Evet aldımRapor aldınız mı ?
Anneniz destek olmuyor mu size durumun ciddiyetini anlamıyorlar mıDün çok kötü Kavga edildi küfür hakaret tehdit şiddet. Bugün sesi çıkmıyor burda kşmse destek değil bana herkes eve dönmeni istiyor anne baba ayrı ikiside evli Bi herkes eve dön diyor ama dönmek istemiyorum dün kavga kv yüzünden başladı ikiside evimde bana saymadı laf bırakmadı
Hayır anlamıyor vucudumu üç yerinde morluk var hala fazla dövmemiş itelemiş sinirlenmiş sen abartıyorsun diyorAnneniz destek olmuyor mu size durumun ciddiyetini anlamıyorlar mı
Anneniz babanız destek olmuyorsa daha zor bir durum, insan evladını göz göre göre ateşe atar mı anlayamıyorum..Hayır anlamıyor vucudumu üç yerinde morluk var hala fazla dövmemiş itelemiş sinirlenmiş sen abartıyorsun diyor
Hayır anlamıyor vucudumu üç yerinde morluk var hala fazla dövmemiş itelemiş sinirlenmiş sen abartıyorsun diyor
İşim yok malesef mor çatıya nasıl başvurıyormIsin yok ise gerekirse mor catiya felan basvur ama o adama tekrar gitme. Senin sadece 1 tane hayatin var ve esin tehlikeli biri. Isin var ise, ayri eve cikmaya calis.
Bende öyle yaptm dün şiddet hakaret babamın evindeym şuan boşanmayı düşünüyormAnnesine gittiginden arabadan iner evime yururdum ya da arabadan inmezdim. Misafire bir sey hazirlamazdim. Yatiya gelene de kendi acsin yatagini banane derdim. Kisaca ben inatlasma taraftariyim.
Bende öyle yaptm dün şiddet hakaret babamın evindeym şuan boşanmayı düşünüyorm
Hayır yok evet zor zamanlar yalıyorm umarım geçeryani bu adamla evlilik yurutmenin bi yolu yokmuş. hakkinizda hayırlısı olsun. ya simdi boşanıp yasadiklarinizi atlatmaya caliscaksiniz ya da depresyon ilaçları çeşitli hastaliklarla bu adam yüzünden heba olcaksiniz...
çocuk var miydi acab önceki yorumlara bakmadim
Hayır yok evet zor zamanlar yalıyorm umarım geçer
asla dönme, babana da söyle kadin siginmaya giderim sokakta yatarim ama dönmem, sana da bir kizina sahip cikamadi derler de.Dün çok kötü Kavga edildi küfür hakaret tehdit şiddet. Bugün sesi çıkmıyor burda kimse destek değil bana herkes eve dönmemi istiyor baskı yapıyor eve dön diye anne baba ayrı ikiside evli Bi herkes eve dön diyor ama dönmek istemiyorum dün kavga kv yüzünden başladı ikiside evimde bana saymadı laf bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?