Eşimin eski eşi evde yokken çocuğu için onun evine gitmesi doğru mu?

Ben çocuklarımın babasından nefret ediyorum evinin önünden geçsin istemem. Ama durum gerektirirse gelebilir. Mesela çocuk hastadır ben evde yokumdur gelip bakabilir. Tabi biz düşman olduğumuz için böyle bir talebim olmasın inş. Ama çocuk için iletişim kuruyorsam olabilir yani

Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Burada böyle bir konu vardı adam eski eşiyle barışmıştı tekrar 2. Kadından ayrılmıştı. Evde olup olmadığını bilemezsiniz evet

Barışma korkunuz mu var? Dışarıda görüştüklerinde de olabilir bu. Sonuçta senelerini vermişler birbirlerine ev veya değil fark etmez her daim alevlenebilir. Alevlenecek olan çiftlerde tabii, bu riski almadınız mı evlenirken?

Barışma korkunuz mu var? Dışarıda görüştüklerinde de olabilir bu. Sonuçta senelerini vermişler birbirlerine ev veya değil fark etmez her daim alevlenebilir. Alevlenecek olan çiftlerde tabii, bu riski almadınız mı evlenirken?
O konuda korkum yok kimse kimseyi tutamaz haklısınız sadece doğru bulmuyordum bana diğer kadınlardan farklı oldugumu benim gibi kimsenin düşünmedigini söyledi acaba gerçekten bende mi sorun diye merak ettim bu soruyu o yüzden sordum eğer sorun bendeyse kendimi düzeltmem mi gerek acaba

O konuda korkum yok kimse kimseyi tutamaz haklısınız sadece doğru bulmuyordum bana diğer kadınlardan farklı oldugumu benim gibi kimsenin düşünmedigini söyledi acaba gerçekten bende mi sorun diye merak ettim bu soruyu o yüzden sordum eğer sorun bendeyse kendimi düzeltmem mi gerek acaba
Bu kendinizi düzeltmeniz gereken bi konu değil bence. Bana göre şu an sorun yok, belki kaba tabirle bekara karı boşamak kolaydır misali de olabilir. Siz kendi ilişkinizde rahatsız oluyorsanız orta yolu bulmanız lazım, diğer kadınlardan farklı vs vs sizi manipüle etmesine izin vermeyin

Bu kendinizi düzeltmeniz gereken bi konu değil bence. Bana göre şu an sorun yok, belki kaba tabirle bekara karı boşamak kolaydır misali de olabilir. Siz kendi ilişkinizde rahatsız oluyorsanız orta yolu bulmanız lazım, diğer kadınlardan farklı vs vs sizi manipüle etmesine izin vermeyin
Ben sadece bazı durumlarda empati yapmasi gerektiğini düşünüyorum ama yapsada kendine göre haklı maalesef

Çocuklu biriyle evlenip bunları dert ediyor olmanız saçma değil mi? Arada çocuk var eşiniz eski eşiyle her zaman görüşmek zorunda.
Her zaman görüşüyorlar zaten telefonda yolda o konuda sorun yok çocuk dediğim genç biri zaten ama evine gitmesini doğru bulmadım hastalık olur acil birşey olur onada birşey demem ama bir tamir işi için girmesi onu başkası da yapar

Çocuğunun odasında bir lamba takılacak misal
Bence prensipleriniz olsun bunun kıskançlıkla ilgisi yok sınırlarla ilgisi var, yani gerek yok böyle şeylere. Her ilişkinin dinamiği farklıdır fakat 15 yaşında ki çocuk; Kişisel temizliğini, yemek hazırlamasını, güven alanını korumayı bilecek yaşta ve akıldadır ekstrem bir durum yoksa. Gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sevgiler.

Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
Merhaba, sonuçta boşanmışlar, adam da sizinle evlenmiş. Yürümeyen bir evlilik olmuş onlarınki ve bitmiş başka sayfaya geçilmiş. Eminim ki eski eşi de bayılmıyordur eşinizi görmeye, evde olsun olmasın. Evdeyse de eşiniz neden sizden gizlesin?
İnsanlar boşanabilir, çocuklarının anneleri ve babaları olmaya devam ediyorlar. Çocuğunun annesi olmaya devam ediyor o kadın, eşiniz görüşecek tabiki.

Evde eski eşinin olup olmadığıni nasıl bilebilirim ki belki o evdeyken o kadın da gelecek boşandığı eşinin yaşadığı eve gitmesini siz olsaniz doğru bulur musunuz empati yaparak fikir verirseniz memnun olurum
gerekirse gidebilir tabiki, farzedin ki çocuk hasta oldu yok ben girmicem cocugu kaldir yataktan kapiya mı getir diyecek.
eski eşlere insanların neden bu kadar takıldiğını anlamiyorum ben
birbirlerine bu kadar hevesli olsalardı boşanmazlardı zaten.

Eski eşiyle çocuk hakkında konuşmalarına birşey demiyorum normal görüyorum çocuk için evine gitmesi gerektiğini söyledi doğru bulmadığımı söyledim beni haksız buldu siz olsanız doğru bulur musunuz
Eğer ki eşi olmayacaksa gidebilir.İcinizde şüphe varsa sizde gidin eşinizle beraber.

gerekirse gidebilir tabiki, farzedin ki çocuk hasta oldu yok ben girmicem cocugu kaldir yataktan kapiya mı getir diyecek.
eski eşlere insanların neden bu kadar takıldiğını anlamiyorum ben
birbirlerine bu kadar hevesli olsalardı boşanmazlardı zaten.
Siz boşanmış çocuğu olan biri olarak mi yorum yapıyorsunuz sadece merak ettiğim için sordum anket gibi düşünün

Back
X