normalde okuyor cani sıkılınca otobuse binip geliyor bize.esime soyluyorum ama malesef istemedigimi dusunuyor.bana bir zarari yok terbiyeli bir cocuk ama rahatsiz oluyorum . bende çalışıyorum evde yokken kalsin istemiyorum
ben aslinda yardimci olmaya calosam biriyim inaninki.bazen uzukuyoEvliliklerde ailesel problemler bir şekilde ortak paylaşıma açık hale gelebiliyor. Bu durum da sadece iki bireyin ortak bir yaşam kurmadığının göstergesi. Siz bu durumun üstesinden gelirsiniz diye düşünüyorum. :)
israrla ariyor esim getiriyor zaten arabayla alip gel beni al diyor esimde hemen gidiyorGeldiginde kapiyi acmayin. Evde yokmussunuz izlenimi verin. Birkac kez kapida kalip geri donmek zorunda kalinca belki ayagini keser.
soyle bir durum var benim ailem kardesimi gobdermez eger ben evdeysem gonderir calisiyorsam gondermez.esimi de arar uygunsaniz gelsin der.ama bunlarda o yok aksam kapiyi bir aciyorum ki esim kardesini almis gelmis aile yapilarimiz biraz farklı esnek olamiyorum bendeAynı konuyu bir kocanın ağzından yazsak
Baldız geliyor kalıyor bizde ben gece çalışıyorum eşim gündüz işe gidiyor eve gelip uyuyacağım duş alacağım yayılacağım baldız var
Tamam iyi kız bir kötülüğünü görmedim de aynı evde oturuyoruz felan eşim de yok
Çoğu kişi aman ne olacak, kadının bir kardeşini idare edemiyor mu orası kadının da evi kardeşini çağırırken kocasından izin mi alacak der
Eşinin burası onun da evi tavrı yanlış idare et okul açılınca gelmez vs dese daha farklı olur ortam
Lakin bu eşimin abisi kapıdan girmez eşim de onların evine girmez erkek aynı evde olmaz vs de abartı
Herkes gelebilir bana eşimin kuzeni benimle oturunca ne olacak akşama kadar trilyon tane Adamla oturuyorum birşey olmuyor da
İnsanları kadın ve erkek değil de insan olarak kategorize etsek daha huzurlu bir toplum oluruz bence
evet tam o sekilde .mesela koltuga bile uzanamiyorum.oyle yetistirilmisiz.Bu dostluk meselesi değil ki. İnsan rahat olamaz. Yada kendim için konuşayım sapık vs diye düşünmem hiç bir zaman ama rahatta olamam yani. Ben kendi kardeşimin yanında bile gecelikle durmam mesela. Bu kadın kendi evinde rahat rahat yaşamak istiyor. Banyo yapıyorum o var diyor ya üstüme atlar diye değil, bornozla havluyla yayılcam tv izlicem belki izleyemiyorum demek istiyor bence
esimin beni anlamasini nasil saglayabilirim.yani soyledigimfe ailesini istemedigimi dusunuyorÇok uzgunum Boyle zihniyetteki erkeklerle evli kalmak zorunda olan kadınlar için.
KizKardesi de olsa farketmezdi ki , " istediği zaman gelip kalır , sen kimsin ki " diye konuşan bir erkek var ortada.
Oysa ev iki kişinin evi ve taraflardan biri yalnız kalma hakkını sonuna kadar kullanabilir eşi yokken.
Erkek kardeş , kız kardeş v.s ne fark eder ki , olaya bu yönden bakmayın. Eşiniz sizi anlayamaz böyle bakarsanız...
Bir yerde çamaşırlarını bile utuluyorum demişsiniz , yapmayın uzun süre.
esim inancli biri.ama bu tur seyleri onemsemez. ben birsey anlatmaya kalkica sanki ailesini istemiuorum gelmesinler hissine kapiliuor.artik biktim ailesindn surekli aramizda tartisma cikiyor bu yuzdenNe demek onun da evi? Size resmen dış kapının mandalı muamelesi yapmış eşiniz.
Tabi ki size sorulacak. En birinci ağız sizsiniz. Kimse o eve, sizden izinsiz ve habersiz birini çağıramaz. Önce bunu anlatın eşinize. Hatta bir cinnet bu işi çözer..
Eşiniz inançlı biriyse dini boyutundan girin olaya. Kardeşinin sizin için yabancı bir erkek gibi olduğunu anlatın. Anlamazsa yanında fetva hattını arayıp sorun.
Ailenize söyleyin eşinizle konuşup uyarsınlar.
soyle bir durum var benim ailem kardesimi gobdermez eger ben evdeysem gonderir calisiyorsam gondermez.esimi de arar uygunsaniz gelsin der.ama bunlarda o yok aksam kapiyi bir aciyorum ki esim kardesini almis gelmis aile yapilarimiz biraz farklı esnek olamiyorum bende
bana karsi terbiyesiz bir durumunu gormedim acikcasiHerkesin aile yapısı düşünce yapısı farklı.
Ben terbiyeli, ahlaklı bir çocuksa ve benden de küçükse idare ederdim ama herkes böyle düşünmek zorunda değil.
evet esim cok cok rahat biri aile ve cevresi de oyle.evlenirken konustuk.tamam dedi.simdi degisti.evlenmeden once seni bu sekilde kabul edecekler derken simdi sen kabul edeceksin diyor.ikna yontemlerim cabasiz kaliyor. bu arada bende rehber ogretmenim.ve esimde basarisizim.destek almaliyim sizceEsasen anahtar kelime farklı
Evlenirken bu farklılıklar bilinmiyor mu
Bakın yaşım 40 a yakın
Evde bir başka erkekle oturmam dahi diyen insanları bu siteden öğrendim bu insanlar var tabii ülkede ama benim çevremde yok
Ben küçükken evde toplu kadın misafir varsa erkekler eve gelmezdi misafir kadınlar rahatsız olmasın diye ama erkek kardeş kuzen hatta enişte vs hiç sıkıntı edeni görmedim
Eşiniz de benim gibi bir ortamda büyüdü ise sizin bu hassasiyetinizi diyeyim anlamaz
O kız kardeş örneği genel bir örnekti sizin için değil yani genel tavır kadının misafirinden rahatsız olunmamalı ama erkek eşinden izin almalı der
Ara sayfaları tam okuyamadım ama çözüm kardeş sizde olmadığı bir Zamanda güzelce anlatmak empati yaptırmak inatlaşacak çözülmez gerilirsiniz yok yere
benim kardesim tek hic gelmedi gelmezde.birde kiz arkadasini alip gelecekti istemedim9 yaş küçükmüş, yengesi değil de ablası gibi görseniz, sorun çözülür sanırım. ayda 3 gün çok abartılacak bir durum gibi görünmedi bana ama yine de her evde durum farklı. Bu olayı çok büyütürseniz eşiniz sizin ailenize mesafeli olabilir. Dozu kaçmasın inşallah
benim kardesim tek hic gelmedi gelmezde.birde kiz arkadasini alip gelecekti istemedim
soylediklerinizde haklisiniz bende oyle dusunen biriyim.yalniz iyi davrandikca tepeme cikiyorlar.mesafe koymak daha iyi olmaz mi.bu seferde nasil olsa boyle davranıyor daha sik geleyim demezmiMesela neden gelmez kardeşin size
Kardeş bu
İliskiler birlikte oturunca gelişir
Kız arkadaşı ile de tanışırdınız gençler olarak oturursunuz
Anne babalar ile konuşulmayacak şeyler gençler arasında konuşulur ya da aynı espri baba yanında yapılmaz da abla abi evinde güzel bir ortamda yapılır
Sizin de varmış kardeşiniz bir ara hepsini çağırın paylaşımları artırın eşinize de böyle güzel olduğunu hissettirin
Çat kapı gelmesinden kurtulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?