Aranız iyi miİlkindem bi tane 11 yasinda oğlu var
Sene de iki kez bir haftaligina geliyor aramiz iyi ama alıp gezdirmis degilim çünkü karsi taraf imza ile yolluyo çocuğu yani basina birsey gelse gunah keçisi istiyorlar o yuzden alip bir yerlere hic goturmedim ama evde cani birsey isterse pisiririm yaparim konusurum surat asmamAranız iyi mi
Babasıyla senede iki kere mi görüşüyor ?Sene de iki kez bir haftaligina geliyor aramiz iyi ama alıp gezdirmis degilim çünkü karsi taraf imza ile yolluyo çocuğu yani basina birsey gelse gunah keçisi istiyorlar o yuzden alip bir yerlere hic goturmedim ama evde cani birsey isterse pisiririm yaparim konusurum surat asmam
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?Büyük konuşmak istemem ama ben ayrıldıysam eğer çocuğum un eşimin karisi ile mutlu olmasını isterim. Çünkü baba evine bir neş e ve huzurla gitmek var birde korka korka. 7 yaşında çocuk bu. Sinemada benim kucağıma oturmak istiyor benle uyumak istiyor. Ilk zamanlar uyuma konusunda direttim ben salonda yattım onları yatak odasında yatırdım. Uyumuyor illa salona yanıma geliyor. Bi da esko eş için problem oluyor. Napabilirim Ben bi fikri olan var mi??
Bakmayın yorumlara, ben şahsen eski evliliğimi bitirdiğim için çok mutluyum, sevgilimin kıymetini biliyorum çok şükrediyorum çünkü diğerinde nasıl bir erkekle evlenilmez bunu öğrendim ve şimdiki sevgilim tam tersi bir insan. Eğer evlenip boşanmamış olsam onunla olmaz, benim için yanlış başka biriyle olurdum, belki yine boşanırdım. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir... ama herkese değil tabi...Benim de şuan 1 yıllık ilişkim var kendisi birkaç sene önce 1 yıllık evlilik yaşayıp boşanmış. Bizde evlenmeyi düşünüyoruz burda boşanmış insanlarla ilgili olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum. Şimdi evlenmeden birlikte yaşayan insanlar da var onlarda ayrılabiliyorlar, o zaman onlarda mı evlenmesin diyelim. Sonuçta oda aynı evde hayatı paylaşıyorlar.
Bakmayın yorumlara, ben şahsen eski evliliğimi bitirdiğim için çok mutluyum, sevgilimin kıymetini biliyorum çok şükrediyorum çünkü diğerinde nasıl bir erkekle evlenilmez bunu öğrendim ve şimdiki sevgilim tam tersi bir insan. Eğer evlenip boşanmamış olsam onunla olmaz, benim için yanlış başka biriyle olurdum, belki yine boşanırdım. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir... ama herkese değil tabi...
Kk da hep bahsediliyor ayrılan bayan buraya yazsa oda tam aksini söyler diye.. ama hiç bir görüşme de çocuğu temiz göndermiyor aldığımız yeni kıyafetleri giydiriyor. Aldıklarımızı mağaza gidip iade ediyor. Telefonla konuşmasını sağlamıyor. En ufak bir iletişimde eşime bağırıp çağırıyor. Ayrıca benim de adaylarim var ama benim.icin çocuk önemli senin için karin diyor . Allahım ya rabbim. Onlar ayrıldıktan 1.5 sene sonra tanıştık biz benim günahım ne . Biz nişanlamadan eşime dedim. Isterseniz son bir kez konusun çocuk var arada diye. Tanışma başkaları vesilesi ile oldu ilişki ilermeden başta söyledim. Eşim konuşmadı bitti dedi. Yeni bir hayata başlamak istedi. Eşimle 2 yıllık evliyiz bırakılacak kadar kötü bir es degil. Madem böyle neden ayrıldın gittin. Şimdi çocuğu arada kullanıyor resmen. Ve benim varlığından nefret ediyor.
Yapabileceğiniz fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum, aynı durumları aşağı yukarı ben de yaşadım, eşimle ilk tanıştığımda ben de çocuklar var arada bir daha konuşmak istemediğinize eminmisin, belki toparlarsınız dedim kabul etmedi, yıllar oldu bizim ilişkimiz biteli dedi, sonra kadın ısrarla sosyal medyadan bana ulaştı, telde benimle konuştu, ona da sordum, sizin için bir ihtimal varsa ben çekileyim diye, yok öyle bir şey olamaz yıllar oldu falan filan dedi.Ne olduysa ben evlendikten sonra birden eski kocası kıymete bindi, sen git nastasyayla çocuğunu gezdir, senden baba mı olur bir sürü mesajlar, intihar ediyorum geller, gece yarısı iki çocuk kavga etti diye koş gel demeler burnumdan getirdi. Küçük kız o zamanlar altı yaşında filandı, beni de çok seviyordu, sürekli hediyeler falan alıyordum, çocuğa baskı yapmaya başladı, çocuk sofrada ben olduğum için yemek bile yiyemez hale geldi, eşimi sürekli arayıp gece gündüz küfürler etti, sonra yavaş yavaş büyüdükçe çocukta değişmeye annesinin ağzıyla konuşmaya ve oyuncağı olmaya başladı, baktım olmuyor, kadın doldurduğu sürece olacak gibi de değil, mesafemi koydum.artık uğraşmıyorum eskisi gibi, beni ilgilendiren bir konu yok ortada sonuçta. Bende hayatımda zaten çok acılar yaşadım, kimseyi çekebilecek gücümde kalmamış.Birazcık mutlu olmak benim de hakkım diye düşündüm. Şimdi rahatım mesafe çok önemli.Umarım sizin çocuk büydükçe değişmez.Büyük konuşmak istemem ama ben ayrıldıysam eğer çocuğum un eşimin karisi ile mutlu olmasını isterim. Çünkü baba evine bir neş e ve huzurla gitmek var birde korka korka. 7 yaşında çocuk bu. Sinemada benim kucağıma oturmak istiyor benle uyumak istiyor. Ilk zamanlar uyuma konusunda direttim ben salonda yattım onları yatak odasında yatırdım. Uyumuyor illa salona yanıma geliyor. Bi da esko eş için problem oluyor. Napabilirim Ben bi fikri olan var mi??
EvetBabasıyla senede iki kere mi görüşüyor ?
Ay bilemedim kieşim ilk nişanlısını hatırlıyor mu acaba diye kafaya takıp milyon tane ipucu buluyorum. Bir de 2. Eşi olsaydım huni takardım herhalde.
Çok çok az değil mi ya ? O çocuk daha küçük babasını daha sık görmeye ihtiyacı vardır .
Hamileyken evi terketmis ortada kavga falan yokken bidaha da gelmemis gelmemis daha dogrusu dogrusu esim ugrasmis esim vazgecince o gelmek istemis bi seferde esim istememis cocukla bağ yok aralarinda ilk bir yasindayken gormus imza ile veriyorlar çocuğu geldiginde de cocuk cok fena bazen cocuk diyesim gelmiyor bana senin niye iki tane bilezigin var annemin dolu dedi baska seylerde var tabi tek buna dayanarak fena demiyom beni ilgilendirmez vallahi zaten o iki haftadada burda olan biteni anlatsin diye yolluyo anasi anasi olacak kadinÇok çok az değil mi ya ? O çocuk daha küçük babasını daha sık görmeye ihtiyacı vardır .
Çocuğun psikolojisi normal değil demek ki ... Zaten babasını yılda iki kere görüyormuş . Baba sevgisi yol annesi de Babasına olan kızgınlıkla dolduruyordur çocuğu . O da öyle konuşuyordur . Neden Ayrılan kişiler birbirine saygı duymaz anlamıyorum .Hamileyken evi terketmis ortada kavga falan yokken bidaha da gelmemis gelmemis daha dogrusu dogrusu esim ugrasmis esim vazgecince o gelmek istemis bi seferde esim istememis cocukla bağ yok aralarinda ilk bir yasindayken gormus imza ile veriyorlar çocuğu geldiginde de cocuk cok fena bazen cocuk diyesim gelmiyor bana senin niye iki tane bilezigin var annemin dolu dedi baska seylerde var tabi tek buna dayanarak fena demiyom beni ilgilendirmez vallahi zaten o iki haftadada burda olan biteni anlatsin diye yolluyo anasi anasi olacak kadin
Kız benim eşimin eski Nişanlısı evli mutlu çocuklu ben de bakıyorum. Bence bizde sorun var.Hahahahh o bende de var bi de takıntı oldu kızın profiline bakıp duruyorum :))) delimiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?