Eşimin eski eşi

Yaşadıklarınızı bilen sizseniz ve yoruma ihtiyacınız yoksa içinizde tutun, buraya yazmayın. Tabi ironi yapma hobileriniz arasındaysa o başka.

Evlat evlattır, bu dünyaya gelmeyi o çocuk seçmedi, tabii ki görüşecek babası ile.. ki kötü bir evlat olsa dahi, baba babalığını yapmalı. Senede 2 hafta görüştüğü için normal bir çocukluk yaşayamıyor ve bu yüzden kendi içinde sorunlar yaşıyor belki? Çözümü hiç görüştürmemek olamaz. Lütuf değil bu çünkü, hatta haksızlık...

Ki istersem görüştürmem gibi bir cümle kurmaya da hakkınız yok . O çocuğu o adamın çocuğu her zamanda bu değişmeyecek

Ilk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
Hiç unutulmaz
Her gün temcit pilavı gibi hatırlarsın
Eski sevgiliyi unutmaya benzemez
Eş kişisi bu herseyi tattigin adam...
Dedigim gibi seven günde 5 vakit sevmeye arar...
Sevmeyen de günde belki bir kere sövmeye arar...

Benim de eşimin bir kızı var 2 senedir düzenli ziyarete gidip geliyoruz oda senede 1 2 hafta geliyor.

Eski eşinin eskide kalmasını istemese boşanmazdı zaten.. Unutmak diye birşey söz konusu olamaz ,unutulmaz tabiki ,çocuklugumuz ,hayatımıza giren tüm arkadaş eş dostlar, tüm yaşanmışlıklar bir anı olarak iyi yada kötü geçmişte kalır ,eskiler ve eski eşlerde dahil..şuan hayatında olan ve tercih ettiği sizsiniz o sebeple boşyere takıntı yapmayın çünkü bu duygu sizi mutsuz eder...

Burda çocuğu düşünecek kişi adamın yeni eşi değil çocuğun anası. Istemezse çocuk için kılını bile kıpırdatmayabilir yapıyorsa lutuftur.
Buna katılıyorum ama sonuçta eşinizi çocugu oldugunu bilerek kabul ettiniz o sebeple sizinde tabiki kılınızı kıpırdatmanız gereken yerler illaki olacaktır ..

İlk sevgilim beni yatakta başka bir kızla aldattı ve bastım onları. Bunu ömrüm boyunca unutmayacağım içim de soğumayacak. Defalarca özür diledi, kapıma geldi, yıllarca yalvardı yine de içim soğumadı. Şimdi başka bir sevgilim var ciddi düşündüğüm ama yaşanan her şey de unutulmuyor. Bu insana bağlı olan bir şey. Hala içinde sevgi kırıntılarıyla birini unutamamak başka, travmatik bir olay yüzünden unutamamak başka bir durum. Konuyu biraz açmalısınız, böyle çok havada kalmış.

Allahtan sadece sevgilinmiş eşin olsaydı çok daha büyük bir travma, kolay unutulcak bir şey değil tabiki zor. .

Allahtan sadece sevgilinmiş eşin olsaydı çok daha büyük bir travma, kolay unutulcak bir şey değil tabiki zor. .

Şeref yoksunu bari kendi evinde yapsaydı, benim yaşadığım eve getirmiş benim yatağımda. Bu nasıl bir karaktersizliktir, ben nasıl kendimi kaybetmedim o an hala şaşırırım. Gencecik üniversite öğrencisi kızdım yani cahilce işler de yapabilirdim o an.

Allah korumuş ,Allah kurtarmış sizi, bunca şeyden sonra bide pişmanlık yaşarlarda af dilemeye çalışır o daha trajikomik ,aynı şeyi siz yaşatsaydınız af dilemeye bile yüzünüz olmazdı ,zaten dilemeye fırsatta verilmezdi, bu erkeklerin geneli gerçekten acımasız ..git ayrıl ne halt yersen ye yani..

Tabi ki canım adım çoktan fahişeye çıkmış, cümle aleme rezil rüsva edilmiştim belki şiddet görmüştüm. Adam yıllarca yüzsüz yüzsüz kapıma geldi. Başka bir ilişkim olunca da rahatsız ediyordu, şimdiki sevgilim ayar çekince daha da bulaşmadı. Umarım hiç bulaşmaz, cidden ben de Allah'a şükrediyorum. Hiç bilmeden de yaşayabilirdim. Allah hepimizi iyi karakterli insanlarla karşılaştırsın dilerim.

Ki istersem görüştürmem gibi bir cümle kurmaya da hakkınız yok . O çocuğu o adamın çocuğu her zamanda bu değişmeyecek

Evlenirken yoktu da birden çıktı sanki çocuk meydana. Neyse ...
cumlelerimin icinde gorusturmem sozu var mi evime kabul etmem dedim ben nasilda baska yerlere cektiniz ben babasiyla olan iliskisine karismam hakkim da yok zaten iliskileri de yok maalesef esim almiyor demedim yollamiyorlar çocuğu o iki haftayida laf tasisin diye yolluyorlar resmen burdayken arayip laf ariyorlar sorular soruyorlar vs o yuzden istemiyorum anlatamiyorum heralde ben yada anlamiyorsunuz hemen yargilamyya gectiniz ben istemezsem esim eve getiremez diyorum disardada gorusturmem mi diyorum iyi okuyun

Yaşadıklarınızı bilen sizseniz ve yoruma ihtiyacınız yoksa içinizde tutun, buraya yazmayın. Tabi ironi yapma hobileriniz arasındaysa o başka.
Sen yazdigima yorum yaparsan bana da cvb hakki dogar ironi yaptığım da yok cunku ironik bi durum yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…