Siz eski eşi hiç gördünüz mü tanıyor musunuz ?Derim demiyorum zaten buna vicdanim el vermez başta ama o annesi olacak kadin kadin sinir ediyor beni kucucuk cocugum ustunden laf sokuyor 12 yil geçmiş hala esimin mutlulugunu hazmedemiyo
Yaşadıklarınızı bilen sizseniz ve yoruma ihtiyacınız yoksa içinizde tutun, buraya yazmayın. Tabi ironi yapma hobileriniz arasındaysa o başka.İyi
Siz oyle yaparsiniz o zaman ben miyim dolduran annesi düşünsün çocuğu doldurip bu tarafa salmasin evet bir lutuf bunlar bence cunku bunu yapmayan cok insan var benim elimden gelen bu coxugu bir haftaligina bile kagit imzalatarak yollayan kadin tedavi olsun sanko babasi zarar verecek gibi benle iyi anlastigini soylediginde bugun eve geleceksin diyen kadin tedavi olsun once ben degilim çocuğu oyle yapan karşıdaki insanlari tanimadan yorum yapiyorsunuz ne yaşadığımı ben bilirim yorumunuza ihtiyacim yok
Evlat evlattır, bu dünyaya gelmeyi o çocuk seçmedi, tabii ki görüşecek babası ile.. ki kötü bir evlat olsa dahi, baba babalığını yapmalı. Senede 2 hafta görüştüğü için normal bir çocukluk yaşayamıyor ve bu yüzden kendi içinde sorunlar yaşıyor belki? Çözümü hiç görüştürmemek olamaz. Lütuf değil bu çünkü, hatta haksızlık...Çünkü evde olan benim cnm oğluna aksama kadar ben bakiyom istemezsem nasil nasil getirecek yapmiyorum yemek falan desem ne diyebilir hicbisi bilmiyorum yine de etkileniyor um ilerdebenden nefret etsin istemiyorum babası ile dene de iki hafta olan bagini koparmak istemiyorum
Ki istersem görüştürmem gibi bir cümle kurmaya da hakkınız yok . O çocuğu o adamın çocuğu her zamanda bu değişmeyecekEvlat evlattır, bu dünyaya gelmeyi o çocuk seçmedi, tabii ki görüşecek babası ile.. ki kötü bir evlat olsa dahi, baba babalığını yapmalı. Senede 2 hafta görüştüğü için normal bir çocukluk yaşayamıyor ve bu yüzden kendi içinde sorunlar yaşıyor belki? Çözümü hiç görüştürmemek olamaz. Lütuf değil bu çünkü, hatta haksızlık...
Evlenirken yoktu da birden çıktı sanki çocuk meydana. Neyse ...Ki istersem görüştürmem gibi bir cümle kurmaya da hakkınız yok . O çocuğu o adamın çocuğu her zamanda bu değişmeyecek
bence severek ayrılan azınlıkta olduğuna göre ...kimse geçmişi hatırlamak istemezIlk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
Hiç unutulmazIlk evlilikler unutulmaz mi Arkadaşlar? Yada eski eşi unutmak eski sevgiliyi unutmaya mi benzer? Yani artık sevmesen de ara ara hatirlar misin?
Sizin var mı eşinizin çocuğuBurda çocuğu düşünecek kişi adamın yeni eşi değil çocuğun anası. Istemezse çocuk için kılını bile kıpırdatmayabilir yapıyorsa lutuftur.
Buna katılıyorum ama sonuçta eşinizi çocugu oldugunu bilerek kabul ettiniz o sebeple sizinde tabiki kılınızı kıpırdatmanız gereken yerler illaki olacaktır ..Burda çocuğu düşünecek kişi adamın yeni eşi değil çocuğun anası. Istemezse çocuk için kılını bile kıpırdatmayabilir yapıyorsa lutuftur.
Allahtan sadece sevgilinmiş eşin olsaydı çok daha büyük bir travma, kolay unutulcak bir şey değil tabiki zor. .İlk sevgilim beni yatakta başka bir kızla aldattı ve bastım onları. Bunu ömrüm boyunca unutmayacağım içim de soğumayacak. Defalarca özür diledi, kapıma geldi, yıllarca yalvardı yine de içim soğumadı. Şimdi başka bir sevgilim var ciddi düşündüğüm ama yaşanan her şey de unutulmuyor. Bu insana bağlı olan bir şey. Hala içinde sevgi kırıntılarıyla birini unutamamak başka, travmatik bir olay yüzünden unutamamak başka bir durum. Konuyu biraz açmalısınız, böyle çok havada kalmış.
Allahtan sadece sevgilinmiş eşin olsaydı çok daha büyük bir travma, kolay unutulcak bir şey değil tabiki zor. .
Allah korumuş ,Allah kurtarmış sizi, bunca şeyden sonra bide pişmanlık yaşarlarda af dilemeye çalışır o daha trajikomik ,aynı şeyi siz yaşatsaydınız af dilemeye bile yüzünüz olmazdı ,zaten dilemeye fırsatta verilmezdi, bu erkeklerin geneli gerçekten acımasız ..git ayrıl ne halt yersen ye yani..Şeref yoksunu bari kendi evinde yapsaydı, benim yaşadığım eve getirmiş benim yatağımda. Bu nasıl bir karaktersizliktir, ben nasıl kendimi kaybetmedim o an hala şaşırırım. Gencecik üniversite öğrencisi kızdım yani cahilce işler de yapabilirdim o an.
Allah korumuş ,Allah kurtarmış sizi, bunca şeyden sonra bide pişmanlık yaşarlarda af dilemeye çalışır o daha trajikomik ,aynı şeyi siz yaşatsaydınız af dilemeye bile yüzünüz olmazdı ,zaten dilemeye fırsatta verilmezdi, bu erkeklerin geneli gerçekten acımasız ..git ayrıl ne halt yersen ye yani..
Hayir gormedim görmek de istemem zatenSiz eski eşi hiç gördünüz mü tanıyor musunuz ?
Evlat evlattır, bu dünyaya gelmeyi o çocuk seçmedi, tabii ki görüşecek babası ile.. ki kötü bir evlat olsa dahi, baba babalığını yapmalı. Senede 2 hafta görüştüğü için normal bir çocukluk yaşayamıyor ve bu yüzden kendi içinde sorunlar yaşıyor belki? Çözümü hiç görüştürmemek olamaz. Lütuf değil bu çünkü, hatta haksızlık...
Ki istersem görüştürmem gibi bir cümle kurmaya da hakkınız yok . O çocuğu o adamın çocuğu her zamanda bu değişmeyecek
cumlelerimin icinde gorusturmem sozu var mi evime kabul etmem dedim ben nasilda baska yerlere cektiniz ben babasiyla olan iliskisine karismam hakkim da yok zaten iliskileri de yok maalesef esim almiyor demedim yollamiyorlar çocuğu o iki haftayida laf tasisin diye yolluyorlar resmen burdayken arayip laf ariyorlar sorular soruyorlar vs o yuzden istemiyorum anlatamiyorum heralde ben yada anlamiyorsunuz hemen yargilamyya gectiniz ben istemezsem esim eve getiremez diyorum disardada gorusturmem mi diyorum iyi okuyunEvlenirken yoktu da birden çıktı sanki çocuk meydana. Neyse ...
Sen yazdigima yorum yaparsan bana da cvb hakki dogar ironi yaptığım da yok cunku ironik bi durum yok ortadaYaşadıklarınızı bilen sizseniz ve yoruma ihtiyacınız yoksa içinizde tutun, buraya yazmayın. Tabi ironi yapma hobileriniz arasındaysa o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?