Tabikide abartmiyorsunuz neler neler var hayatta 15 16 yaşında degilki 19 20 yaşında delikanli yanlış hem nikah düşüyor yanlız klamaniz iyi değil eşinizin anlamadı lazım benim eşim asla izin vermezmerhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
Seni sindirdiklerini yazmıştım. Seni suçlu hissettirip yanlış düşündüğün fikrine kapılmana sebep oluyorlar. Evde sürekli kayınbirader olmaz. Sen gençsin o çocukta genç nikahınız da düşüyor. Ayrıca o ev senin de ve evde rahat etmeyi istemen gayet doğal. Eşinin erkek değil kız kardeşi bile olsa zorunlu sebepler haricinde bu kadar kalamaz. Ayrıca ne kadar efendi de olsa ortalık kötülük kaynıyor en çok bela insanın en yakınında geliyor. Tam kanı kaynayan çocuk hiç bişey yapmasa laf etse etrafına ima etse sen kötü olursun. O yüzden eşinle konuş böyle olmaz de. Ya da baban abinamcan birisi ciddi şekilde konuşsun eşinle.aslinda evet biraz eziliyorum.sessiz biriyim.yani buraya bike sorunumu yazmama şaşırıyorum yoksa hicbirseyi kimseye anlatmayan hep kemdi icinde yasayan biriyim
Bence tedirgin olmakta cok haklisin esin ne derse desin bencemerhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
Eşinin ailesi bilmem ne geç onları kocanı bi düşün o ev onun kardeşinin evi değil senin ve kocanın evi.. Yokmu abin bireyin çağır sana mı soracak onun da evi de empati yapmaktan acizane böyle anlar..kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.s
Sende çekinmeden evinde herşeyini yap o utansınmerhaba arkadaslar cok buyuk bir sorunum var ben 28 yasindayim ve 1 yillik evliyim esimin kardesi 19 yasinda ve surekli bize gelip kalıyor esim cok yogun calisiyor.ve ben bu durumdan cok rahatsizim.dus aliyorum tuvalete giriyorum evde basbasa oturuyorz ve tedirgin oluyorum.esime soyluyorum beni azarliyor.o senin kardesin istedigi gibi gelir kalir diye.sizce cok mu abartiyorum ne yapmaliyim
Annenizi getirin siz de. Hatta kardeşinizi de. Görsün bakalım. Ben kendi kardeşim bile olsa sık sık kalmalı gelinmesini sevmem. O varken eşinizle ayrı yatın ya da uzak durun bakalım. Utanıyorum falan deyin. Gerçi sonra böyleleri sen beni uzak tuttun diye karısını aldatıp bide üste çıkıyor ama neyseevet zaten ben hic isyemiyorum kalmasini kiz olsa neyse.esimin annesini arayip soyledim.o da o senin kardesin kalsin ne olcal dedi.esimde bana kiziyor kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.sizce ne yapmaliyim ikna icin
evet ama bu problemlerinin nedeni ailesinin surekli bize karismasi ve bizi rahat birakmamasi.esimin de inanmamasi.iliskiye girememektwn beni sorumlu tutmustu.ben hic birseyi yaoamayan biriymisim.ve doktora bile goturmedi beni hep kotuledi.ve maasimda var yuksek bir maas aliyorum maddi problemimiz olmadigi halde.benim hel yalan soyledigimi dusunuyor ama sirf annesinin sucu
cunku annesi her telefonda benim cok soguk olduğumu bizim anlasamadigimizi.benim aileme her hatami anlatmasi gerektigini esime soyluyor.esimde annesine inaniyor.
benim ailem uzak o yuzden gelemiyorlar malesefAnnenizi getirin siz de. Hatta kardeşinizi de. Görsün bakalım. Ben kendi kardeşim bile olsa sık sık kalmalı gelinmesini sevmem. O varken eşinizle ayrı yatın ya da uzak durun bakalım. Utanıyorum falan deyin. Gerçi sonra böyleleri sen beni uzak tuttun diye karısını aldatıp bide üste çıkıyor ama neyse
Uzak olsun. Gelip 2 hafta kalsınlar bence. Bi anlasınbenim ailem uzak o yuzden gelemiyorlar malesef
benim ailemden birinin gelmeyecegini cok iyi biliyor. zaten uzaktalar. oyuzden bu sekilde davraniyorEşinin ailesi bilmem ne geç onları kocanı bi düşün o ev onun kardeşinin evi değil senin ve kocanın evi.. Yokmu abin bireyin çağır sana mı soracak onun da evi de empati yapmaktan acizane böyle anlar..
bende cok isterim aileme ikna etmeye calisayimUzak olsun. Gelip 2 hafta kalsınlar bence. Bi anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?