- Konu Sahibi turunculimon
-
O sizinle her şeyi yapabiliyor , peki ya siz ?
Evlendimde gidemiyorum demez zaten , evlendim sorumluluk sahibiyim der aklı basindaysa.
Pavyon kelimesi çok kötü ve bununla gurur duymayın.
ekonomık durumdan ınsanın gonlu yaralanır mıhele durun yahu hemen baskasi var demeye acele etmeyin
Ekonomi cok kotu, isleri kotu gidiyor, isyeri ekonmik olarak kotu durumda olabilir mi?
sız pavyona degıl meyhaneye gıdıyorsunuzdurpavyon kelimesi neden kötü? bizim gittiğimiz yerde insanlar gayet eğleniyor kimse kimseye edepsizlikle yaklaşmıyor ve ben bir kötülüklerini görmedim..
hayatta her şey karşılıklı ben eşimi mutlu etmezsem o da beni mutlu etmez, hep ben hep ben diyerek bir yere varamaz kimse. ben ne istersem eşim de onu yapar..
sorumluluk sahibi olmak evden işe işten eve olmak da değildir siz olayı çok yanlış anlamışsınız, insanlar gezerek, eğlenerek de sorumluluk sahibi oluyorlar hatta birbirlerini mutlu etmek sorumluluğun bir parçası.
eşim bekarken gidiyormuş eee adam evlendi diye hayatı mı bitsin? ben ayak uydurabildiğim sürece birlikte gidiyoruz ve eşimin millete özenme durumu olmuyor, bazen nasıl gidersiniz diyenler oluyor bizde onları takmıyoruz çünkü mutluyuz hatta bu şekilde karşı çıkanlar bize özenenler diye düşünüyorum
ha son olarak yaptığım her şeyle gurur duyarım ben! size de tavsiye hayatınızda ki kişilerin isteklerine önem verin..
pavyon kelimesi neden kötü? bizim gittiğimiz yerde insanlar gayet eğleniyor kimse kimseye edepsizlikle yaklaşmıyor ve ben bir kötülüklerini görmedim..
hayatta her şey karşılıklı ben eşimi mutlu etmezsem o da beni mutlu etmez, hep ben hep ben diyerek bir yere varamaz kimse. ben ne istersem eşim de onu yapar..
sorumluluk sahibi olmak evden işe işten eve olmak da değildir siz olayı çok yanlış anlamışsınız, insanlar gezerek, eğlenerek de sorumluluk sahibi oluyorlar hatta birbirlerini mutlu etmek sorumluluğun bir parçası.
eşim bekarken gidiyormuş eee adam evlendi diye hayatı mı bitsin? ben ayak uydurabildiğim sürece birlikte gidiyoruz ve eşimin millete özenme durumu olmuyor, bazen nasıl gidersiniz diyenler oluyor bizde onları takmıyoruz çünkü mutluyuz hatta bu şekilde karşı çıkanlar bize özenenler diye düşünüyorum
ha son olarak yaptığım her şeyle gurur duyarım ben! size de tavsiye hayatınızda ki kişilerin isteklerine önem verin..
sız pavyona degıl meyhaneye gıdıyorsunuzdur
ıkısı bırbırınden bambaska :)
meyhane ıste :)ya tam oraya ne diyo aslında çıkaramadım ama meyhane gibi de değil bak :) ona eminim. dediğim gibi gittiğimiz ortam da sadece ortada oynayan kızlar falan yok bir öyle kons yok. millet geliyor içiyor içiyor kendini atıp oynuyor
meyhaneye gittiğimiz de fonda güzel bir müzik herkes kendi masasında rahattı ondan meyhane diyemedim :) ay benim bunları okuyan da sürekli gidiyorum diye düşünecekte öyle değil :) arada bir keyfimiz yerine gelsin adam darlanmasın diye jest yapıyorum
" Gittik , hatta şarkı söyleyen kadın çok açıktı " pavyonda kadınlar pazarlaniyor.
O açık dediğiniz kadın da o şekilde olduğu sürece para kazanabiliyor.
Sırf erkekleri tatmin etmek için oranın isletmecisi zor durumda olan kadınları obje olarak kullanıyor. Sizlerde buna para veriyorsunuz, ortak oluyorsunuz.
Gece kulübü desen anlarım , eğlence anlayışı pavyonsa eşinizin ve siz buna ayak uyduruyorum diye gurur duyuyorsanız sözün bittiği yerdeyim.
Siz gerçekten gittiğiniz yerin pavyon olduğunu mu sanıyorsunuz? Pavyonda kadınlar pazarlanır çünkü. Ne demek neresi kötü?pavyon kelimesi neden kötü? bizim gittiğimiz yerde insanlar gayet eğleniyor kimse kimseye edepsizlikle yaklaşmıyor ve ben bir kötülüklerini görmedim..
Günaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Evliliğimizde bi sıkıntı yok. En azından benim gördüğüm ve hissettiğim buydu.
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
Dün bi paylaşım yaptı whatsappta. Şarkının sözleri aynen şöyle;
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?
meyhane ıste :)
kımı ortamda canlı muzık olur kımı ortamda arkadan muzık sesı duyarsın alkollu ortamdır ama eşlı gıdılır genelde yer ıcer kalkarsın
onda bırsey yok
ama pavyon denılen sey bambaska sapkınlık orası . oraya hıc bır kadının esını goturecegını sanmam hatta esınız gıtse buyuk tepkı vermenız gerekır :)
Siz gerçekten gittiğiniz yerin pavyon olduğunu mu sanıyorsunuz? Pavyonda kadınlar pazarlanır çünkü. Ne demek neresi kötü?
"Biz pavyona gidiyoruz, kıskananlar çatlasın" falan demeyin kimseye çünkü trajikomik olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?