Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hem çok şaşırdım hem de çok sinirlendim.Kadın eşinizi mi dövmüş? Ne hakla? Ben olsam bulur saçını başını yolardım herhalde, öyle muameleye böyle cevap hadsiz! Bisiklet yolundan yürüyüp bir de adama saldırıyor Allah'ın görgüsüzü.
Burda şiddeti uygulayan eşim değildi ama![]()
iyide eşin adamın üstüne niye yürümüş sarılıp öpmeyecekti herhalde dimi?
Demekki karşılıklı hakaret ettiler sonra da birbirlerine hamle yaptılar. Erkekler arasında cok olağan seyler bunlar.
Hatta o dayağı kadından degil de adamdan yeseydi umrunda olmazdı. Erkek sonuçta kavga da ediyolar dövüşüyorlar da.. sonucta bir sey olmuyo ters bi noktaya gelmezse. Hatta böyle tartısmaları sorun edip dava edenleri pek görmedim. Biraz vahşi bir cins bu erkekler
Ama konu burda bu erkek adamın kadından dayak yemis olması. Siddet degil siddeti uygulayan kisi, adamın moralini bozan konu bu :)
Saldırı amaçlı yürüdüğünü düşünmüyorum tartışmanın hararetine kapılmıştır. Orda olmadığım içinde kesin birşey söyleyemiyorum.iyide eşin adamın üstüne niye yürümüş sarılıp öpmeyecekti herhalde dimi?
Saldırı amaçlı yürüdüğünü düşünmüyorum tartışmanın hararetine kapılmıştır. Orda olmadığım içinde kesin birşey söyleyemiyorum.
Teşekkürler. Yerden kalktıkdan sonra kadınla tekrar bir mücadeleye girmiş ne yazık ki o anki sinirle tabi sonra daha kötü olmuş.Geçmiş olsun. Genel algıdan dolayı bir kadından böyle birşey beklenmediği için şoka girmiş ve o anda tepki verememiş olabilir. Erkek de olsa kadın da olsa hiç farketmez, çirkeflik insana mahsus bişey işte. Çok çirkin birşey ya ufacık bişey için kimin ne hakkı var bu kadar hırpalamaya.
Teşekkürler. Yerden kalktıkdan sonra kadınla tekrar bir mücadeleye girmiş ne yazık ki o anki sinirle tabi sonra daha kötü olmuş.
Çelimsiz biri de değil. 178 boyunda 75 kilodaEşinizin boyu kilosu nedir?
Çelimsiz biri de değil. 178 boyunda 75 kiloda
Dediğine göre kadın kareteciymiş veya başka birşeyKadını ve bunu nasıl yaptığını çok merak ettim. Acaba kadın olduğundan afallayıp karşılık veremedi mi?
Onları uyarmış yaptıklarından ötürü ama bir şekilde tartışmaya dönmüş durum.eşiniz neden bu kadar saçma bir sebeple insanların üstüne yürümüş ki? evet keşke insanlar kurallara uysa bisiklet yollarını araba park yeri, yürüyüş yolu yada motosiklet yolu olarak kullanmasalar. ama bunun için de kalkıp kimsenin üstüne yürümedim. yaya yolu tarafına geçip park halindeki aracı yada yürüyen insanları geçip sonra tekrar bisiklet yoluna girdim. böyle bir durum için tartışmaya girmek çok anlamsız.. bisiklet sürerken amaç zaten havam değişsin , enerjim yenilensin, ne gerek var ki tartışmaya girip can sıkıntısı ile eve dönmeye?