Eşimin eşek şakası

Allah affettsin ama ben de gülerdim.
Eşiniz bilerek yaptıysa kavgayı hakediyor ama gerçekten unuttuysa bir şey olmaz. Zaten asansörü tekrar çalıştırmak falan 10-15 dj sürüyor bilerek içerde beklettigini sanmıyorum.

Konuyu okurken adamın güldüğü kısma gelince adama gerizekalıı diyen kaç kişiyiz? Siz bunun söylediklerini ciddiye almayın hiç bir fikir danışmayın kararları kendiniz verin anlasın yaptiginin ne kadar mallık oldugunu

Gülecek ne var nasıl mizahiniz var belki o dede orda kalp krizi geçirip ölecek kadın zaten travma yaşamış deprem korkusu burda kocanın başta biliyorsa bindirmemesi bilmiyorsa da eşini dedesini sakinlestirmesi lazımdı . Yıldız Tilbenin dediği misal osur...a Gülenin os...ruk. Kadar beyni yoktur demişti

eve varmışsinızdır herhalde :) bizim içinde hesap sorun neyin kafasıymış bu felaketlerin içinde bu şaka anlayışı....

Ya yok ne mahcubiyeti cocugu almis kucagina koltukta oturuyordu ayy anlattikca sinirleniyorum bir lokma yiyemedim sinirden midem bulaniyor
Suratına kusup tiksindin mi diyesi geliyor insanın. Hiç haz etmiyorum böyle şakalardan. O şakayı başka yollarla burnundan getirirdim.

Bilerek yaptıysa hiç hoş değil.

Eşinizin zeka yaşını çok merak ettim.

Bence unutmuştur ya, insan olan yaşlı dedesini, depremden endişelenen panik karısını hic asansörde mahsur bırakır mı? Tuvaletin bozuk kapısı değil ki bu içeride kalana gül geç. Allah korusun asansör dediğin boşluğun üstünde bir şey. Zaten bozukmus, küt der düşer mazallah. Hiç böyle risk alınır mı şaka için?
Gülme kısmına gelince böyle stresli anlarda insanlar gülerler ya düşene,edene,kilitli kalana. Hatta kaza videosu izleyip gülünür,internette bolca var. O da endiselenmistir siz çıkınca o adrenalinle sinir bosalmasiyla gülmüştür bence.
Çünkü diğer türlü bunu kasıtlı yapacak kişi insan degildir.

Herkesin espri anlayışı farklı tabi, bunu bilinçli olarak size yaşattıysa benim için bile fazla ama siz asansörde kaldıktan sonra fark ettiyse komik gelmiş olabilir. Ben de gülerdim yani çünkü sülalem rahat ve kendim de kanlar içinde dahi kalsam gülebiliyorum. Bazısılarının daha uç espri anlayışları. Kötü niyetli değil o yüzden ama her insan, karşısındakini düşünerek o şakayı yapmalı. Şaka ise kırıldığınızı çok net anlatın ama şaka değilse gülmesini tutamaz ki insan:/ şimdi bir sürü kişi yorumumu beğenmeme atabilir ama beni trol karakterler anlar sanırım bir tek

Yoo çok saçma ben deprem korkusundan ayrıca bahsettim. Hiç mi asansörde kalmadınız. Tansiyonu çıkabilirdi demiş çıkmamış.herkes sagsalim çıkmış asansörden . Eşi bilerek yaptıysa ayıp etmiş onu zaten belirttim. Herşeyi abartmayi çok seviyorsunuz surekli diken üstünde olup bütün geceyi mahf etmek bana aşırı saçma geliyor. Biraz zaman geçince o da gulecektir. Siz mukkemmel osuruktan büyük beyninizi kendinize saklayın.

Eşiniz bu şakayı yapıyor ama kendinin ve çocuğunun canını riske atmıyor. Siz gidin deyip çocuğunu alıp merdivenden çıkması bana iyi niyetli gelmedi. Ben mi sadece böyle gördüm aklınıza kötü şeyler getirmek istemiyorum sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz ama anlattıklarınız bir şakadan fazlası olabilir. Bence temkinli olun pek güvenmeyin. Niye dediğimi yapmıyorsun falan derse gene şaka(!) yapıyor olabilirsin sana inanmıyorum deyin. Yaptığı şakaya pişman edin.

Ya bu nasıl şaka? Asansör -Allah korusun- tehlikeli bi şey değil mi arıza yaptığı zaman? Yani düşünmüyor mu bi şey olur diye, bu nasıl bi beyinsizlik, bir de gülmüş.

Konu gece herkesin canını sıktı.
Konı sahibi nerdesin aydınlat bizi .
Bilerek isteyerek mi yapmış?
Ne dedi?

bence unutmuştur ve sonradan fazla tepki vermeyin diye gülmüştür ya bilemedim ben mi çok safım
hani bir şeyi unutunca karşı taraf kızmasın diye "ehe ehe" olursun ya bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…