Eşimin efkarı

ne kadar tatlı bır ınsansınız hıc tanımam etmem ama cok samımı ve ılımlı gordum sızı
sızı uzmek kırmak ıstemıyorum ozur dılerım ama farkettırmeden hıssettırmeden takıbe alın derım
hıc sormayın neyın var dıye bıraz kurcalayın
kotu bırsey cıkmaz ınsallah
nıyeyse bırı varmıs gıbı davranıyor

O sizinle her şeyi yapabiliyor , peki ya siz ?

Evlendimde gidemiyorum demez zaten , evlendim sorumluluk sahibiyim der aklı basindaysa.

Pavyon kelimesi çok kötü ve bununla gurur duymayın.

pavyon kelimesi neden kötü? bizim gittiğimiz yerde insanlar gayet eğleniyor kimse kimseye edepsizlikle yaklaşmıyor ve ben bir kötülüklerini görmedim..

hayatta her şey karşılıklı ben eşimi mutlu etmezsem o da beni mutlu etmez, hep ben hep ben diyerek bir yere varamaz kimse. ben ne istersem eşim de onu yapar..

sorumluluk sahibi olmak evden işe işten eve olmak da değildir siz olayı çok yanlış anlamışsınız, insanlar gezerek, eğlenerek de sorumluluk sahibi oluyorlar hatta birbirlerini mutlu etmek sorumluluğun bir parçası.

eşim bekarken gidiyormuş eee adam evlendi diye hayatı mı bitsin? ben ayak uydurabildiğim sürece birlikte gidiyoruz ve eşimin millete özenme durumu olmuyor, bazen nasıl gidersiniz diyenler oluyor bizde onları takmıyoruz çünkü mutluyuz hatta bu şekilde karşı çıkanlar bize özenenler diye düşünüyorum

ha son olarak yaptığım her şeyle gurur duyarım ben! size de tavsiye hayatınızda ki kişilerin isteklerine önem verin..

sız pavyona degıl meyhaneye gıdıyorsunuzdur
ıkısı bırbırınden bambaska :)

" Gittik , hatta şarkı söyleyen kadın çok açıktı " pavyonda kadınlar pazarlaniyor.
O açık dediğiniz kadın da o şekilde olduğu sürece para kazanabiliyor.

Sırf erkekleri tatmin etmek için oranın isletmecisi zor durumda olan kadınları obje olarak kullanıyor. Sizlerde buna para veriyorsunuz, ortak oluyorsunuz.

Gece kulübü desen anlarım , eğlence anlayışı pavyonsa eşinizin ve siz buna ayak uyduruyorum diye gurur duyuyorsanız sözün bittiği yerdeyim.

sız pavyona degıl meyhaneye gıdıyorsunuzdur
ıkısı bırbırınden bambaska :)

ya tam oraya ne diyo aslında çıkaramadım ama meyhane gibi de değil bak :) ona eminim. dediğim gibi gittiğimiz ortam da sadece ortada oynayan kızlar falan yok bir öyle kons yok. millet geliyor içiyor içiyor kendini atıp oynuyor

meyhaneye gittiğimiz de fonda güzel bir müzik herkes kendi masasında rahattı ondan meyhane diyemedim :) ay benim bunları okuyan da sürekli gidiyorum diye düşünecekte öyle değil :) arada bir keyfimiz yerine gelsin adam darlanmasın diye jest yapıyorum

meyhane ıste :)
kımı ortamda canlı muzık olur kımı ortamda arkadan muzık sesı duyarsın alkollu ortamdır ama eşlı gıdılır genelde yer ıcer kalkarsın
onda bırsey yok
ama pavyon denılen sey bambaska sapkınlık orası . oraya hıc bır kadının esını goturecegını sanmam hatta esınız gıtse buyuk tepkı vermenız gerekır :)

siz hangi dönemde kaldınız yahu? ne zorlaması? ne pazarlaması? orada ki kadınlara dokunamazsın bile elini kırarlar adamın. o zaman canlı müzik dinlemeye de gitmeyelim hadi kız mini etek giydiyse? gece kluplerinde ki striptizcilerden haberiniz yok sizin belli ki.
ciddi anlam da sizin sözleriniz tükensin..

Siz gerçekten gittiğiniz yerin pavyon olduğunu mu sanıyorsunuz? Pavyonda kadınlar pazarlanır çünkü. Ne demek neresi kötü?
"Biz pavyona gidiyoruz, kıskananlar çatlasın" falan demeyin kimseye çünkü trajikomik olur...

Henüz birşeyler yaşanmamış daha duygular hoşlanma evresinde ve size karşı kendini suçlu hissettiği için size mesafeli ve uzak duruyor , içinden çıkamadığı bu durumdan kurtulmak için eski bir alışkanlığına alkole sarılıyor , bunu bir erkekle paylaşıp akıl almak istiyor ve siz tamda şu günlerde eşinizi seviyorsanız olayı bir şekilde kendinize çevirmenin yollarını bulmalısınız , ayrıca whatsap durum mesajında paylaştıysa oturun elinize kağıt kalem alın bakın bakalım kimler görmüş bu paylaşımı isimleri ne ? İsimlerle fotoğraflar tutuyormu ? Kimse bu duruma düşmek istemez ama bunu kabullenmemek çare değil , yol yakınken önlemini alın derim ...

öyle mi diyorsun ya ne bileyim valla doğum günün de adamı götürdüm bi yere orası baya güzel sakindi, dediğim gibi bekarken gittiği yer de öyle mini etekli kız var millet artık içip içip kendini ortaya atıyo ben baya eğleniyorum. bir üye her ne kadar beni yerden yere vursa da şuan da..

ya konu sahibine de demek istediğim eşi illa içmek mi istiyor ayarla evde ortamı adam da bir gevşesin belki derdini anlatır paylaşır, iyi gelir..

ay durun durun sakin olun bir arkadaş pavyon değil de meyhanedir diye gayet düzeltti.. ki tek yorumla yola çıkmayın bir önce ki yorumumda kons olmadığını sadece şarkıcı kız olduğunu belirtmiştim..
ben sadece meyhane tarzı olmadığı için pavyon deyip olayı anlatmaya çalıştım.. sakin olun

G Gelinlerce o bahsettıgın uye aslında yanlıs bırsey soylemedı pavyon deyınce ozaman baska cunku orda her turlu pıslık var ondan
bırde eşi arkadaslarla dısarı cıkıp ıcmek ıstıyorsa ıcsın ebeveyn gıbı adamın hep basında olmaya gerek yok dıye dusunuyorum benle muhabbetı ayrı arkadasıyla ayrı benle efkarlanmak ıstese bana soylerdı demek kı arkadasa ıhtıyacı var

konu sahıbı zaten derdını sormus adam hep aynı olamam ya kendımce sorunlarım var dıye duvar ormus whatsaabına da gonul yarası minvalınde bırseyler yazmıs ınsallah kotu bırsey cıkmaz altından

not : alkol tum kotuluklerın anasıdır :)
G Gelinlerce

Size kızmış da olabilir siz farketmemişsinizdir. Kırılmıştır belki. Ama siz yine de Sessizce takip etmeye devam edin, başkası varsa illa ki açık verir... dilerim öyle bir durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…