- 11 Şubat 2023
- 11.021
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.763
- 528
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Allah affettsin ama ben de gülerdim.Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Gülecek ne var nasıl mizahiniz var belki o dede orda kalp krizi geçirip ölecek kadın zaten travma yaşamış deprem korkusu burda kocanın başta biliyorsa bindirmemesi bilmiyorsa da eşini dedesini sakinlestirmesi lazımdı . Yıldız Tilbenin dediği misal osur...a Gülenin os...ruk. Kadar beyni yoktur demiştiAllah affettsin ama ben de gülerdim.
Eşiniz bilerek yaptıysa kavgayı hakediyor ama gerçekten unuttuysa bir şey olmaz. Zaten asansörü tekrar çalıştırmak falan 10-15 dj sürüyor bilerek içerde beklettigini sanmıyorum.
Suratına kusup tiksindin mi diyesi geliyor insanın. Hiç haz etmiyorum böyle şakalardan. O şakayı başka yollarla burnundan getirirdim.Ya yok ne mahcubiyeti cocugu almis kucagina koltukta oturuyordu ayy anlattikca sinirleniyorum bir lokma yiyemedim sinirden midem bulaniyor
Neresi komik? Fobisi olan kişilere bu tip şakalar yapılmaz.Bence kendinizi boşa üzüyorsunuz. Size komik gelmeyen eşine komik gelmiş olamaz mı?
Bilerek yaptıysa hiç hoş değil.Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Neresi komik? Fobisi olan kişilere bu tip şakalar yapılmaz.
Eşinizin zeka yaşını çok merak ettim.Esimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Herkesin espri anlayışı farklı tabi, bunu bilinçli olarak size yaşattıysa benim için bile fazla ama siz asansörde kaldıktan sonra fark ettiyse komik gelmiş olabilir. Ben de gülerdim yani çünkü sülalem rahat ve kendim de kanlar içinde dahi kalsam gülebiliyorum. Bazısılarının daha uç espri anlayışları. Kötü niyetli değil o yüzden ama her insan, karşısındakini düşünerek o şakayı yapmalı. Şaka ise kırıldığınızı çok net anlatın ama şaka değilse gülmesini tutamaz ki insan:/ şimdi bir sürü kişi yorumumu beğenmeme atabilir ama beni trol karakterler anlar sanırım bir tekEsimin bi akrabasına iftara davetliydik ben deprem korkusundan 2 3 kattan fazla yukseklikteki evlere gitmiyordum malum ramazan iftar davetleri de gelince kendimi telkin ettim korkumu yendim diyebilirim 2 dir gidiyorum.Neyse bir saat kadar önce esim ben kızımız esimin dedesi yengesi ve kuzeni binaya girdik asansöre binecektik ben bi tedirgin oldum ama dedim bir sürü insan var yanımda.Esim asansöre binmedi kızımı kucağına alıp cıktı merdivenlerden siz cikin ben cocukla cikarim dedi.Biz de asansörde kaldık asansör bozukmuş esimi arayıp akrabası uyarmış asansör bozuk binmeyin diye daha biz gelmeden önce olur da binersiniz binmeyin diye.Esimin dedesi tansiyon hastasi adam ben zaten deprem korkumu yeni yenmisim aklımdan türlü senaryolar geciyor.15 dk asansörde kaldık belki dedenin tansiyonu cıktı falan.Asansörden indik eşim kahkahalarla gülüyor kasıtlı mı yaptı unuttu mu bilmiyorum acıklama da yapmadı insan bi özür diler.. insanlar iceride yemek yiyor benim kafadan alevler cıkıyor balkondayım oruc kafaya vurmustu zaten acaba ben boşa mı sinirlendim yoksa hakli mıyım eve gidince cıkarayım mı kavgayı ? Millet icindeyiz diye sustum eve gidince konusalım bunu dedim ama siz olsaniz ne yapardıniz sakinlesemıyorum hala ne olur beni sakinlestirin yoksa adamı bogazlayacağım..
Yoo çok saçma ben deprem korkusundan ayrıca bahsettim. Hiç mi asansörde kalmadınız. Tansiyonu çıkabilirdi demiş çıkmamış.herkes sagsalim çıkmış asansörden . Eşi bilerek yaptıysa ayıp etmiş onu zaten belirttim. Herşeyi abartmayi çok seviyorsunuzGülecek ne var nasıl mizahiniz var belki o dede orda kalp krizi geçirip ölecek kadın zaten travma yaşamış deprem korkusu burda kocanın başta biliyorsa bindirmemesi bilmiyorsa da eşini dedesini sakinlestirmesi lazımdı . Yıldız Tilbenin dediği misal osur...a Gülenin os...ruk. Kadar beyni yoktur demişti
Orda dede fenalasinca mahcup olmadi mi veya ev sahipleri biz söylemiştik deyince ne yapti?Ya yok esim salak salak sakalar yapmaz asla sakin biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?