hatta öperek uyandırın.

şarkıya baktım baya acıklı bir şarkı aşk acısı çekiyor gibi size soğuk davranmasından mütevellit aklıma başka bir şey gelmedi

Benim eski esimde whatsaptan. "gel el gel hadi hadi cokozledim seni gelgel gel..."diye paylasim yapmisti.bende sordum bune...evli adamsin insanlar yanlis anlar...o da bu sarki sozu dedi...6 ay sonra ogrendimki baska kadinla berabermis.bosuyorum simdi.

Genel olarak böyle tripli halleri ve paylaşımları var mıdır eşinizin? Bazı insanlar hiçbir şey olmasa bile böyle şeyler paylaşıyor ve inişli çıkışlı ruh halleri olabiliyor. Siz daha iyi tanırsınız eşinizi.

Başka bir kadın var sanki

Bence hemen doldurmayin kendinizi.

Baskasi olsa bu kadar acik vermezdi bence
Yani paylastigi sozlere falan anlam yuklemeyin.

Belki gercekten birseye cani sikılmıstir.
Ama gozlemleyin
Yine arada sorun neyin var anlat.deyin
Telefonuna da arada bakin

Niye watsap durum mesajındaki şarkı sözlerini gösterip ne anlama geldiğini sormuyorsunuz?
Mimiklerine, gözlerini kaçırıp kaçırmadığına dikkat edin.

Durun kizlar ya direk baska kadin demissiniz
İns yoktur oyle bisey
Takip et bakalim hatta birak gitsin evden arkadaslariyla gorussun ne zmn gelcek ne sekilde gelcek bak bakalim
Sarhosken gercekleri konusurlarmis ya belki agzindan biseyler alabilirsin.
İns baska kadin degildir

hahahhhah valla yapıyorum :) herkes şok oluyor ama adam evlendim ben şuraya gidemiyorum buraya gidemiyorum demiyor..

O sizinle her şeyi yapabiliyor , peki ya siz ?

Evlendimde gidemiyorum demez zaten , evlendim sorumluluk sahibiyim der aklı basindaysa.

Pavyon kelimesi çok kötü ve bununla gurur duymayın.

Birinden karsılık görememiş gibi

Eski sevgili durumları desem 5 yıl flört etmişsiniz olmaz heralde velev ki yeni biri var ayıp be kardeşim bu erkekler iyice sapıttı topuna sıra dayağı sart oldu Ayrıca evli barkli adam ne biçim şarkılar paylasıyor. Millet ne dusunur demiyor mu

Yazdiklarinizi baskasi yazmis gibi bir gozle okuyun siz nasil bir cikarim yapardınız. Eminim benim yaptigim cikarimi herkes yapmistir. Sizi uzmek istemem ama Bu iste bi is var gibi gibi

Ha bu ara ben olsam soyle bir konusma yapardım.. sen bana bu derdini anlatmiyorsun ama benim burnuma hic iyi kokular gelmiyor bunu bil. Sacma sapan tiriplere girecek ne yasamis olabilirsin umarim altindan kotu seyler cikmaz yoksa sonuclarina katlanırsın ..der ve ayni tiribi misliyle bende ona yapardım o düşünsün dursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…