esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

Tabikide abartmiyorsunuz neler neler var hayatta 15 16 yaşında degilki 19 20 yaşında delikanli yanlış hem nikah düşüyor yanlız klamaniz iyi değil eşinizin anlamadı lazım benim eşim asla izin vermez

Bu senin basindaki azbuz bir sıkıntı değil bacim.cok huzursuz olurum helede ickisi varsa.ya fazla kaçırıp afamin gözü donerse.yasananlarin hesabi yine sizden sorulur.Allah kocana akıl fikir versin.kayniniz iyi ve terbiyeli olsbilir illada kötü seyler olurda demiyorum ama seytan boş durmuyor. kendinizi koruyun.odanizin kapisini kilitleyin.birde çalışıyorum demişsiniz mumkunse eve gec gidin. Allah yardimciniz olsun

cok tesekkur ederim gercekten zor bir durum zaten ailesi beni sevmiyor.hep beni mutsuz edecek seyler yapiyorlar soyluyorlar ama esim varken tam tersi cok iyi davraniyorlar esim de bunu gormuyor ve bana seni ne kadar seviyorlar sen boyle dusunuyorsun diyor

Ben istemem vallaha rahatıma düşkünümdür evde üstsüz sütyen şort öyle otururum evde eşimden başkasını istemem.karşı çık bence

aslinda evet biraz eziliyorum.sessiz biriyim.yani buraya bike sorunumu yazmama şaşırıyorum yoksa hicbirseyi kimseye anlatmayan hep kemdi icinde yasayan biriyim
Seni sindirdiklerini yazmıştım. Seni suçlu hissettirip yanlış düşündüğün fikrine kapılmana sebep oluyorlar. Evde sürekli kayınbirader olmaz. Sen gençsin o çocukta genç nikahınız da düşüyor. Ayrıca o ev senin de ve evde rahat etmeyi istemen gayet doğal. Eşinin erkek değil kız kardeşi bile olsa zorunlu sebepler haricinde bu kadar kalamaz. Ayrıca ne kadar efendi de olsa ortalık kötülük kaynıyor en çok bela insanın en yakınında geliyor. Tam kanı kaynayan çocuk hiç bişey yapmasa laf etse etrafına ima etse sen kötü olursun. O yüzden eşinle konuş böyle olmaz de. Ya da baban abinamcan birisi ciddi şekilde konuşsun eşinle.

Bence tedirgin olmakta cok haklisin esin ne derse desin bence

hem abisi yok evde hem evi var ne işi var sizde eşiniz garip bir rahatlıkta . cocuk iyi biri olsun kötü biri olsun ne işi var yani abisi yokken sürekli sürekli .

kalmasin dedigimde istedigi gibi gelor kalir burasi onun da evi senden izin mi alcak diyor.s
Eşinin ailesi bilmem ne geç onları kocanı bi düşün o ev onun kardeşinin evi değil senin ve kocanın evi.. Yokmu abin bireyin çağır sana mı soracak onun da evi de empati yapmaktan acizane böyle anlar..

Sende çekinmeden evinde herşeyini yap o utansın

Annenizi getirin siz de. Hatta kardeşinizi de. Görsün bakalım. Ben kendi kardeşim bile olsa sık sık kalmalı gelinmesini sevmem. O varken eşinizle ayrı yatın ya da uzak durun bakalım. Utanıyorum falan deyin. Gerçi sonra böyleleri sen beni uzak tuttun diye karısını aldatıp bide üste çıkıyor ama neyse

Eşinin rahatlığına mı şaşırsam, kaynının pişkinliğine mi.. Yani yanında oturmadığınızda anlamıyor mu rahatsızlık verdiğini? 19 yaşında koca adam olmuş, farkedemiyor mu bunu..
Benimde 2 kaynım var, eşim yokken asla içeri girmezler. Ki ben kardeşim olarak görürüm onları ama herşeyin bi oluru olmazı var yani. Sizin bi aile büyüğünüz girsin bence araya

Siz tek eşinizle degil, kardeşiyle de nikahlanmışsınız anlaşılan..

Annesinin değil eşinizin suçu. Annesi dolduruyor olabilir. Ama marifet dolmamakta. Size bi çeşit ceza veriyo gibi. Çok çirkin.

cunku annesi her telefonda benim cok soguk olduğumu bizim anlasamadigimizi.benim aileme her hatami anlatmasi gerektigini esime soyluyor.esimde annesine inaniyor.

Benim eşimin annesi asla eşime böyle cümleler kuramaz. Alacağı tepkiyi bilir çünkü. Suç yine eşinizin.

Şu kardeş gibi lafına anlam veremiyorum.ayni anne babadan veya aynı anne veya aynı babadan olmadıkça kardeş falan olunmuyor.bu kayın için veya herhangi bir akraba içinde böyledir.kardes gibi olmakla kardeş olmak arasında "gibi"denen kocaman bir fark var.tabiki kimse kardeşine yakıştıramaz ama maalesef kayin veya kayınbaba ile ilgili çok kötü olaylar var hatta geçen sene bir gelin kayınpederini öldürmüştü taciz yüzünden.

benim ailem uzak o yuzden gelemiyorlar malesef

Eşinin ailesi bilmem ne geç onları kocanı bi düşün o ev onun kardeşinin evi değil senin ve kocanın evi.. Yokmu abin bireyin çağır sana mı soracak onun da evi de empati yapmaktan acizane böyle anlar..
benim ailemden birinin gelmeyecegini cok iyi biliyor. zaten uzaktalar. oyuzden bu sekilde davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…