• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin erkek arkadaşının ban sürekli yaptığı ima...

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Eşim düzgün bir insandır. Kendim hiç bir yanlış hareketini görmedim. Eşimin aynı iş yerinden bir erkek arkadaşı var. Patavatsız ,kıskanç ,boşboğaz sürekli şaka yapan anlamsız bir kişi. Fazla bir samimiyetimiz de yok . Ara ara görüyorum. Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik. Bana işyerinden bir kız ismi vererek oda gelsin mi neden olsa eşinle pek samimiler gibi gülerek bir yorum yaptı. O kız arada eşimi işle ilgili arardı. Bi kerede doğum günü için aradı ama yanımda konuşuyordu.Öyle bişey hissetmedim ben. Ama tabi kafama takıldı. Eşimin kızı face de arattığını arkadaşlık isteği gönderdiğini falan gördüm. Kızı bende tanıyorum samimi biri benimle de sürekli sohbet etmek istiyor. Her neyse bu çocuk şakayla karışık sürekli senin eşin kızlarla çok samimi. Senin eşin şöyle böyle deyip takılıyor. Şaka yaptığını düşünüyorum ama eşime sorduğumda da onu tanımıyor musun eğleniyor diyor. Çocuğa sorsam daha çok kıskandığımı düşünüp makara yapmaya devam edecek. Kendimde de öyle kıskanç bir imaj olsun istemiyorum. Ama durum kafamı kurcalıyor. İş yerinde gerçekten bir aşırı samimiyet mi var acaba. Bana neyi ima etmeye çalışıyor, amacı ne. Burada çok akıllı kadınlar var. Nasıl davranmalıyım sizden akıl istiyorum.

Esinin senden sakladigi bir durum olsa arkadasi bu kadar rahat saka yapamazdi gibime geliyor.
Senin de dedigin gibi patavatsiz ve gereksiz konusan bir insan belli ki.
Rahatsiz oldugunu esine soyle bence. Artik ciddiye aliyorum yeter sacmalamasin, de. Bu laflari yuvamizi yikar evliligi cocuk oyuncagi mi zannediyor, de.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bence haklı olma ihtimali var, iş yeri sizin mi sizinse kamera programını kendi telefonuna yükleyebilirsin
ya da beraber bi organizasyona katılıp gözlemleyebilirsin
valla ben bu sıcak kanlı samimi kisvesi altında vıcık vıcık olan kadınlardan hoşlanmıyorum

bence bunlar hamilelikten

"Bir iki yıl önce bir beraber bir yere gidecektik." demişsiniz geçmiş gitmiş unutun

adam kendince geyik yapıyor kız ona bakmıyorsa ya da o istediği ilgiyi görmüyorsa onun için bile diyor olabilir boş verrrr

Böyle bir arkadas bende tanidim.
Her gördüğü yerde ayni seyleri diyordu. Bende sakince ve gülümseyerek col yalnizlik çekiyorsun galiba konuşcak laf bulamiyon yanina bir es bulda rahatla dedim. Bir lac laf daha söyledim. Guldum sonra. Daha da konusmadi.

Sen eşine ters yap
Bu çocuk bana bir mesaj falan mı vermeye çalışıyor
Hayırdır de.
Hemen önlem alır arkadasını kendisi susturur.

Ama..
Gerçekten şaka adı altında
bak gereksiz samimiyetler içinde gibi bir uyarıysa
orasını bilemicem.
Ki buda güçlü bir ihtimal aslında.

Benim burnuma kötü kokular geldi. Bu tür insanlar genelde gözlerine batan şeyleri patavatsızca ani şekilde söylerler, lafın nereye gittiğini bilmezler ama düşünceleri gerçekten öyle olduğu için söylerler. Takip etmekte yarar var.
Dengesiz bi insansa laf olsun diye bile söyler arkadaşın lafından önce kadının hissedip alttan alta araştırması lazım kadın hisseder

aratıp eklemiş mi sadece ? yoksa sürekli mi aratıyor ? sürekli aratıyorsa yanlış iş. Gerçi bence aratıp eklemesi de gereksiz ve saçma ama siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz.

Yani kıskanıyorsan... kıskanıyorsundur ...kıskanç imajı çizmeyeceğim diye densiz şakalara mahal verme .

Bak şaka diyorum , diyelim ki adam geyik yapıyor , takılıyor ... Hayır bu şekilde gevşek gevşek muhabbetlerine müsade etme .

İsterse kıskandığını düşünsün .

Olayın diğer boyutunu bilemem . Eşinden şüphe duyuyorsan gözlemlersin .

Bu tiplerden bir adet de bizde var. Yaptıklarını şaka sanıyorlar. Beyin yok yani o kafanın içi boş bunlarda. Emin ol saçmalıyor yani. Adam beni ne zaman görse seninki dün nerdeydi biliyo musun aa sana öyle mi dedi hihi bilemicem artık falan sürekli böyleydi. Bende eşime patladım. O arkadşıyla arasına mesafe koydu. Ama şöyle bşy var ben eşimin birini arattığnı eklediğini yok telefonda konştğnu falan yakalamadım. Olabilir böyle şeyler ama şahsen bana ters. Öyle her arkadaşa güvenme.

Bunu asla ama asla yapmayın. Bir opsiyon olarak aklınızdan geçmesi bile saçma.

Onun dışında siz kendiniz bir şey hissetmemişsiniz, bir densizin lafına bu kadar germeyin kendinizi.
Yok takılmıyordum aslında ama her gördüğünde söylüyor. 1 ,2, 3 artık kabak tadı veriyor. Bende umursamaz gibi görünüyorum ama rahatsız olmaya başladım.

Eğer çok rahatsız oluyorsanız eşinize söyleyin müdahale etsin. Gerçekten rahatsız edici.

Gerçi eşinizin bi arkadaşıyla bu denli laubali bi muhabbette olması da rahatsız edici. Bence böyle şeylerin şakası olmaz. İş arkadaşı olan bayan açısından da onur kırıcı. O bayanı da çok çirkin bir şeyle itham ediyor. Böyle şaka olmaz.

Back
X