Ben tepki gösterince yanlış anlıyor ailesini istemediğimi düşünüyor halbuki durum öyle değil onun tavırları. Bir yıllık evliyimPeki siz de bu duruma tepki gösterin,mesela misafirlere özel yemek yapmayın,evde ne varsa onları sunun.kaç yıllık evli olduğunuzu yazmamışsınız ama daha yolun başındaysanız öğrenir diye düşünüyorum sizi dikkate almayı ama 5 ve üzerindeki evliliklerde iş zor,alışkanlıklar söz konusu ama tabii bunlar da kırılır
Hayır diye elbette diyorum ama laftan anlamıyor illa benim dediğim olacak gibisinden. annesi arıyor hayır gelemem bugün diyorum arkasından eşimi arıyor gelin akşam diye oda beni sıkıştırıyor meselaÇağımızın hastalığı "HAYIR DİYEMEMEK".
Hayır deyip gitmeyin o zaman. Sadece demekle olmuyor. Sürükleyerek götürmüyor heralde.Hayır diye elbette diyorum ama laftan anlamıyor illa benim dediğim olacak gibisinden. annesi arıyor hayır gelemem bugün diyorum arkasından eşimi arıyor gelin akşam diye oda beni sıkıştırıyor mesela
Görücü usulü mü evlendiniz anlamadım ki?hiç bu senaryoları ,olasılıkları konuşmadınız mı?görüşme sürenizi çok kısa tutmuşsunuz,bakın sizi tanıyamamış bile.evlenene kadar sessiz kaldınız sanırım, o da ilişkiye yön veren,istediğini yapan taraf olmuş besbelli.sizi kaale almıyor,önemsemiyor bile.Ben tepki gösterince yanlış anlıyor ailesini istemediğimi düşünüyor halbuki durum öyle değil onun tavırları. Bir yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?