nerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum
canım hemen kötü düşünüp moralını bozma ben de yasasam çok kızardım çok haklısın kavga etmekle ama belkı evlendı mı naptı dıye merak etmıstır bırınden bı duyum almıstır onu kontrol etmıstır iyi düşünmeye çalışıom yanı yine de yaptığı hoş olmamıs en ıyısı onu hiç umursama bırıne verılebılecek en buyuk ceza onu yok saymaktır bı sure yok say ayaklarına kapanacaktır benımde benzer bısey olmustu bunun eskı sevgılısının hakkındfa kötu bısey soylemıstı bırı bende ona soyledım boyle boyle dıye kızmıstı sonucta ben onunla cıktım kötu bırı olsa cıkmazdım hakkında konusmasın o arkadasın dedı ben sok olmustum epey konusmamıstım onunla bana onu sevseydı yada onunla olsaydı devam ederdık dedı ben senı sevıyorum dedı senın ıcın bırı bısey dese elımden çok kötu seyler cıkar dedı bende o zaman anlamıstım bazı erkekler çıktıgı yada konustuu kadınları sahıplenıo maalesefnerden başlasam nasıl yazsam bilemiyorum. bugün eşimin face ne baktım öylesine ve ben onun zoruyla çocukları alıp köye gittiğim zamanlarda eski eşini arattığını gördüm. önce tabiiki inkar etti. sonrada itiraf. çok kötü hissediyorum kendimi. resmen enayi yerine koydu beni. üstelik ben köyde onun anne ve babasının yanındayken yapmış bunu. hazmedemiyorum
Bana da bi akıl verin nolur milletin kızına ağzı sulanarak bakmış affedilecek yeri yok düşündükçe üzülüyorum
Keşke bi kere aratsa... Günde 3 kere aratmış bazen...en çok hiç yapmaz dediğim adam yaptı o koyuyor bana.
Anlayabiliyorum sizi...Uzulmeyin oturun konusun uygun bir dille.Eger tekrar yaparsa o zaman tavrinizi ortaya koyarsiniz.Bilmiyordum...çok kırıldım tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?