• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin erkek gururu, lütfen bir yardım

Erkekten dayak yiyince bişey yok ama kadından dayak yiyince erkeklik gururu mu incinmiş?
Kim bilir orda ne oldu acaba eşiniz zayıf gördü de uyarıp konuşmak yerine kaba davranıp üzerlerine mi gitti?
Yoksa o kadının kadınlık gururunu incitecek sözler mi sarfetti?
Güldürmeyin beni.
Kadın da gayet erkek kadar güçlü olabilir.
Büyük ihtimal o kadın böyle durumlarda kendini korumak için eğitim almıştır.
Şiddeti savunduğum yok kadının yaptığı nefsi müdafa değilse suçtur.
Eşiniz masum olduğuna inanıyorsa, kadının profesyonel dövüşcü olduğu ortaya çıkarsa silah kullanmaktan ve insan hayatını tehlikeye atmaktan hem lisansı alınır hem hapse girebilir.
Profesyonel dövüşcülerin dövüş yetenekleri silah olarak kabul edilir. Siviller üzerinde uygulayamazlar.
Evet kadın çok büyük ihtimal eğitimliymiş.

Bazilari bitek kadin bunlari yapmis olamaz demis.
Kadin olduguna inanmak neden bu kdr guc?
Inanin bana esi zevkle " 100 kisiydiler, hepsini yere serdim sonradan en sonunda haince ustume cullandilar, hepsi pert gorucektin' hikayesini anlatmak isterdi.
Ama oyle bi hikaye yok. Cunku gercekten bi kdn tarafindan dovulmus iste.

Ama her neyse.
Ben olsam ustelemezdim.
Biraz zaman gecsin unutur.
Gururu incinmis.
Evet haklısınız bugünlerde yaşadığı depresyon gururu incindiği için.

öyle bilmediği insanların üstüne yürürse dayağı yer oturur işte.
hem medeni bir şekilde konuşmayı bilmiyoruz, hem de dövdüler beni ühü ühü diye ağlıyoruz.
kadın araya girip eşinizi dövmeseydi de, eşiniz adamı dövseydi gururla anlatırdı ama...
hiç düşünmezdi yanında 2 kadınla gezen erkeğe horozlandım gururunu kırdım diye.

öyle bilmediği insanların üstüne yürürse dayağı yer oturur işte.
hem medeni bir şekilde konuşmayı bilmiyoruz, hem de dövdüler beni ühü ühü diye ağlıyoruz.
kadın araya girip eşinizi dövmeseydi de, eşiniz adamı dövseydi gururla anlatırdı ama...
hiç düşünmezdi yanında 2 kadınla gezen erkeğe horozlandım gururunu kırdım diye.
Fevri davranmasına orda bende kızdım zaten.

Back
X