esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

evet esimle bu konuyu konustum. o yokken tek kalmamamiz gerektigini.esimde beni aileme sikayet etti.ailemde cok anlayislidr.hic esimi suclamadi siz halledin dedi.ama esimin ailesi benim cok kotu biri oldugumu zaten anlasamayacagimizi soyledi

arkadaslar esim ben ne soylesem onun kötülüğünü istiyormusum gibi dusunur.benim cok bencil oldugumu soyler bu dusuncesini degistiremiyorum

soylediklerinizde haklisiniz bende oyle dusunen biriyim.yalniz iyi davrandikca tepeme cikiyorlar.mesafe koymak daha iyi olmaz mi.bu seferde nasil olsa boyle davranıyor daha sik geleyim demezmi

Bu gelip gitmeye karşı çıkarsan mesafe koyarsan kötü olursun

Ama Çarşamba değil de cuma gel hazırlık da yapayım sen börek seviyorsun börek de yaparız der çocuğu organize eder eşine de bunu empoze edersen bir süre dobra sen çağırınca gelir

Öbür türlü sen kardeş gelince surat asarsın eşin bir kardeşimi eve sığdıramadı der sonra güç ve ego savaşı başlar evde

Evin yöneticisi ol ama dikte eder gibi değil organize eder gibi Biraz Zaman ve emek gerektirir ama uzun yıllar için iyi yatırımdır

Yine eşinin yapmak ya da almak istemediği şeylerde de yavaş yavaş ilerleyip laf arasında reklam gibi söyleyip geçiştirip onun da merak etmesini sağlarsan sonuca ulaşmak daha kolay olur

Kiz olsa da istemem, esimin akrabalari o evdeyken gelsinler.

He mecbur bir durum olur veya uzun yoldab gelinmistir veya kirk yilin basi oyle denk gelmistir, elbette idare edilir.

Gelince direk abin yok ben de musait degilim dryip gonderin bence.

arkadaslar esim ben ne soylesem onun kötülüğünü istiyormusum gibi dusunur.benim cok bencil oldugumu soyler bu dusuncesini degistiremiyorum
Sizin evliliğiniz çok problemli zaten bana sorarsanız bu kalma işinden daha önemli meseleleriniz var. Fena sindirmiş sizi, kendinizi suçluyorsunuz hala.

evet dogru benim soyleyis tarzim sert ve biraz kavga eder gibi bundan dokayi yanlis anlasiliyorim

evet esimle bu konuyu konustum. o yokken tek kalmamamiz gerektigini.esimde beni aileme sikayet etti.ailemde cok anlayislidr.hic esimi suclamadi siz halledin dedi.ama esimin ailesi benim cok kotu biri oldugumu zaten anlasamayacagimizi soyledi
Neden sevmiyorsunuz bu cocugu ?
Daha önce bişey mi yaşadınız
Her gün her hafta gelip kalmıyor belliki arada bir gelmesi neden rahatsız ediyor altında baska bi sebep var sanırım

Sizin evliliğiniz çok problemli zaten bana sorarsanız bu kalma işinden daha önemli meseleleriniz var. Fena sindirmiş sizi, kendinizi suçluyorsunuz hala.
evet cok dogru esim her istedigini yapan ama nedense disardan bakinca benim her ustedigimi yapan biri olarak gorunuyor

Neden sevmiyorsunuz bu cocugu ?
Daha önce bişey mi yaşadınız
Her gün her hafta gelip kalmıyor belliki arada bir gelmesi neden rahatsız ediyor altında baska bi sebep var sanırım
yok hic birsebep yok geldiginde hic beni rahtsizda etmez sadece telefonuyla oynar.birsey de istemez

Kiz olsa da istemem, esimin akrabalari o evdeyken gelsinler.

He mecbur bir durum olur veya uzun yoldab gelinmistir veya kirk yilin basi oyle denk gelmistir, elbette idare edilir.

Gelince direk abin yok ben de musait degilim dryip gonderin bence.
yalniz esimin ailesiyle aramizda 2 saatlik mesafe var esim direk alip getiriyor zaten ozel arabayla

Bu devirde kimseye güven olmaz. Eşinin kardeşi de olsa bu. Millet zaten azdı ensest hikaye şu bu diye. Sen evde yokken ne bilicen çamaşırlarını elleyip seni hayal etmediğini. Ne bilicen sen evdeyken kapının deligininden seni izlemediğini artık ortalık o kadar iğrenç ki insanlar farklılık arayıp yengesine göz dikecek kadar pislikler. Esinle konuş bian önce ve ayda yılda bir gelsin. Sakin terbiyeli laflarını da geçin. Bu çocuk 19 yaşında tam deli çağlarında.

Sen varken gelsin , kalsın , sen yokken biraz yalnız kalmak istiyorum dedin mi hiç ?

Bir aile büyüğü konuşsa , mesela babanı dinler mi
kizlar aslinda soyle esim benim disimda herkesi dinler.ben calosma.hayatimdan dolayi 5yil yalniz yasadim.evde birinin varligi mi acaba beni rahtsiz ediyor.bir arkadas yazmisti esin seni sindirmiş diye.simdide.kemdimi suclu hissediyorum acaba yanlismi düşünüyorum diye.cok karmaşık bir durum. benim durumumda olan varmi

bana karsi terbiyesiz bir durumunu gormedim acikcasi

Diyorum ya aile yapısı, yetişme tarzı sizin için olması gereken o'dur.
Belki bende size biraz rahat gelebilirim, ama ben tam tersi bir şeylerden rahatsız olursam, tedirgin olursam kimseyle iletişim kuramam. Ha tabii karşımda ki kişinin hareketlerinden rahatsız olmuşsam o başka.
Misal iş yerinde bir arkadaşa abinle yaşayın demiştim '' ay yok ben abimle aynı evde tek başıma yaşayamam, olmaz, dünyanın bin bir türlü hali var, neler duyuyoruz demişti. Ben şok olmuştum açıkçası..
Biz kuzenlerimle kardeş gibiyiz, sarılırım sıkarım 20-23 yaş arası gençler. Kısa donlu hallerini bilirim, ama biz beraber büyüdük.
Benim sorun edeceğim şey yalnız kalamamak olurdu herhalde, o da sürekli biz de kalsaydı.

evet esimde sizin gibi dusunuyor belki bir cozum buluruz yoksa yine tartisma

Kayinbabaninda seni araması üzerine , sanki seni kontrol amaçlı yalnız bırakmıyorlar diye düşündüm.

Kayinbabaninda seni araması üzerine , sanki seni kontrol amaçlı yalnız bırakmıyorlar diye düşündüm.
Ben de aynısını diyecektim. Adam vajinismustan kadını suçluyor. Sonra ben kendi kendime yendim ama bana inanmadı aileme söylemekle tehdit etti yazmış. Konu sahibini evde tek bırakmak istemiyor sanki başına sürekli bi erkek dikiyorlar. Çok itici.

yok arkadaslar evet bu sorunu kendim yendim.ama esim yanimdaydi.zorla yanimda olmasini istedim.esim ilk basta yapamassan ben ailene soylerim diye tehdit etti. bana inanmamasi da bu konuyla alakasi yok. sadece inanmiyor sanki hep kendimi düşünüyorum onun kotulugunu istiyorum gibi dusunmesi

Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın, siz öyle yazınca. Ama hala sorunun sizde olmadığını düşünüyorum, sizi ezmesine izin vermeyin.

Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın, siz öyle yazınca. Ama hala sorunun sizde olmadığını düşünüyorum, sizi ezmesine izin vermeyin.
aslinda evet biraz eziliyorum.sessiz biriyim.yani buraya bike sorunumu yazmama şaşırıyorum yoksa hicbirseyi kimseye anlatmayan hep kemdi icinde yasayan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…